WAT WIJ DOEN

Strategieën op maat om de digitale transformatie van uw bedrijf in goede banen te leiden en om uw digitale kanalen, onlinezichtbaarheid en sociale reputatie te optimaliseren.

Lees meer

Versterk uw merkpositionering en gebruikersengagement in het kader van alle digitale touchpoints - van bedrijfswebsites tot partnerportals en intranetten van de volgende generatie.

Lees meer

Verbeter uw algemene marketinginspanningen via gepersonaliseerde tactieken om via verschillende kanalen uw (potentiële) klanten aan te trekken, voor u te winnen en te houden.

Lees meer

Innovatieve tools voor aftersales- en selfservicebijstand om klantengagement en -tevredenheid te verbeteren bij elke fase van het kooptraject.

Lees meer

Vereenvoudiging van de levenscyclus van informatie voor optimalisatie van bedrijfscommunicatie, verhoging van werknemersproductiviteit en volledige proceszichtbaarheid.

Lees meer

Breng uw teams samen met een volledig gezamenlijk ecosysteem dat de mobiliteit, productiviteit en efficiëntie van de volledige organisatie maximaliseert.

 

Lees meer

Krijg een klantinzicht van 360 graden en zorg voor uitmuntende caseresolutie door klantinteracties te integreren in bedrijfsinformatie- en processen.

Lees meer

Optimaliseer en beveilig uw informatieworkflows met een AVG-strategie die is gericht op de 'privacy by design/default'-visie en geïntegreerde accountability.
 

Lees meer

Spreek de taal van uw klanten en bereik nieuwe markten met deskundig vertaalde content voor alle touchpoints en industrieën, waaronder Life Sciences.

Lees meer

Vereenvoudig vertaalprojecten en vendormanagement met behulp van Transplicity, onze intelligente, flexibele vertalingenbeheertechnologie.

Lees meer

Ontdek SiteSync, een snellere en gemakkelijkere oplossing voor websitevertaling die de marktintroductietijd van uw website met maar liefst 90 % kan verminderen en op verzoek analyses kan leveren.

Lees meer

Ontwikkel aantrekkelijke meertalige content voor eender welk doelpubliek en voer marketingcampagnes die zijn geoptimaliseerd met het oog op een maximaal rendement.

Lees meer

Een krachtige bedrijfsinformatietool die is ontworpen om het gegevensbeheerproces in alle bedrijfsafdelingen en in de volledige levenscyclus van uw producten te standaardiseren.

 

Lees meer

De meest geavanceerde, flexibele en complete oplossing die gebruikers helpt gereguleerde aanvragen en de publicatie ervan aan te maken, samen te stellen en te beheren.

 

Lees meer

Een uiterst flexibele oplossing die gebruikers in staat stelt het beheer van R&D-projecten en documenten (waaronder onderzoeksbeheer) efficiënt aan te pakken.


 

Lees meer

Een integraal en flexibel softwarepakket dat bedrijven een gebruiksklare oplossing biedt en processen voor kwaliteitsbeheer en gecontroleerde documenten ondersteunt, waardoor Life Sciences-bedrijven risico's met betrekking tot naleving van de regelgeving kunnen beperken en de veiligheid en kwaliteit van het product kunnen verbeteren.

Lees meer

WERELDWIJD

41

Kantoren

23

Landen

1 850

Medewerkers

EVENEMENTEN EN WEBINARS

NIEUWS

Nieuwe Adobe-specialisatie toegekend aan Amplexor

19 Dec 2019

Adobe heeft Amplexor de nieuwe AEM-specialisatie toegekend als erkenning van de deskundigheid van ons team en onze bijdrage aan het succes van klanten in de digitale ruimte.

Nieuwste ontwikkelingen van OpenText gepresenteerd tijdens Amplexor X Day in Eindhoven

19 Dec 2019

Op 13 december bracht Amplexor X Day in Eindhoven experts en klanten van OpenText samen om te verkennen wat EIM in 2020 voor ze in petto heeft.

ESPC kent Amplexor-partner Valo award voor Beste Intranet toe

16 Dec 2019

Amplexor-partner Valo heeft de European Office 365 & Azure Community (ESPC)-award voor beste intranet gewonnen: een erkenning van zijn innovatieve oplossingen voor de digitale werkplek.

Amplexor geeft presentatie over NMT tijdens de European Language Resource Coordination-conferentie

29 Nov 2019

Markus Welsch, Vice President Content Intelligence bij Amplexor, heeft tijdens de vierde ELRC-conferentie van de Europese Commissie die op 26 en 27 november plaatsvond in Helsinki (Finland) een presentatie gegeven over domeinspecifieke neurale machinevertaling.

Amplexor-klanten erkend voor hun bekroonde digitale transformatie

04 Nov 2019

Amplexor-klanten Fednot, Multipharma en WABCO werden met een Corporate IT Award bekroond voor hun prestaties en succes op het gebied van digitale transformatie.

Amplexor organiseert het eerste OpenText Captiva bootcamp in Nederland

30 Sep 2019

Amplexor heeft in Eindhoven (Nederland) de eerste editie van het OpenText Captiva bootcamp georganiseerd, een tiendaags trainingsprogramma dat volledig gewijd was aan procesontwerp en systeembeheer met behulp van Captiva.

VERTROUWENSPARTNERS