CU CE NE OCUPĂM

Strategii adaptate pentru a vă ghida transformarea digitală a afacerilor și a optimiza toate canalele dvs. digitale, vizibilitatea online și reputația socială.

Citiți mai multe

Consolidarea poziționării brandului și a implicării utilizatorilor în toate punctele de contact digitale - de la site-urile web corporative, la portalurile partenere și intraneturile de generație următoare.

Citiți mai multe

Consolidarea eforturilor dvs. de marketing de la nivel mondial prin tactici personalizate care atrag, implică și vă fidelizează clienții și potenţialii clienți de la un canal la altul.

Citiți mai multe

Instrumente inovatoare pentru asistență postvânzare și autoservire pentru a îmbunătăți implicarea și satisfacția clienților în fiecare etapă a experienței de cumpărare.

Citiți mai multe

Optimizarea ciclului de viață al informațiilor pentru a optimiza comunicarea în afaceri, pentru a crește productivitatea angajaților și pentru a obține o vizibilitate completă a procesului.

Citiți mai multe

Conectarea echipelor dvs. cu un ecosistem colaborativ complet, care maximizează mobilitatea, productivitatea și eficiența la nivelul întregii organizații.

 

Citiți mai multe

Obținerea unui nivel de înțelegere a clienților la 360 de grade și găsirea unei rezolvări optime a cazului prin integrarea interacțiunilor clienților cu informațiile și procesele de afaceri.

Citiți mai multe

Optimizarea și securizarea fluxurilor de lucru în materie de informații printr-o strategie privind RGPD axată pe confidențialitatea prin viziunea de proiectare/implicită și contabilitatea integrată.
 

Citiți mai multe

Vorbim limba clienților dumneavoastră și pătrundem pe piețe noi cu conținut tradus de specialiști pentru toate punctele de contact și sectoarele industriale, inclusiv științele vieții.

Citiți mai multe

Simplificarea managementului proiectelor de traducere și a prestatorilor cu Transplicity, tehnologia noastră inteligentă și flexibilă de management al traducerilor.

Citiți mai multe

Descoperiți SiteSync, o soluție mai rapidă și mai ușoară pentru traducerea site-urilor web, care poate reduce timpul de lansare pe piață a site-ului dvs. cu până la 90 % și poate oferi analize la cerere.

Citiți mai multe

Dezvoltarea implicării conținutului multilingv pentru orice public-țintă și realizarea de campanii de marketing optimizate pentru maximizarea randamentului investițiilor digitale.

Citiți mai multe

Un instrument puternic pentru informații de afaceri, destinat standardizării procesului de management al datelor la nivelul întregii companii și de-a lungul întregului ciclu de viață al produselor.

 

Citiți mai multe

Cea mai avansată, flexibilă și matură soluție care ajută utilizatorii să creeze, să compileze și să gestioneze dosarele de reglementare și publicarea dosarelor.

 

Citiți mai multe

O soluție de înaltă flexibilitate care le permite utilizatorilor să asigure într-un mod eficient managementul proiectelor și documentelor CD, inclusiv managementul studiilor clinice.


 

Citiți mai multe

Un software integral și flexibil destinat întreprinderilor, care sprijină procesele de management al calității, precum și pe cele aferente documentelor controlate, permițând companiilor din domeniul științelor vieții să diminueze riscurile legate de reglementare și să îmbunătățească siguranța și calitatea.

Citiți mai multe

SUNTEM GLOBALI

41

Birouri

23

Țări

1 850

Angajați

EVENIMENTE ȘI WEBINARII

25 APRIL 2019 | Leuven, Belgium

OpenText DigiGov 2019

Next 25 April, AMPLEXOR will host the OpenText DigiGov 2019 session in Leuven, Belgium. Together with OpenText, we will dive into real case scenarios of how public organizations are taking advantage of DigiGov technologies to fuel citizen services innovation, while seamlessly managing behind-the-scenes workflows and integrations.

Citiți mai multe
13 - 14 MAY 2019 | Brussels, Belgium

RAPS Europe Regulatory Convergence 2019

Join AMPLEXOR Life Sciences at the first RAPS Europe Regulatory Convergence and stay informed on the new and coming EU and global regulation requirements.

Citiți mai multe
14 - 15 MAY 2019 | Chicago, USA

Medical Device and Diagnostic Labeling

With an audience of more than 200 medical device companies gathering into one forum to learn more about the development, design and delivery of packaging/labeling and instructions for use of medical products, AMPLEXOR is pleased to participate as a sponsor and Chairperson at this year’s annual event.

Citiți mai multe
15 - 16 MAY 2019 | St. Leon-Rot, Germany

User Assistance Reloaded 2019

Join User Assistance Reloaded 2019, the tekom conference for technical communicators to explore how digital transformation and emerging technologies are changing service assistance. AMPLEXOR will present the most successful Augmented Reality applications for delivering immersive user experiences.

Citiți mai multe

NOUTĂȚI

AMPLEXOR a câștigat premiul „Valo Marketing Master of the Year” pentru 2019

05 Apr 2019

AMPLEXOR a câștigat „Valo Marketing Master of the Year” pentru 2019, prin care sunt recunoscute cele mai influente inițiative de marketing care promovează intraneturile Valo gata de utilizare. Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc pe 3 aprilie în cadrul Summitului Valo din Amsterdam, Țările de Jos.

AMPLEXOR celebrează excelența prin tehnologie

04 Apr 2019

AMPLEXOR se mândrește că utilizează tehnologii premiate pentru a crea servicii și pentru a asigura suport clienților săi în călătoria lor de transformare digitală. Fiind cea mai bună companie de soluții de conținut și lingvistice, echipele noastre de la nivel mondial caută în fiecare zi să aducă îmbunătățiri continue.

AMPLEXOR este unul dintre finaliștii Premiilor OpenText Rising Star din 2019

18 Mar 2019

AMPLEXOR a fost nominalizat de OpenText printre cei trei finaliști pentru Premiul „Partner of the Year” din 2019, la categoria „Rising Star”. Ceremonia de decernare a avut loc marți, 12 martie, în cadrul conferinței „OpenText Enterprise World 2019” din Viena, Austria.

AMPLEXOR a obținut certificarea ISO 18587:2017 pentru posteditarea traducerilor automate (PEMT)

11 Mar 2019

Suntem mândri de această realizare în materie de cerificare și suntem entuziasmați să contribuim la revoluția tehnologică pe care traducerile automate o aduc în industria localizărilor.

AMPLEXOR își reînnoiește contractul cu Oficiul pentru Publicații al Uniunii Europene

08 Mar 2019

Oficiul pentru Publicații al Uniunii Europene a selectat din nou AMPLEXOR ca partener preferat care să asigure servicii oportune și de înaltă calitate de creare și distribuție a actelor juridice ale UE.

AMPLEXOR își extinde prezența la nivel mondial în Japonia

28 Feb 2019

AMPLEXOR își extinde amprenta la nivel mondial și a ales Kobe, Japonia, ca locație pentru noul său biroul din Asia. Prin această extindere, rețeaua companiei crește la 41 de birouri în 23 de țări.

CLIENTII NOSTRI