Official Publications

Uw publieke instelling of privéorganisatie, die te maken krijgt met een alsmaar toenemende hoeveelheid gereglementeerde content, kan met deze end-to-endoplossing voor documenten gebruikmaken van gecontroleerde creatie, updates, publicatie en het beheer van gestructureerde content, waarbij compliance wordt verzekerd.

In vele sectoren is papier van essentieel belang. Bij vele activiteiten staat papier centraal. Het is een werkmiddel, het eindresultaat, een manier om transacties uit te voeren en soms zelfs het enige aanvaardbare formaat, omdat het als tastbaar bewijs geldt. Compliance blijven toepassen leidt vaak tot een enorme hoeveelheid content, zeker bij openbare instellingen, officiële organisaties en overheidsorganen die aankondigingen, pamfletten, traktaten, nota's, decreten en andere gereglementeerde documentatie moeten opstellen.

Uw publieke instelling of privéorganisatie moet zowel lokale als internationale wetgeving naleven en u moet aantonen dat alle maatregelen zijn getroffen om voortdurend compliance toe te passen en dat alle publicaties worden beheerd volgens verplichte – vaak juridische – kaders en deadlines.

Het platform met de complete oplossing voor documenten

Publiceer uw officiële bladen en publicaties op tijd met behulp van dit geavanceerde platform dat organisaties met veel papierwerk in staat stelt een aanpak te hanteren, die werkt met een op XML gebaseerde content repository en waarbij vanuit één centrale bron wordt gepubliceerd.

Deze oplossing, die speciaal ontworpen is voor organisaties die te maken krijgen met een alsmaar toenemende hoeveelheid gereglementeerde content, laat sectoren gebruikmaken van een end-to-endplatform dat gecontroleerde creatie, updates, publicatie en beheer van gestructureerde content toelaat om compliance te verzekeren. Met de Official Publications Solution wordt het ook mogelijk om alle workflows en processen te automatiseren en gegevens in realtime te bekijken en te raadplegen.

Deze oplossing haalt het meeste uit document-id's en bestandsversies door haar krachtige zoekfuncties. De oplossing gebruikt metadata, zoekgegevens en tracking- en auditinggegevens om alle content nauwkeurig te indexeren en doorzoekbaar te maken.

Verder kunnen klanten ook de status van hun documenten controleren. Ze kunnen hun lijst met documenten filteren volgens specifieke vereisten en informatie verkrijgen over de productiestatus, de nog openstaande actieve taken en de bestandsgeschiedenis.

Gebruiksvriendelijk online portaal
Maak gebruik van samenwerkingsmogelijkheden (blogs, forums en wiki-pagina's) en een aanpasbare interface die is verrijkt met sociale functies. Definieer gebruikersrollen en toelatingen volgens de specifieke behoeften van uw organisatie. Wijs taken toe, zet workflows op en selecteer en monitor processen door de status van de contentproductie te volgen, te controleren en na te kijken in realtime.


Sterke transformatiecapaciteiten

Zet de juiste XML-conversie en editingtools in om alle soorten documenten vast te leggen en te transformeren.

Toegang tot gegevens in realtime met krachtige zoekfuncties
Door het gebruik van metadata, zoekgegevens en tracking- en auditinggegevens kan alle content nauwkeurig worden geïndexeerd en doorzocht. Log in op eender welk moment tijdens de documentproductie om toegang te krijgen tot informatie en de status en evolutie van het document op te volgen. Controleer en reviseer alle content en beslis welke publicatieformaten u wilt gebruiken.

Sterk geautomatiseerde en gestandaardiseerde contentprocessen
Maak optimaal gebruik van flexibele workflows samen met een nauwkeurige set regels om de processen sneller te laten verlopen en te standaardiseren. Leg uw processen en workflows vast om de uitvoering van manuele taken te ondersteunen en te automatiseren, en de kosten te beperken, terwijl binnen de organisatie de kwaliteit wordt behouden en zelfs wordt verbeterd. Implementeer technische standaarden en voer effectieve standaardisatie door.

Beveiliging en traceerbaarheid verzekerd
Dit traceerbare productiesysteem zorgt voor integriteit en veiligheid van informatie en laat uw organisatie toe om transparante contentmanagementprocessen op te zetten, die gemakkelijk kunnen worden gemonitord en gecontroleerd wanneer nodig. Processen worden uitgevoerd in overeenstemming met vooraf vastgelegde regelgeving waardoor alle fouten verplicht moeten worden gecorrigeerd voordat kan worden overgegaan naar de volgende taak.

Kwaliteit en conformiteit
Het volledige proces is gebaseerd op duidelijk omlijnde quality assurance procedures. Samen met maatregelen voor kwaliteitscontrole baant de evenwichtige combinatie van geautomatiseerde en handmatige processen de weg voor een betere controle van de kwaliteit. Bij elke stap wordt deze oplossing verrijkt met kwaliteitstools die de structuur van ieder document vergelijken om de samenhang te verzekeren. Alle aspecten van documenten worden nauwkeurig onderzocht om kwaliteit en conformiteit te verzekeren, waaronder XML-conformiteit, overeenstemming van het schema en de semantiek.

Neem contact op met onze experts

Insights

Whitepapers

Download this white paper for insights into website personalization by Sitecore's Lars Birkholm Petersen.

Events & Webinars

View all

What's new?

View all