CU CE NE OCUPĂM

Strategii adaptate pentru a vă ghida transformarea digitală a afacerilor și a optimiza toate canalele dvs. digitale, vizibilitatea online și reputația socială.

Citiți mai multe

Consolidarea poziționării brandului și a implicării utilizatorilor în toate punctele de contact digitale - de la site-urile web corporative, la portalurile partenere și intraneturile de generație următoare.

Citiți mai multe

Consolidarea eforturilor dvs. de marketing de la nivel mondial prin tactici personalizate care atrag, implică și vă fidelizează clienții și potenţialii clienți de la un canal la altul.

Citiți mai multe

Instrumente inovatoare pentru asistență postvânzare și autoservire pentru a îmbunătăți implicarea și satisfacția clienților în fiecare etapă a experienței de cumpărare.

Citiți mai multe

Optimizarea ciclului de viață al informațiilor pentru a optimiza comunicarea în afaceri, pentru a crește productivitatea angajaților și pentru a obține o vizibilitate completă a procesului.

Citiți mai multe

Conectarea echipelor dvs. cu un ecosistem colaborativ complet, care maximizează mobilitatea, productivitatea și eficiența la nivelul întregii organizații.

 

Citiți mai multe

Obținerea unui nivel de înțelegere a clienților la 360 de grade și găsirea unei rezolvări optime a cazului prin integrarea interacțiunilor clienților cu informațiile și procesele de afaceri.

Citiți mai multe

Optimizarea și securizarea fluxurilor de lucru în materie de informații printr-o strategie privind RGPD axată pe confidențialitatea prin viziunea de proiectare/implicită și contabilitatea integrată.
 

Citiți mai multe

Vorbim limba clienților dumneavoastră și pătrundem pe piețe noi cu conținut tradus de specialiști pentru toate punctele de contact și sectoarele industriale, inclusiv științele vieții.

Citiți mai multe

Simplificarea managementului proiectelor de traducere și a prestatorilor cu Transplicity, tehnologia noastră inteligentă și flexibilă de management al traducerilor.

Citiți mai multe

Descoperiți SiteSync, o soluție mai rapidă și mai ușoară pentru traducerea site-urilor web, care poate reduce timpul de lansare pe piață a site-ului dvs. cu până la 90 % și poate oferi analize la cerere.

Citiți mai multe

Dezvoltarea implicării conținutului multilingv pentru orice public-țintă și realizarea de campanii de marketing optimizate pentru maximizarea randamentului investițiilor digitale.

Citiți mai multe

Un instrument puternic pentru informații de afaceri, destinat standardizării procesului de management al datelor la nivelul întregii companii și de-a lungul întregului ciclu de viață al produselor.

 

Citiți mai multe

Cea mai avansată, flexibilă și matură soluție care ajută utilizatorii să creeze, să compileze și să gestioneze dosarele de reglementare și publicarea dosarelor.

 

Citiți mai multe

O soluție de înaltă flexibilitate care le permite utilizatorilor să asigure într-un mod eficient managementul proiectelor și documentelor CD, inclusiv managementul studiilor clinice.


 

Citiți mai multe

Un software integral și flexibil destinat întreprinderilor, care sprijină procesele de management al calității, precum și pe cele aferente documentelor controlate, permițând companiilor din domeniul științelor vieții să diminueze riscurile legate de reglementare și să îmbunătățească siguranța și calitatea.

Citiți mai multe

SUNTEM GLOBALI

41

Birouri

23

Țări

1 850

Angajați

EVENIMENTE ȘI WEBINARII

26 MARCH 2019 | Online

Terminology: The Secret Asset For Scaling Up Your Business

Attend our free webinar and discover how a terminology management program can help reduce production times, decrease re-work during the review process and increase the quality of final translations. Stay one step ahead of your competitors while saving time and money without sacrificing the quality of your brand.

Citiți mai multe
26 - 27 MARCH 2019 | Chicago, USA

American Manufacturing Summit

AMPLEXOR is delighted to announce our Silver Sponsorship of this year’s American Manufacturing Summit in Chicago, IL. On March 26 and 27, stop by our booth #43, attend our roundtable discussion or schedule a 1:1 meeting with us. We look forward to seeing you there.

Citiți mai multe
4 APRIL 2019 | Leuven, Belgium

Alfresco Meetup: Riding the clouds with Alfresco

Join an after-work networking gathering for the Alfresco community in the vibrant city of Leuven, Belgium. Explore the latest technology update and meet other Alfresco users to share experiences and development best practices.

Citiți mai multe
8 - 11 APRIL 2019 | Barcelona, Spain

Informa eRegulatory Summit 2019 and Global Regulatory Affairs Summit

These Summits offers direct access to the experts in RIM, eCTD, IDMP & TMF with case studies, industry insight and authority feedback on how to get and stay compliant.

Citiți mai multe

NOUTĂȚI

AMPLEXOR a obținut certificarea ISO 18587:2017 pentru posteditarea traducerilor automate (PEMT)

11 Mar 2019

Suntem mândri de această realizare în materie de cerificare și suntem entuziasmați să contribuim la revoluția tehnologică pe care traducerile automate o aduc în industria localizărilor.

AMPLEXOR își reînnoiește contractul cu Oficiul pentru Publicații al Uniunii Europene

08 Mar 2019

Oficiul pentru Publicații al Uniunii Europene a selectat din nou AMPLEXOR ca partener preferat care să asigure servicii oportune și de înaltă calitate de creare și distribuție a actelor juridice ale UE.

AMPLEXOR își extinde prezența la nivel mondial în Japonia

28 Feb 2019

AMPLEXOR își extinde amprenta la nivel mondial și a ales Kobe, Japonia, ca locație pentru noul său biroul din Asia. Prin această extindere, rețeaua companiei crește la 41 de birouri în 23 de țări.

AMPLEXOR îi salută pe cei doi lideri de vânzări nou-desemnați

24 Feb 2019

AMPLEXOR are plăcerea să prezinte doi noi directori executivi de vânzări care vor fi liderii dezvoltării afacerii pe continentul American, în Europa și în zona Asia-Pacific. Allison McDougall a fost desemnată vicepreședinte senior pentru Global Sales, iar ei i se alătură Dagny Koch, noul vicepreședinte pentru Sales DACH/CEE.

AMPLEXOR once again wins translation contract with European Commission’s DG CONNECT

31 Jan 2019

AMPLEXOR has won their recent bid for a translation contract with the European Commission’s Directorate-General for Communications Networks, Content and Technology (DG CONNECT).

Mark Evenepoel a fost numit director executiv al grupului media Saarbrücker

04 Jan 2019

Mark Evenepoel, director general al AMPLEXOR, a fost numit director executiv al grupului media Saarbrücker Zeitung, acționarul majoritar al AMPLEXOR.

CLIENTII NOSTRI