Life Sciences Suite

Un singur furnizor – liderul de piață în domeniul informațiilor despre medicamente. Singura soluție de generație următoare disponibilă care este Integral by Design, Modular by Implementation. O singură sursă sigură de adevăr.

Utilizați AMPLEXOR Life Sciences Suite pentru a gestiona conținutul și procesele reglementate ale întreprinderii, precum și publicarea. Obțineți și mențineți conformitatea cu reglementările la nivel global.

  • Cel mai bun cost total al proprietății (TCO)
  • Extrem de configurabil și agil din punctul de vedere al adaptării la noile procese operaționale
  • Gata de validare și utilizare, fără particularizări costisitoare
  • Sprijină colaborarea eficientă la nivelul întregii întreprinderi
  • Susține standardizarea datelor – fără date redundante
  • Permite upgrade-uri simple și configurarea pentru compatibilitate inversă
  • Garantează facilitatea și flexibilitatea migrărilor, interfețelor și automatizării proceselor
  • Încorporează module de bune practici la pornirea rapidă
  • Cel mai bun design pentru funcționarea la nivel intern și extern – nu sunt necesare interfețe între subsisteme
  • Complet autonom datorită independenței sale față de aplicație, proprietate, infrastructură și locație

Acest pachet de soluții de a doua generație, centrat pe conformitate, permite companiilor din domeniul științelor vieții să înlocuiască instrumentele izolate cu un singur produs software de autoritate pentru a gestiona în mod proactiv informațiile, procesele operaționale, documentele reglementate și înregistrările electronice și să utilizeze instrumente avansate de raportare de-a lungul întregului ciclu de viață al produselor: de la denumirea produsului până la întreținerea ulterioară depunerii dosarelor de autorizare și autorizării. Introduceți sau importați datele în sistem o singură dată. Nu permiteți redundanța metadatelor – valorificați-le la nivelul întregului lanț valoric al produselor!

AMPLEXOR Life Sciences Suite are la bază o arhitectură Integral by Design, Modular by ImplementationTM unică și inovatoare, care permite integrarea fără probleme a tuturor modulelor sale. În funcție de nevoile organizației dumneavoastră, poate susține fie procese singulare relevante din punctul de vedere al conformității, fie managementul complet al conformității la nivel de întreprindere. Acest nivel de integrare fără precedent crește nivelul de eficiență, promovează standardizarea la nivelul întregii întreprinderi și asigură transformarea întreprinderii dumneavoastră. Rezultatele obținute vor fi diminuarea complexității, creșterea calității generale a produselor și conformitatea durabilă.

Profitați de cel mai bun TCO de pe piață.

AMPLEXOR Life Sciences Suite are la bază o platformă robustă și bine cunoscută în domeniu, EMC DocumentumTM.

Amplexor Life Sciences Suite Circle s

AMPLEXOR Life Sciences Suite is a compliance foundation composed by: ProductExpert, R&DExpert, QualityExpert, RIMExpert, SubmissionExpert, ClinicalExpert, ManufacturingExpert and VigilanceExpert.


MANAGEMENTUL CALITĂȚII ȘI PROCESULUI DE FABRICAȚIE ȘI
MANAGEMENTUL DOCUMENTELOR


MANAGEMENTUL PROIECTELOR ȘI DOCUMENTELOR CD (INCLUSIV MANAGEMENTUL STUDIILOR CLINICE)


MANAGEMENTUL INFORMAȚIILOR DE REGLEMENTARE ȘI MANAGEMENTUL DOSARELOR DE AUTORIZARE (INCL. PUBLICAREA)

 

MANAGEMENTUL FARMACOVIGILENȚEI

 

MANAGEMENTUL DOSARELOR DE REGLEMENTARE

 

INFORMAȚII DE AFACERI ACȚIONABILE

AMPLEXOR Life Sciences Suite ajută utilizatorii să abordeze eficient provocările specifice domeniului în materie de cercetare și dezvoltare (CD), studii clinice, reglementare, farmacovigilență, QA/QC, fabricație etc.

AMPLEXOR Life Sciences Suite este disponibil fie pe bază de licență, fie pe bază de abonament, astfel încât dumneavoastră să puteți alege opțiunea care vi se potrivește cel mai bine.

Alăturați-vă cercului nostru de clienți: noi urmărim o abordare pe bază de parteneriat cu clienții.

Contactați-i pe experții noștri

Insights