Life Sciences Suite

Egyetlen forgalmazó – az orvostechnikai termékekre vonatkozó információk kezelésének piacvezetője. Az egyetlen új generációs, integrált szemléletű, moduláris felépítésű megoldás. Egyetlen, hiteles információforrás.

Kezelje jobban az AMPLEXOR Life Sciences Suite programcsomaggal a szabályozott vállalati tartalmakat és folyamatokat, valamint a közzétételt. Érje el és tartsa fenn a globális szabályozói megfelelőséget.

  • A legkedvezőbb tulajdonlási összköltség (TCO)
  • Rendkívüli konfigurálhatóságával és rugalmasságával jól illeszthető az új üzleti folyamatokhoz is
  • Hitelesítéséhez és alkalmazásához nincs szükség költséges egyediesítésre
  • Támogatja a hatékony, vállalati szintű együttműködést
  • Támogatja az adatok szabványosítását – nincsenek redundáns adatok
  • Korszerűsítése egyszerű, konfigurálása visszafelé is kompatibilissé teszi
  • Más rendszerekbe könnyen és rugalmasan átvihető, különböző interfészekkel és folyamatautomatizálási eljárásokban rugalmasan használható
  • A legjobb gyakorlatokat ismertető modulok és a gyorsindítás lehetősége beépített opció
  • Ideális kialakítás a vállalat területén belül és kívül történő alkalmazásra – az alrendszerek interfész nélkül összekapcsolhatók
  • Önmagában is megbízható, mert alkalmazásoktól, licenckonstrukciótól, infrastruktúrától és elhelyezéstől független

Ez a második generációs, megfelelőség-központú megoldáscsomag az élettudományokkal foglalkozó vállalatoknál a szétaprózott eszközöket felváltó, egységes, hiteles szoftvertermék lehet, amellyel a teljes termékéletciklus során – a termékek bejelentésétől az utólagos benyújtásokig és a jóváhagyást követő termékgondozásig – proaktívan kezelhetők az információk, az üzleti folyamatok, a szabályozott dokumentumok és az elektronikus nyilvántartások, továbbá használhatók a fejlett jelentéstételi eszközök. Az adatokat csak egyszer kell a rendszerbe bevinni vagy beimportálni.  Ne hagyja kihasználatlanul a metaadatokat – használja fel őket a termékértéklánc egészében!

Az AMPLEXOR Life Sciences Suite egyedi és innovatív, integrált szemléletű, moduláris felépítésű (Integral by Design, Modular by Implementation)TM architektúrán alapul, amely lehetővé teszi valamennyi moduljának zökkenőmentes integrálását. Az adott szervezet igényeitől függően támogatja a megfelelőség szempontjából releváns egyedi folyamatokat,  illetve a teljes vállalati megfelelőségkezelést. Ez a példa nélküli integrálhatósági szint növeli a hatékonyságot, elősegíti a vállalati szintű szabványosítást, és lehetővé teszi a vállalat átformálását. Az eredmény: egyszerűbb folyamatok, általánosan jobb termékminőség és fenntartható megfelelőség.

Élvezze a piacon elérhető legkedvezőbb tulajdonlási összköltséget.

Az AMPLEXOR Life Sciences Suite a nagy teljesítményű és jól ismert ipari platformra, az EMC DocumentumTM-re épül.

Amplexor Life Sciences Suite Circle s

AMPLEXOR Life Sciences Suite is a compliance foundation composed by: ProductExpert, R&DExpert, QualityExpert, RIMExpert, SubmissionExpert, ClinicalExpert, ManufacturingExpert and VigilanceExpert.


MINŐSÉG ÉS GYÁRTÁSI FOLYAMAT, VALAMINT
DOKUMENTUMKEZELÉS


K+F-PROJEKT- ÉS DOKUMENTUMKEZELÉS (A VIZSGÁLATOK KEZELÉSÉVEL EGYÜTT)


SZABÁLYOZÓI INFORMÁCIÓK KEZELÉSE ÉS A BENYÚJTÁSOK KEZELÉSE (A KÖZZÉTÉTELLEL EGYÜTT)

 

FARMAKOVIGILANCIA-KEZELÉS

 

SZABÁLYOZÁSI DOKUMENTUMOK KEZELÉSE

 

ALKALMAZHATÓ ÜZLETI INTELLIGENCIA

Az AMPLEXOR Life Sciences Suite segítségével a felhasználók hatékonyan kezelhetik az ágazatpecifikus kihívásokat a K+F, a klinikai kipróbálás, a szabályozási ügyek, a farmakovigilancia, a minőségbiztosítás/minőség-ellenőrzés, a gyártás stb. területén.

Az ügyfél választhat, hogy licenceli vagy előfizeti az AMPLEXOR Life Sciences Suite csomagot.

Csatlakozzon ügyfélkörünkhöz: ügyfeleinkkel partneri együttműködésre törekszünk.

Lépjen kapcsolatba szakértőinkkel!

Insights