CU CE NE OCUPĂM

Strategii adaptate pentru a vă ghida transformarea digitală a afacerilor și a optimiza toate canalele dvs. digitale, vizibilitatea online și reputația socială.

Citiți mai multe

Consolidarea poziționării brandului și a implicării utilizatorilor în toate punctele de contact digitale - de la site-urile web corporative, la portalurile partenere și intraneturile de generație următoare.

Citiți mai multe

Consolidarea eforturilor dvs. de marketing de la nivel mondial prin tactici personalizate care atrag, implică și vă fidelizează clienții și potenţialii clienți de la un canal la altul.

Citiți mai multe

Instrumente inovatoare pentru asistență postvânzare și autoservire pentru a îmbunătăți implicarea și satisfacția clienților în fiecare etapă a experienței de cumpărare.

Citiți mai multe

Optimizarea ciclului de viață al informațiilor pentru a optimiza comunicarea în afaceri, pentru a crește productivitatea angajaților și pentru a obține o vizibilitate completă a procesului.

Citiți mai multe

Conectarea echipelor dvs. cu un ecosistem colaborativ complet, care maximizează mobilitatea, productivitatea și eficiența la nivelul întregii organizații.

 

Citiți mai multe

Obținerea unui nivel de înțelegere a clienților la 360 de grade și găsirea unei rezolvări optime a cazului prin integrarea interacțiunilor clienților cu informațiile și procesele de afaceri.

Citiți mai multe

Optimizarea și securizarea fluxurilor de lucru în materie de informații printr-o strategie privind RGPD axată pe confidențialitatea prin viziunea de proiectare/implicită și contabilitatea integrată.
 

Citiți mai multe

Vorbim limba clienților dumneavoastră și pătrundem pe piețe noi cu conținut tradus de specialiști pentru toate punctele de contact și sectoarele industriale, inclusiv științele vieții.

Citiți mai multe

Simplificarea managementului proiectelor de traducere și a prestatorilor cu Transplicity, tehnologia noastră inteligentă și flexibilă de management al traducerilor.

Citiți mai multe

Descoperiți SiteSync, o soluție mai rapidă și mai ușoară pentru traducerea site-urilor web, care poate reduce timpul de lansare pe piață a site-ului dvs. cu până la 90 % și poate oferi analize la cerere.

Citiți mai multe

Dezvoltarea implicării conținutului multilingv pentru orice public-țintă și realizarea de campanii de marketing optimizate pentru maximizarea randamentului investițiilor digitale.

Citiți mai multe

Un instrument puternic pentru informații de afaceri, destinat standardizării procesului de management al datelor la nivelul întregii companii și de-a lungul întregului ciclu de viață al produselor.

 

Citiți mai multe

Cea mai avansată, flexibilă și matură soluție care ajută utilizatorii să creeze, să compileze și să gestioneze dosarele de reglementare și publicarea dosarelor.

 

Citiți mai multe

O soluție de înaltă flexibilitate care le permite utilizatorilor să asigure într-un mod eficient managementul proiectelor și documentelor CD, inclusiv managementul studiilor clinice.


 

Citiți mai multe

Un software integral și flexibil destinat întreprinderilor, care sprijină procesele de management al calității, precum și pe cele aferente documentelor controlate, permițând companiilor din domeniul științelor vieții să diminueze riscurile legate de reglementare și să îmbunătățească siguranța și calitatea.

Citiți mai multe

SUNTEM GLOBALI

41

Birouri

23

Țări

1 850

Angajați

EVENIMENTE ȘI WEBINARII

NOUTĂȚI

Clienți Amplexor recunoscuți pentru transformarea digitală premiată

04 Nov 2019

Clienții Amplexor FEDNOT, Multipharma și WABCO au fost distinși în cadrul IT Corporate Awards pentru reușitele și succesul lor în transformarea digitală.

Amplexor organizează prima tabără de instruire OpenText Captiva în Olanda

30 Sep 2019

Amplexor a găzduit prima tabără de instruire OpenText Captiva în Eindhoven, Olanda, un program de pregătire de zece zile dedicat în întregime proiectării de procese Captiva și administrării de sisteme.

Amplexor lansează noul intranet pentru Multipharma, distribuitorul de top din industria farmaceutică

02 Sep 2019

Multipharma, cel mai mare comerciant cu amănuntul din industria farmaceutică din Belgia, a lansat o nouă platformă de colaborare dezvoltată de Amplexor. Bazat pe tehnologia Valo, noul intranet al grupului va acționa ca fundament al comunicațiilor dintre toate locațiile companiei.

Pharmafield prezintă expertiza Amplexor cu privire la ISO IDMP

14 Aug 2019

Expertul Amplexor în industria științelor vieții, Siniša Belina, a apărut în revista Pharmafield, cu un articol despre implementarea standardelor ISO IDMP.

Amplexor în PharmaTimes

16 Jul 2019

Agnes Cwienczek de la Amplexor explică faptul că în timp ce gestionarea etichetării pe piețele globale multiple poate fi o provocare, frecvența și complexitatea modificărilor se află în creștere, iar companiile din domeniul științelor vieții trebuie să găsească acum o nouă abordare. În acest articol, descrie nevoia unei adevărate etichete complete și a unui sistem de urmărire a produselor și de management al schimbărilor pentru a obține trasabilitate și control complete.

Partener Valo Premium: cel mai înalt statut de partener acordat companiei Amplexor

15 Jul 2019

Amplexor a primit statutul de partener Valo Premium - cel mai înalt nivel de partener pentru Valo, recunoscând expertiza extinsă de implementare a intranetului.

CLIENTII NOSTRI