职位空缺

Low Code Developer (Appworks)

North Brabant, , Eindhoven

描述:

Acolad is an international leader in language and content solutions, services and technologies. Represented by the brands Acolad, Amplexor, TextMaster and Livewords, the group is present in 25 countries and has a network of over 2,000 internal experts worldwide and +20,000 external linguists.

At Acolad, every position is key to our global growth: we know that we will only succeed if our people succeed.

Joining Acolad means a unique opportunity for professional development through a collaborative global environment that promotes talent and creativity. We are continuously looking for new talent (like you!) to support our mission to drive growth and innovation across some of the world’s leading brand.

Wat ga jij doen?

Acolad werkt al jarenlang samen met onze partner in het ontwerpen, realiseren en implementeren van Enterprise Content Management oplossingen, zoals Documentum en D2. Wij zijn een sterk groeiend bedrijf. Om onze klanten nog beter te kunnen helpen zijn we onze expertise met betrekking tot AppWorks, het Low Code development platform, aan het uitbreiden.

Daarom zijn wij op zoek naar een Low Code developer.


Wat jij gaat doen!

Om te beginnen: je gaat geen bestaande applicaties zoals D2 of xCP inrichten of aanpassen. In plaats daarvan bouw je volledig nieuwe applicaties die Documentum ontsluiten, met functionaliteit die de gebruiker écht nodig heeft. Ontdaan van poespas, doelgericht en eenvoudig te gebruiken. Applicaties waar gebruikers graag mee werken, omdat het hen werk uit handen neemt.

Als AppWorks consultant ben je de spin in het web van een project: niet alleen help je met jouw kennis en ervaring de gebruikers vooruit. Je werkt ook direct samen met diverse andere personen: eindgebruikers, testers, de architect, scrum masters, de product owner en support. Daarnaast speel je een sleutelrol in het opbouwen van expertise en kennis over AppWorks binnen Amplexor.


Wie jij bent!

Het realiseren van applicaties en oplossingen die gebruikers écht helpen: je hebt er niet alleen ervaring in, maar je krijgt er ook energie van! Low Code development is een term die je kent, of je hebt er al daadwerkelijk ervaring mee. Je bent iemand die zich wil ontwikkelen en die graag nieuwe dingen wil leren. Je praat niet alleen graag rechtstreeks met gebruikers, maar schroomt ook niet om een gebruiker te challengen op de functionaliteiten die hij vraagt, alternatieve oplossingen voor te stellen, of te vertellen dat iets niet kan. Werken volgens Agile is voor jou een tweede natuur. Samenwerken met andere expertises in een team is iets waar jij je hand niet voor omdraait.


De skills die je bezit

Zoals je inmiddels doorhebt, staat op nummer 1 bij ons of je uit het juiste hout gesneden bent! Maar een goede basis in je rugzak gaat je natuurlijk wel enorm helpen om een bijdrage te leveren binnen het team. Waar wij echt blij van worden? De belangrijkste zaken op een rijtje:

  • Je werkt graag samen in een team en je vindt klantcontact leuk
  • Je hebt een aantal jaar ervaring in het realiseren van applicaties
  • Je wil graag met Low Code development aan de slag, of hebt hier al ervaring in
  • Oplossingen realiseren die gebruikers écht helpen staat bij jou voorop
  • Je bent niet alleen leergierig, maar wilt ook graag kennis delen


Een dag bij Acolad

Je zit midden in een sprint voor de realisatie van een Document Management oplossing voor een klant. Na een Proof of Concept voor AppWorks, heeft deze klant opdracht gegeven om hun bestaande oplossing, die meer dan 5 jaar geleden werd opgeleverd, opnieuw te realiseren op AppWorks.

Samen met je collega ontwikkelaars werk je op dagelijkse basis samen met de Product Owner van de klant. De Product Owner hinkt op twee gedachten: aan de ene kant wil hij de bestaande functionaliteit ‘as is’ laten realiseren in AppWorks. Tegelijk merk je dat hij ook geiniteresseerd is om bepaalde functionaliteit te verbeteren. Met jouw kennis en ervaring in het realiseren van applicaties en Low Code development, ben je in staat (en vindt je het leuk) om de Product Owner te laten zien welke mogelijkheden er zijn, maar ook om hem te overtuigen wanneer het beter is om functionaliteit ‘as is’ over te nemen, of om functionaliteit te verbeteren.

Samenwerken met verschillende expertises in een team is voor jou vanzelfsprekend. Realisatie is belangrijk, maar zonder testers, UX designers en een business consultant ga je het doel van het project niet bereiken. Het doel van de huidige sprint is dan ook bij iedereen duidelijk. Het tonen van de gerealiseerde functionaliteit in de sprint demo, is voor jou een belangrijk moment in de sprint. Je toont de gerealiseerde functionaliteit aan een groter publiek. De feedback die je daar op krijgt, kan je in de volgende sprint gebruiken om de oplossing verder te realiseren en verbeteren.


Wat bieden wij?

  • Je werkt mee aan state-of-the-art projecten
  • Training en coaching zijn voor ons prioriteit, investeren in jouw sterktes is ons doel!
  • Mogelijkheid om te groeien. Vertel ons jouw ideeën en wij helpen jou in het creëren van jouw eigen opportuniteiten
  • Wel of geen ochtendmens? Je kiest je uren zelf! Work-life balance dragen we hoog in het vaandel
  • Geweldige collega’s die het beste maken van elke werkdag!