CU CE NE OCUPĂM

Strategii adaptate pentru a vă ghida transformarea digitală a afacerilor și a optimiza toate canalele dvs. digitale, vizibilitatea online și reputația socială.

Citiți mai multe

Consolidarea poziționării brandului și a implicării utilizatorilor în toate punctele de contact digitale - de la site-urile web corporative, la portalurile partenere și intraneturile de generație următoare.

Citiți mai multe

Consolidarea eforturilor dvs. de marketing de la nivel mondial prin tactici personalizate care atrag, implică și vă fidelizează clienții și potenţialii clienți de la un canal la altul.

Citiți mai multe

Instrumente inovatoare pentru asistență postvânzare și autoservire pentru a îmbunătăți implicarea și satisfacția clienților în fiecare etapă a experienței de cumpărare.

Citiți mai multe

Optimizarea ciclului de viață al informațiilor pentru a optimiza comunicarea în afaceri, pentru a crește productivitatea angajaților și pentru a obține o vizibilitate completă a procesului.

Citiți mai multe

Conectarea echipelor dvs. cu un ecosistem colaborativ complet, care maximizează mobilitatea, productivitatea și eficiența la nivelul întregii organizații.

 

Citiți mai multe

Obținerea unui nivel de înțelegere a clienților la 360 de grade și găsirea unei rezolvări optime a cazului prin integrarea interacțiunilor clienților cu informațiile și procesele de afaceri.

Citiți mai multe

Optimizarea și securizarea fluxurilor de lucru în materie de informații printr-o strategie privind RGPD axată pe confidențialitatea prin viziunea de proiectare/implicită și contabilitatea integrată.
 

Citiți mai multe

Vorbim limba clienților dumneavoastră și pătrundem pe piețe noi cu conținut tradus de specialiști pentru toate punctele de contact și sectoarele industriale, inclusiv științele vieții.

Citiți mai multe

Simplificarea managementului proiectelor de traducere și a prestatorilor cu Transplicity, tehnologia noastră inteligentă și flexibilă de management al traducerilor.

Citiți mai multe

Descoperiți SiteSync, o soluție mai rapidă și mai ușoară pentru traducerea site-urilor web, care poate reduce timpul de lansare pe piață a site-ului dvs. cu până la 90 % și poate oferi analize la cerere.

Citiți mai multe

Dezvoltarea implicării conținutului multilingv pentru orice public-țintă și realizarea de campanii de marketing optimizate pentru maximizarea randamentului investițiilor digitale.

Citiți mai multe

Un instrument puternic pentru informații de afaceri, destinat standardizării procesului de management al datelor la nivelul întregii companii și de-a lungul întregului ciclu de viață al produselor.

 

Citiți mai multe

Cea mai avansată, flexibilă și matură soluție care ajută utilizatorii să creeze, să compileze și să gestioneze dosarele de reglementare și publicarea dosarelor.

 

Citiți mai multe

O soluție de înaltă flexibilitate care le permite utilizatorilor să asigure într-un mod eficient managementul proiectelor și documentelor CD, inclusiv managementul studiilor clinice.


 

Citiți mai multe

Un software integral și flexibil destinat întreprinderilor, care sprijină procesele de management al calității, precum și pe cele aferente documentelor controlate, permițând companiilor din domeniul științelor vieții să diminueze riscurile legate de reglementare și să îmbunătățească siguranța și calitatea.

Citiți mai multe

SUNTEM GLOBALI

41

Birouri

23

Țări

1 850

Angajați

EVENIMENTE ȘI WEBINARII

NOUTĂȚI

Amplexor numește o nouă conducere în regiunea DACH

27 Feb 2020

Amplexor anunță numirea lui Marie-Laure Vinckx și a lui Manuel Stöckl în scopul stimulării creșterii economice în Germania, Elveția și Austria.

Amplexor dezvoltă o echipă de experți Adobe certificați în soluții multiple

10 Feb 2020

Experții în materie de experiență digitală ai Amplexor au fost recunoscuți ca experți Adobe Subject-Matter după obținerea certificării în soluții multiple.

Parlamentul European atribuie un nou contract de traduceri companiei Amplexor

30 Jan 2020

Parlamentul European și-a reconfirmat încrederea acordată companiei Amplexor atribuindu-i opt noi contracte de servicii de traducere.

Amplexor a fost din nou premiat la „OpenText Platinum Partnership”

17 Jan 2020

Amplexor a fost numit pentru al doilea an „Platinum Partner”, cea mai înaltă distincție care se acordă în cadrul parteneriatului cu OpenText.

Amplexor lansează publicația „Cele mai importante tendințe în materie de conținut pentru 2020”

09 Jan 2020

Amplexor lansează o publicație care include tendințe globale în materie de conținut și perspective de specialitate cu privire la viitorul conținutului în sectoarele industriale și domeniile de afaceri.

Amplexor a fost premiată cu o nouă specializare Adobe

19 Dec 2019

Adobe acordă companiei Amplexor noua specializare AEM, o recunoaștere a expertizei echipelor noastre și a contribuției noastre la succesul clienților în spațiul digital.

CLIENTII NOSTRI