Vagas

Support Consultant

North Brabant, , Eindhoven

Descrição:

Wij van Amplexor INTERNATIONAL zijn opzoek naar een support consultant. Lijkt het jou leuk om onderdeel te worden van het allerleukste service team? Lees dan snel verder!


Hoe ziet jouw dag eruit? 👩💻

Samen met jouw collega’s ga je meedraaien op onze support afdeling. Je gaat high level support leveren voor klanten die met een groot innovatief contentmangementsysteem werken, genaamd Adobe Experience Management (AEM). AEM maakt het mogelijk om een website zo op te zetten zodat gebruikers altijd een ideale digitale ervaring krijgen. Ongeacht het gebruikte device.

Om de wensen van de klant zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren werk je nauw samen met een development team. Bijvoorbeeld bij het analyseren van incidenten, het maken van (kleine) code wijzigingen voor het verhelpen van bugs of het automatiseren van een deployment. Verder ben jij de expert en vertrouwde adviseur voor de klant als het gaat om het AEM platform.

Requisitos:

Wie ben jij? 🙋

Om de rol als support consultant goed uit te voeren dien jij de klanten op de juiste manier te adviseren. Naast het adviseren van de klant vind je het leuk om te puzzelen met IT vraagstukken en wil je jezelf graag blijven ontwikkelen door bijvoorbeeld configuraties aan te passen en codes te analyseren.

Samen met je collega’s bekijk je of er nog nieuwe functionaliteiten gebouwd kunnen worden die we kunnen voorstellen aan de klant om het system efficiënter te maken. Als support consultant is het belangrijk dat jij weet wat er speelt bij de klant. Jij wordt blij van het feit dat een klant op jouw advies is ingegaan door bijvoorbeeld deze nieuwe, door jouw bedachte functionaliteit te implementeren die het werk efficiënter maakt.

Uiteraard gaan we je helpen jouw dromen te realiseren door middel van trainingen en cursussen en blijf je uitgedaagd worden door de leuk(st)e internationale projecten!


De skills die jij bezit ✔️

Om deze rol goed uit te kunnen oefenen, is het belangrijk dat:

  • Je het leuk vindt om met klanten te communiceren en om ze te adviseren;
  • Je graag in teamverband werkt;
  • Je naast de Nederlandse taal, ook goed Engels spreekt;
  • Je een technische uitdaging niet uit de weg gaat;
  • Je ziet het als een uitdaging om de omgeving (samen met je team) nóg efficiënter te krijgen. Zo maak je je klant ook blij!
  • Ervaring met customer service vanuit werk/studie is een pré

Requisitos:

Wat bieden wij jou? 🎉

🌍 Super uitdagende internationale projecten

📚 Training en coaching staan bij ons hoog in het vaandel, investeren in je kracht is waar wij goed in zijn

⚖️ Bij Amplexor vinden wij balans tussen werk en privé erg belangrijk.

💡 Kans om te groeien! Kom met ideeën en wij zullen helpen om deze ideeën te creëren.

✨Super leuke collega’s die elke werkdag leuk maken!

🍻 Gratis bier en frisdrank

⏰ Flexibele werktijden, mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.

🚌 De leukste personeelsuitjes zoals onder andere movie night, game night, prison escape en onze jaarlijkse DELTdag (die leggen we je nog wel uit..)

⚽ Na werk nog energie over? Wordt dan lid van ons Amplexor zaalvoetbalteam!

Nieuwsgierig naar ons geworden?! Je bent altijd welkom om een drankje bij ons te komen doen, want alleen face-to-face kunnen we (van beide kanten!) kijken of het klikt, toch?! Kom gerust eens kennismaken tijdens een potje tafeltennis!