CU CE NE OCUPĂM

Strategii adaptate pentru a vă ghida transformarea digitală a afacerilor și a optimiza toate canalele dvs. digitale, vizibilitatea online și reputația socială.

Citiți mai multe

Consolidarea poziționării brandului și a implicării utilizatorilor în toate punctele de contact digitale - de la site-urile web corporative, la portalurile partenere și intraneturile de generație următoare.

Citiți mai multe

Consolidarea eforturilor dvs. de marketing de la nivel mondial prin tactici personalizate care atrag, implică și vă fidelizează clienții și potenţialii clienți de la un canal la altul.

Citiți mai multe

Instrumente inovatoare pentru asistență postvânzare și autoservire pentru a îmbunătăți implicarea și satisfacția clienților în fiecare etapă a experienței de cumpărare.

Citiți mai multe

Optimizarea ciclului de viață al informațiilor pentru a optimiza comunicarea în afaceri, pentru a crește productivitatea angajaților și pentru a obține o vizibilitate completă a procesului.

Citiți mai multe

Conectarea echipelor dvs. cu un ecosistem colaborativ complet, care maximizează mobilitatea, productivitatea și eficiența la nivelul întregii organizații.

 

Citiți mai multe

Obținerea unui nivel de înțelegere a clienților la 360 de grade și găsirea unei rezolvări optime a cazului prin integrarea interacțiunilor clienților cu informațiile și procesele de afaceri.

Citiți mai multe

Optimizarea și securizarea fluxurilor de lucru în materie de informații printr-o strategie privind RGPD axată pe confidențialitatea prin viziunea de proiectare/implicită și contabilitatea integrată.
 

Citiți mai multe

Vorbim limba clienților dumneavoastră și pătrundem pe piețe noi cu conținut tradus de specialiști pentru toate punctele de contact și sectoarele industriale, inclusiv științele vieții.

Citiți mai multe

Simplificarea managementului proiectelor de traducere și a prestatorilor cu Transplicity, tehnologia noastră inteligentă și flexibilă de management al traducerilor.

Citiți mai multe

Descoperiți SiteSync, o soluție mai rapidă și mai ușoară pentru traducerea site-urilor web, care poate reduce timpul de lansare pe piață a site-ului dvs. cu până la 90 % și poate oferi analize la cerere.

Citiți mai multe

Dezvoltarea implicării conținutului multilingv pentru orice public-țintă și realizarea de campanii de marketing optimizate pentru maximizarea randamentului investițiilor digitale.

Citiți mai multe

Un instrument puternic pentru informații de afaceri, destinat standardizării procesului de management al datelor la nivelul întregii companii și de-a lungul întregului ciclu de viață al produselor.

 

Citiți mai multe

Cea mai avansată, flexibilă și matură soluție care ajută utilizatorii să creeze, să compileze și să gestioneze dosarele de reglementare și publicarea dosarelor.

 

Citiți mai multe

O soluție de înaltă flexibilitate care le permite utilizatorilor să asigure într-un mod eficient managementul proiectelor și documentelor CD, inclusiv managementul studiilor clinice.


 

Citiți mai multe

Un software integral și flexibil destinat întreprinderilor, care sprijină procesele de management al calității, precum și pe cele aferente documentelor controlate, permițând companiilor din domeniul științelor vieții să diminueze riscurile legate de reglementare și să îmbunătățească siguranța și calitatea.

Citiți mai multe

SUNTEM GLOBALI

41

Birouri

23

Țări

1 850

Angajați

EVENIMENTE ȘI WEBINARII

20 JUNE 2019 | Brussels, Belgium

Next generation intranets: shaping the modern workplace with Office 365 and Valo

AMPLEXOR partners with Microsoft to bring premium employee experiences and the future of collaboration to Brussels. Join us on June 20 to discover how leading organizations are shaping the modern workplace with Office 365 and Valo.

Citiți mai multe
23 - 27 JUNE 2019 | San Diego, USA

DIA 2019 Global Annual Meeting

Join AMPLEXOR Life Sciences at the largest multidisciplinary event that brings together 6,000+ life sciences professionals to foster innovation that will lead to the development of safe and effective medical products and therapies to patients.

Citiți mai multe
9 JULY 2019 | Stuttgart, Germany

AMPLEXOR Business Breakfast: The Valo intranet experience

AMPLEXOR brings premium employee experiences and the future of intranets to Stuttgart. Join us for breakfast on July 9 to discover how leading organizations are shaping the modern workplace with Office 365 and Valo.

Citiți mai multe

NOUTĂȚI

AMPLEXOR și ValueIntranet au lansat Comunitatea spațiilor de lucru digitale din Luxemburg

04 Jun 2019

AMPLEXOR și ValueIntranet au lansat împreună Comunitatea spațiilor de lucru digitale din Luxemburg, care include profesioniști în domeniul comunicațiilor interne, administratori de intranet și persoane interesate de domeniul spațiilor de lucru digitale.

OpenText pune în evidență proiectul realizat de AMPLEXOR cu Parlamentul European

28 May 2019

Proiectul de management al înregistrărilor realizat de AMPLEXOR pentru Parlamentul European a fost pus în evidență de OpenText ca inițiativă strategică pentru companie la nivel mondial, în cursul celui mai recent raport al acestei companii către investitorii globali.

AMPLEXOR runs "20km de Bruxelles" with NGO Rikolto for a better future

21 May 2019

AMPLEXOR participated at the "20km de Bruxelles" run in Belgium with a fundraiser supporting Rikolto, a non-governmental organization dedicated to development cooperation and socio-economic sustainability.

AMPLEXOR prezintă tendințele în materie de conținut și SEO la conferința E-Marketing de la Paris

15 May 2019

AMPLEXOR a realizat o prezentare în cadrul E-Marketing, conferința anuală în domeniul marketingului digital desfășurată la Paris, Franța. Atelierul a atras peste 120 de participanți pentru a explora cei trei piloni ai unei strategii eficiente de SEO: Big Data (volumele mari de date), conținutul și experiența de utilizator.

AMPLEXOR in MedTech Innovation News

01 May 2019

While the medical device industry often looks to distance itself from big pharma, it could learn from across the divide when it comes to rigorous reporting standards, writes AMPLEXOR’s David Gwyn in his latest article for MedTech Innovation News.

AMPLEXOR a prezentat o platformă de business analytics la evenimentul SAP NOW din 2019

10 Apr 2019

AMPLEXOR a participat la evenimentul anual SAP NOW din Lisabona, Portugalia, pentru a demonstra modul în care o platformă de business analytics (analiză de informații de afaceri) este esențială pentru a consolida modalitatea în care lucrăm și serviciile pe care le furnizăm clienților noștri.

CLIENTII NOSTRI