CU CE NE OCUPĂM

Strategii adaptate pentru a vă ghida transformarea digitală a afacerilor și a optimiza toate canalele dvs. digitale, vizibilitatea online și reputația socială.

Citiți mai multe

Consolidarea poziționării brandului și a implicării utilizatorilor în toate punctele de contact digitale - de la site-urile web corporative, la portalurile partenere și intraneturile de generație următoare.

Citiți mai multe

Consolidarea eforturilor dvs. de marketing de la nivel mondial prin tactici personalizate care atrag, implică și vă fidelizează clienții și potenţialii clienți de la un canal la altul.

Citiți mai multe

Instrumente inovatoare pentru asistență postvânzare și autoservire pentru a îmbunătăți implicarea și satisfacția clienților în fiecare etapă a experienței de cumpărare.

Citiți mai multe

Optimizarea ciclului de viață al informațiilor pentru a optimiza comunicarea în afaceri, pentru a crește productivitatea angajaților și pentru a obține o vizibilitate completă a procesului.

Citiți mai multe

Conectarea echipelor dvs. cu un ecosistem colaborativ complet, care maximizează mobilitatea, productivitatea și eficiența la nivelul întregii organizații.

 

Citiți mai multe

Obținerea unui nivel de înțelegere a clienților la 360 de grade și găsirea unei rezolvări optime a cazului prin integrarea interacțiunilor clienților cu informațiile și procesele de afaceri.

Citiți mai multe

Optimizarea și securizarea fluxurilor de lucru în materie de informații printr-o strategie privind RGPD axată pe confidențialitatea prin viziunea de proiectare/implicită și contabilitatea integrată.
 

Citiți mai multe

Vorbim limba clienților dumneavoastră și pătrundem pe piețe noi cu conținut tradus de specialiști pentru toate punctele de contact și sectoarele industriale, inclusiv științele vieții.

Citiți mai multe

Simplificarea managementului proiectelor de traducere și a prestatorilor cu Transplicity, tehnologia noastră inteligentă și flexibilă de management al traducerilor.

Citiți mai multe

Descoperiți SiteSync, o soluție mai rapidă și mai ușoară pentru traducerea site-urilor web, care poate reduce timpul de lansare pe piață a site-ului dvs. cu până la 90 % și poate oferi analize la cerere.

Citiți mai multe

Dezvoltarea implicării conținutului multilingv pentru orice public-țintă și realizarea de campanii de marketing optimizate pentru maximizarea randamentului investițiilor digitale.

Citiți mai multe

Un instrument puternic pentru informații de afaceri, destinat standardizării procesului de management al datelor la nivelul întregii companii și de-a lungul întregului ciclu de viață al produselor.

 

Citiți mai multe

Cea mai avansată, flexibilă și matură soluție care ajută utilizatorii să creeze, să compileze și să gestioneze dosarele de reglementare și publicarea dosarelor.

 

Citiți mai multe

O soluție de înaltă flexibilitate care le permite utilizatorilor să asigure într-un mod eficient managementul proiectelor și documentelor CD, inclusiv managementul studiilor clinice.


 

Citiți mai multe

Un software integral și flexibil destinat întreprinderilor, care sprijină procesele de management al calității, precum și pe cele aferente documentelor controlate, permițând companiilor din domeniul științelor vieții să diminueze riscurile legate de reglementare și să îmbunătățească siguranța și calitatea.

Citiți mai multe

SUNTEM GLOBALI

41

Birouri

23

Țări

1 850

Angajați

EVENIMENTE ȘI WEBINARII

18 SEPTEMBER 2019 | Online

Connecting the dots in content creation with Pam Didner

Does your content fit into today’s global market? Join our content creation webinar with marketing author Pam Didner to learn how you can accelerate your content marketing contribution to maximize sales results.

Citiți mai multe
29 SEPTEMBER - 2 OCTOBER 2019 |

The Organization for Professionals in Regulatory Affairs (TOPRA) Annual Symposium 2019

Join the Amplexor team of experts at the only European-wide healthcare regulatory affairs conference to discuss strategies for medical technologies and compliance.

Citiți mai multe
2 OCTOBER 2019 | Luxembourg

The Luxembourg Digital Workplace Community

The Luxembourg Digital Workplace Community gathers again next 2 October! Save the date and pre-register to join this unique meeting place for internal communications professionals, intranet managers and digital workplace enthusiasts.

Citiți mai multe
13 - 17 OCTOBER 2019 | Kenilworth, England

S1000D User Forum & ILS Specification Day

Meet Amplexor at S1000D User Forum & ILS Specification Day to catch the latest updates on international specifications like ILS-Specification and S1000D.

Citiți mai multe

NOUTĂȚI

AMPLEXOR a fost recunoscută de CEFRI ca societate de încredere care lucrează în sectorul nuclear

28 Jun 2019

CEFRI certifică societățile care lucrează în industria nucleară pentru a defini standardele prin care angajații sunt protejați de expunerea la radiații. Amplexor menține această certificare de mai mulți ani și are plăcerea de a fi recunoscută de CEFRI ca partener de încredere.

Amplexor intră în parteneriat cu Xillio pentru a asigura viitorul serviciilor de conținut

26 Jun 2019

Amplexor și Xillio și-au anunțat parteneriatul principal care prioritizează continuitatea conținutului pentru a permite călătoriile de transformare ale clienților.

AMPLEXOR vorbește despre tehnologia conținutului în cadrul LocWorld40, în Estoril, Portugalia

25 Jun 2019

Vicepreședintele Content Technology din cadrul AMPLEXOR s-a alăturat unui grup plin de entuziasm la LocWorld40 pentru a își împărtăși părerile despre impactul tehnologiei asupra modului în care mărcile globale își construiesc strategiile de conținut.

Intraneturi de nouă generație: Bruxelles întâmpină viitorul locurilor de muncă digitale

25 Jun 2019

Amplexor s-a alăturat companiei Microsoft la Bruxelles pentru a explora împreună cu experții în marketing, comunicații interne, RU și IT modul în care intraneturile de nouă generație influențează și restructurează locul de muncă digital.

AMPLEXOR și ValueIntranet au lansat Comunitatea spațiilor de lucru digitale din Luxemburg

04 Jun 2019

AMPLEXOR și ValueIntranet au lansat împreună Comunitatea spațiilor de lucru digitale din Luxemburg, care include profesioniști în domeniul comunicațiilor interne, administratori de intranet și persoane interesate de domeniul spațiilor de lucru digitale.

OpenText pune în evidență proiectul realizat de AMPLEXOR cu Parlamentul European

28 May 2019

Proiectul de management al înregistrărilor realizat de AMPLEXOR pentru Parlamentul European a fost pus în evidență de OpenText ca inițiativă strategică pentru companie la nivel mondial, în cursul celui mai recent raport al acestei companii către investitorii globali.

CLIENTII NOSTRI