WAT WIJ DOEN

Strategieën op maat om de digitale transformatie van uw bedrijf in goede banen te leiden en om uw digitale kanalen, onlinezichtbaarheid en sociale reputatie te optimaliseren.

Lees meer

Versterk uw merkpositionering en gebruikersengagement in het kader van alle digitale touchpoints - van bedrijfswebsites tot partnerportals en intranetten van de volgende generatie.

Lees meer

Verbeter uw algemene marketinginspanningen via gepersonaliseerde tactieken om via verschillende kanalen uw (potentiële) klanten aan te trekken, voor u te winnen en te houden.

Lees meer

Innovatieve tools voor aftersales- en selfservicebijstand om klantengagement en -tevredenheid te verbeteren bij elke fase van het kooptraject.

Lees meer

Vereenvoudiging van de levenscyclus van informatie voor optimalisatie van bedrijfscommunicatie, verhoging van werknemersproductiviteit en volledige proceszichtbaarheid.

Lees meer

Breng uw teams samen met een volledig gezamenlijk ecosysteem dat de mobiliteit, productiviteit en efficiëntie van de volledige organisatie maximaliseert.

 

Lees meer

Krijg een klantinzicht van 360 graden en zorg voor uitmuntende caseresolutie door klantinteracties te integreren in bedrijfsinformatie- en processen.

Lees meer

Optimaliseer en beveilig uw informatieworkflows met een AVG-strategie die is gericht op de 'privacy by design/default'-visie en geïntegreerde accountability.
 

Lees meer

Spreek de taal van uw klanten en bereik nieuwe markten met deskundig vertaalde content voor alle touchpoints en industrieën, waaronder Life Sciences.

Lees meer

Vereenvoudig vertaalprojecten en vendormanagement met behulp van Transplicity, onze intelligente, flexibele vertalingenbeheertechnologie.

Lees meer

Ontdek SiteSync, een snellere en gemakkelijkere oplossing voor websitevertaling die de marktintroductietijd van uw website met maar liefst 90 % kan verminderen en op verzoek analyses kan leveren.

Lees meer

Ontwikkel aantrekkelijke meertalige content voor eender welk doelpubliek en voer marketingcampagnes die zijn geoptimaliseerd met het oog op een maximaal rendement.

Lees meer

Een krachtige bedrijfsinformatietool die is ontworpen om het gegevensbeheerproces in alle bedrijfsafdelingen en in de volledige levenscyclus van uw producten te standaardiseren.

 

Lees meer

De meest geavanceerde, flexibele en complete oplossing die gebruikers helpt gereguleerde aanvragen en de publicatie ervan aan te maken, samen te stellen en te beheren.

 

Lees meer

Een uiterst flexibele oplossing die gebruikers in staat stelt het beheer van R&D-projecten en documenten (waaronder onderzoeksbeheer) efficiënt aan te pakken.


 

Lees meer

Een integraal en flexibel softwarepakket dat bedrijven een gebruiksklare oplossing biedt en processen voor kwaliteitsbeheer en gecontroleerde documenten ondersteunt, waardoor Life Sciences-bedrijven risico's met betrekking tot naleving van de regelgeving kunnen beperken en de veiligheid en kwaliteit van het product kunnen verbeteren.

Lees meer

WERELDWIJD

41

Kantoren

23

Landen

1 850

Medewerkers

EVENEMENTEN EN WEBINARS

NIEUWS

Amplexor-klanten erkend voor hun bekroonde digitale transformatie

04 Nov 2019

Amplexor-klanten Fednot, Multipharma en WABCO werden met een Corporate IT Award bekroond voor hun prestaties en succes op het gebied van digitale transformatie.

Amplexor organiseert het eerste OpenText Captiva bootcamp in Nederland

30 Sep 2019

Amplexor heeft in Eindhoven (Nederland) de eerste editie van het OpenText Captiva bootcamp georganiseerd, een tiendaags trainingsprogramma dat volledig gewijd was aan procesontwerp en systeembeheer met behulp van Captiva.

Amplexor lanceert nieuw intranet voor Multipharma, toonaangevend distributeur van farmaceutische producten

02 Sep 2019

Multipharma, de grootste aanbieder van geneesmiddelen in België, heeft een nieuw samenwerkingsplatform gelanceerd, dat werd ontwikkeld door Amplexor. Het nieuwe intranet van de groep is gebaseerd op de Valo-technologie en vormt de ruggengraat voor de communicatie tussen alle vestigingen van het bedrijf.

Deskundigheid van Amplexor op het gebied van ISO IDMP uitgelicht in Pharmafield

14 Aug 2019

Deskundige in de Life Sciences-sector Siniša Belina van Amplexor stond in het magazine Pharmafield met een artikel over de implementatie van de ISO IDMP-norm.

Amplexor in PharmaTimes

16 Jul 2019

Agnes Cwienczek van Amplexor legt uit dat hoewel het management van etikettering in meerdere markten over de hele wereld een uitdaging kan zijn, veranderingen steeds complexer worden en vaker voorkomen. Daarom moeten Life Sciences-bedrijven een nieuwe aanpak vinden. In dit artikel beschrijft ze dat er behoefte is aan een echt end-to-endsysteem voor etikettering, producttracering en change management om volledige traceerbaarheid en controle te bereiken.

Valo Premium Partner: Amplexor krijgt de hoogste partnerstatus toegekend

15 Jul 2019

Amplexor krijgt de Valo Premium Partner-status toegekend - de hoogste partnerstatus voor Valo, waarmee onze uitgebreide expertise betreffende intranetimplementatie wordt erkend.

VERTROUWENSPARTNERS