CU CE NE OCUPĂM

Strategii adaptate pentru a vă ghida transformarea digitală a afacerilor și a optimiza toate canalele dvs. digitale, vizibilitatea online și reputația socială.

Citiți mai multe

Consolidarea poziționării brandului și a implicării utilizatorilor în toate punctele de contact digitale - de la site-urile web corporative, la portalurile partenere și intraneturile de generație următoare.

Citiți mai multe

Consolidarea eforturilor dvs. de marketing de la nivel mondial prin tactici personalizate care atrag, implică și vă fidelizează clienții și potenţialii clienți de la un canal la altul.

Citiți mai multe

Instrumente inovatoare pentru asistență postvânzare și autoservire pentru a îmbunătăți implicarea și satisfacția clienților în fiecare etapă a experienței de cumpărare.

Citiți mai multe

Optimizarea ciclului de viață al informațiilor pentru a optimiza comunicarea în afaceri, pentru a crește productivitatea angajaților și pentru a obține o vizibilitate completă a procesului.

Citiți mai multe

Conectarea echipelor dvs. cu un ecosistem colaborativ complet, care maximizează mobilitatea, productivitatea și eficiența la nivelul întregii organizații.

 

Citiți mai multe

Obținerea unui nivel de înțelegere a clienților la 360 de grade și găsirea unei rezolvări optime a cazului prin integrarea interacțiunilor clienților cu informațiile și procesele de afaceri.

Citiți mai multe

Optimizarea și securizarea fluxurilor de lucru în materie de informații printr-o strategie privind RGPD axată pe confidențialitatea prin viziunea de proiectare/implicită și contabilitatea integrată.
 

Citiți mai multe

Vorbim limba clienților dumneavoastră și pătrundem pe piețe noi cu conținut tradus de specialiști pentru toate punctele de contact și sectoarele industriale, inclusiv științele vieții.

Citiți mai multe

Simplificarea managementului proiectelor de traducere și a prestatorilor cu Transplicity, tehnologia noastră inteligentă și flexibilă de management al traducerilor.

Citiți mai multe

Descoperiți SiteSync, o soluție mai rapidă și mai ușoară pentru traducerea site-urilor web, care poate reduce timpul de lansare pe piață a site-ului dvs. cu până la 90 % și poate oferi analize la cerere.

Citiți mai multe

Dezvoltarea implicării conținutului multilingv pentru orice public-țintă și realizarea de campanii de marketing optimizate pentru maximizarea randamentului investițiilor digitale.

Citiți mai multe

Un instrument puternic pentru informații de afaceri, destinat standardizării procesului de management al datelor la nivelul întregii companii și de-a lungul întregului ciclu de viață al produselor.

 

Citiți mai multe

Cea mai avansată, flexibilă și matură soluție care ajută utilizatorii să creeze, să compileze și să gestioneze dosarele de reglementare și publicarea dosarelor.

 

Citiți mai multe

O soluție de înaltă flexibilitate care le permite utilizatorilor să asigure într-un mod eficient managementul proiectelor și documentelor CD, inclusiv managementul studiilor clinice.


 

Citiți mai multe

Un software integral și flexibil destinat întreprinderilor, care sprijină procesele de management al calității, precum și pe cele aferente documentelor controlate, permițând companiilor din domeniul științelor vieții să diminueze riscurile legate de reglementare și să îmbunătățească siguranța și calitatea.

Citiți mai multe

SUNTEM GLOBALI

40

Birouri

22

Țări

1 850

Angajați

EVENIMENTE ȘI WEBINARII

26 SEPTEMBER 2018 | Online

How AMPLEXOR Helped a Valued Client Pave the Way for Paradigm Change

Attend our free webinar to learn how AMPLEXOR helped redefine the way a top global mobility solutions provider purchases and uses language technology and services.

Citiți mai multe

NOUTĂȚI

AMPLEXOR sponsors Swissloop, finalist project at Hyperloop Pod Competition

02 Jul 2018

AMPLEXOR is sponsoring the Swissloop team, the leading project from the Swiss Federal Institute of Technology in Zurich (ETH Zurich) for the Elon Musk Hyperloop Competition. This partnership follows our continued commitment and passion for innovation and technological development.

AMPLEXOR Life Sciences in Pharmaceutical Manufacturing

19 Jun 2018

AMPLEXOR’s Romuald Braun explains what Life Sciences firms can learn from other industries about optimizing routine document production

AMPLEXOR and Formtek partner to deliver engineering content management solutions

14 Jun 2018

AMPLEXOR partners with Formtek to further enhance Alfresco credentials and reinforce expertise in engineering content management solutions for aerospace, defense and manufacturing.

AMPLEXOR in PharmExec.com

13 Jun 2018

At this month's AMPLEXOR Life Sciences’ “Be The Expert” conference in Dubrovnik, Croatia, Ilyssa Levins, president and founder of the Center for Communication Compliance, talked about some of the regulatory, compliance and legal challenges posed by the digital health revolution. Pharm Exec caught up with Ilyssa for her views on how pharma companies’ regulatory affairs departments are adapting to this new era.

AMPLEXOR and Adobe co-host the first AEM Meetup in Hamburg

13 Jun 2018

The after-work networking gathering brought together the local Adobe community in Hamburg, Germany, on 6 June. After an exciting tour of the Millerntor Stadium, participants got to explore the latest technology updates and client success stories while exchanging ideas with peers.

AMPLEXOR hosts Innovation Tour X Luxembourg

12 Jun 2018

AMPLEXOR gathered a team of specialists in different fields in Luxembourg to discuss the key announcements and updates from OpenText Innovation Tour 2018, covering Documentum, Captiva, InfoArchive, Magellan and more.

APROBAT DE

Doriți să aflați mai multe despre AMPLEXOR?

Spuneți-ne!