CU CE NE OCUPĂM

Strategii adaptate pentru a vă ghida transformarea digitală a afacerilor și a optimiza toate canalele dvs. digitale, vizibilitatea online și reputația socială.

Citiți mai multe

Consolidarea poziționării brandului și a implicării utilizatorilor în toate punctele de contact digitale - de la site-urile web corporative, la portalurile partenere și intraneturile de generație următoare.

Citiți mai multe

Consolidarea eforturilor dvs. de marketing de la nivel mondial prin tactici personalizate care atrag, implică și vă fidelizează clienții și potenţialii clienți de la un canal la altul.

Citiți mai multe

Instrumente inovatoare pentru asistență postvânzare și autoservire pentru a îmbunătăți implicarea și satisfacția clienților în fiecare etapă a experienței de cumpărare.

Citiți mai multe

Optimizarea ciclului de viață al informațiilor pentru a optimiza comunicarea în afaceri, pentru a crește productivitatea angajaților și pentru a obține o vizibilitate completă a procesului.

Citiți mai multe

Conectarea echipelor dvs. cu un ecosistem colaborativ complet, care maximizează mobilitatea, productivitatea și eficiența la nivelul întregii organizații.

 

Citiți mai multe

Obținerea unui nivel de înțelegere a clienților la 360 de grade și găsirea unei rezolvări optime a cazului prin integrarea interacțiunilor clienților cu informațiile și procesele de afaceri.

Citiți mai multe

Optimizarea și securizarea fluxurilor de lucru în materie de informații printr-o strategie privind RGPD axată pe confidențialitatea prin viziunea de proiectare/implicită și contabilitatea integrată.
 

Citiți mai multe

Vorbim limba clienților dumneavoastră și pătrundem pe piețe noi cu conținut tradus de specialiști pentru toate punctele de contact și sectoarele industriale, inclusiv științele vieții.

Citiți mai multe

Simplificarea managementului proiectelor de traducere și a prestatorilor cu Transplicity, tehnologia noastră inteligentă și flexibilă de management al traducerilor.

Citiți mai multe

Descoperiți SiteSync, o soluție mai rapidă și mai ușoară pentru traducerea site-urilor web, care poate reduce timpul de lansare pe piață a site-ului dvs. cu până la 90 % și poate oferi analize la cerere.

Citiți mai multe

Dezvoltarea implicării conținutului multilingv pentru orice public-țintă și realizarea de campanii de marketing optimizate pentru maximizarea randamentului investițiilor digitale.

Citiți mai multe

Un instrument puternic pentru informații de afaceri, destinat standardizării procesului de management al datelor la nivelul întregii companii și de-a lungul întregului ciclu de viață al produselor.

 

Citiți mai multe

Cea mai avansată, flexibilă și matură soluție care ajută utilizatorii să creeze, să compileze și să gestioneze dosarele de reglementare și publicarea dosarelor.

 

Citiți mai multe

O soluție de înaltă flexibilitate care le permite utilizatorilor să asigure într-un mod eficient managementul proiectelor și documentelor CD, inclusiv managementul studiilor clinice.


 

Citiți mai multe

Un software integral și flexibil destinat întreprinderilor, care sprijină procesele de management al calității, precum și pe cele aferente documentelor controlate, permițând companiilor din domeniul științelor vieții să diminueze riscurile legate de reglementare și să îmbunătățească siguranța și calitatea.

Citiți mai multe

SUNTEM GLOBALI

40

Birouri

22

Țări

1 850

Angajați

EVENIMENTE ȘI WEBINARII

12 - 14 MARCH 2019 | Vienna, Austria

OpenText Enterprise World Vienna 2019

AMPLEXOR joins OpenText's Enterprise World Vienna, the world’s largest information management conference.

Citiți mai multe

NOUTĂȚI

Taking a ‘big data’ view of regulatory information management

19 Nov 2018

Organizations in pharma and life sciences want to become more ‘data-driven’, able to react at speed and to predict, plan and pre-empt future scenarios using sophisticated intelligence gleaned from everyday data. In this PharmaTimes article, AMPLEXOR’s Romuald Braun discusses how the ideal approaches.

AMPLEXOR a fost selectată pentru a se alătura comunității internaționale Adobe Partner SME

14 Nov 2018

AMPLEXOR a fost selectată de Adobe pentru a se alătura comunității internaționale Adobe Partner SME de specialiști care se ocupă de conceperea și revizuirea programelor de instruire și certificare.

What Can Life Sciences Firms Really Achieve in AI

31 Oct 2018

What can life sciences firms really achieve with AI? Artificial intelligence has the potential to be truly transformative according to Peter Brandstetter, senior manager with PwC.

Managing translations for submissions in regulatory affairs – what is best practice?

31 Oct 2018

Changing regulation makes the job of translating content for submissions ever more difficult. There is an almost constant re-evaluation as to what is needed to be included in dossiers and what parts of the dossier require translation. Given such challenges, what constitutes best practice in managing translations in today’s regulatory affairs environment? AMPLEXOR’s Nancy Pollini explains in her latest article.

Lessons from ERP: Eliminating Regulatory Information Cul-De-Sacs

29 Oct 2018

AMPLEXOR’s Romuald Braun takes a ‘big data’ view of RIM for Pharmaceutical Processing magazine.

How Digital Innovation is Helping to Drive Transformation in Regulatory Affairs

25 Oct 2018

The role of regulatory affairs is pivotal in helping to bring new products to market swiftly, so in the pursuit of operational excellence it’s a sensible place to start when applying intelligent automation technologies. In this article, Venu Mallarapu of Cognizant Technology Solutions outlines the possibilities and the potential impact.

CLIENTII NOSTRI