职位空缺

Applicatie beheerder

North Brabant, , Eindhoven

描述:

Acolad is an international leader in language and content solutions, services and technologies. Represented by the brands Acolad, Amplexor, TextMaster and Livewords, the group is present in 25 countries and has a network of over 2,000 internal experts worldwide and +20,000 external linguists.

At Acolad, every position is key to our global growth: we know that we will only succeed if our people succeed.

Joining Acolad means a unique opportunity for professional development through a collaborative global environment that promotes talent and creativity. We are continuously looking for new talent (like you!) to support our mission to drive growth and innovation across some of the world’s leading brand.

Wat je gaat doen

Jij gaat bij ons meedraaien op onze afdeling waar we 3e-lijns support leveren. Denk hierbij aan support leveren voor klanten met grote innovatieve contentmanagementsystemen. Je werkt hierbij samen met zowel je supportteam als met het ontwikkelteam. Jij zorgt ervoor dat deze omgeving optimaal performed en altijd up and running is.

Zoals geen ander weet jij hoe je tickets snel en goed kunt oplossen en jij weet wat er komt kijken bij het uitrollen nieuwe releases.De oplossing van de tickets leg je dan weer op een eenvoudige en duidelijke manier uit aan klanten en eventueel collega’s via mail, telefoon of ons ticketsysteem JIRA.

Je maakt planningen, bedenkt eventuele risico’s en adviseert omtrent tickets naar de klant.Naast deze werkzaamheden, zorg je natuurlijk ook proactief voor de CMS omgeving bij de klant, wat moet er gebeuren zodat de omgeving zeker in de lucht blijft.

Daarnaast vind je het leuk om de nieuwste producten te downloaden, te installeren en te testen.Jij bent de vraagbaak voor de klant omtrent de voortgang van tickets.En nog een voordeel; je werkt vanaf kantoor (en niet bij klanten op locatie) en dat is kei gezellig!

Wie jij bent

  • Jij durft advies te geven aan de jouw klanten.
  • Jij bent dol op puzzelen met IT vraagstukken en het zoeken naar oplossingen en wilt je graag blijven ontwikkelen bijvoorbeeld door te coderen.
  • Jij vertelt bij de koffie of de omgeving van de klant goed is blijven draaien.
  • Je vraagt aan je collega’s of er nog nieuwe functionaliteiten gebouwd kunnen worden die we kunnen voorstellen aan de klant om het systeem efficiënter of gebruikersvriendelijker te maken.
  • Jij weet wat er speelt bij de klant.
  • Jij wordt blij van het feit dat een klant op jouw advies is ingegaan door bijvoorbeeld deze nieuwe, door jouw bedachte functionaliteit te implementeren die het werk efficiënter maakt.
  • Uiteraard gaan we je helpen jouw dromen te realiseren in trainingen en cursussen en blijf je uitgedaagd worden door de leuke (internationale) projecten.

De skills die jij bezit

Om deze rol goed in te kunnen vullen is belangrijk dat je een IT opleiding gedaan hebt (of werkervaring opgedaan hebt), in de richting van bijvoorbeeld Applicatiebeheer.

Daarnaast is het natuurlijk goed om ook ervaring mee te nemen vanuit je werk/ school die weer nieuwe inzichten geven bij Amplexor. Je werkt graag samen in een team. Het geeft jou tonnen energie om met klanten te communiceren en om hen te adviseren op het gebied van CMS Systemen
  • Je vindt het leuk om omgevingen stabiel te krijgen!
  • Je vindt het leuk om samen met het doorontwikkelteam de omgeving nog beter te krijgen, zodat de klant weer blij wordt van een omgeving die goed draait.

Zomaar een werkdag bij Amplexor

Het is 8 uur ochtends jij bent een van de eerste collega’s die binnenwandelt. Je pakt een kopje koffie of thee en je praat even bij met collega’s die binnenkomen. Vervolgens begin je met het controleren van alle omgevingen van onze klanten d.m.v. de grafieken. Je werkt in een team aan meerdere CMS systemen (>20). Je rapporteert aan de verschillende klantteams en je leidinggevende. Na de controle van de omgevingen kijk je in Jira, ons ticketsysteem, of er nieuwe tickets zijn binnengekomen en of er misschien een bij zit met hoge prioriteit. Zijn er geen tickets dan heb jij dus al een goed gevoel omdat je hebt bijgedragen aan een stabiele omgeving na kantoortijd. Jij signaleert bijvoorbeeld dat een schijf volloopt of dat een applicatie niet reageert of je ziet dat de performance minder wordt.

Vervolgens ga je aan de slag met het oplossen van de openstaande tickets. Daarbij hou je continue de grafieken in de gaten voor foutmeldingen en downtime, zodat jij het probleem eerder signaleert dan de klant of zelfs dat de klant het niet eens heeft gemerkt. Binnen je team bespreek je vervolgens wat je hebt gedaan, wat je gaat doen, en welke mogelijke risico’s je ziet. Wij als kenners van de omgeving van de klant dragen ook bij aan improvements; wat kan er verbeterd worden?

Waarom jij bij Amplexor wil werken..

Je wilt mee aan de weg timmeren in een groeiende markt waar business en techniek samenkomen. De dagen dat je op kantoor bent: Je komt ’s ochtends binnen. Hoelaat? Dat ligt eraan of je een ochtend of avond mens bent😉 Je drinkt een bak koffie en praat je collega’s bij over je weekend. Vervolgens ga je van start en knal je door tot de lunch. Je wandelt gezellig mee naar de Appie, vervolgens schuif je aan bij de lunch. Tijdens het Ping Pongen of schaken laat je je lunch zakken. Fysiek voldaan bijt je je vervolgens weer vast in complexe processen of haak je aan bij een sessie knowledge sharing.

Nog energie over? Dan doe je vanavond mee een potje zaalvoetbal met ons Amplexor voetbalteam. Oh, en voor we het vergeten; we hebben ook nog weekenden... Bedrijfsuitjes zoals een Prison Escape, kleiduif schieten, movie night, een jaarlijkse DELTdag (die leggen we je nog wel uit..!) en natuurlijk alle (nationale) feestjes waar elk bedrijf wat mee doet!