TEVÉKENYSÉGÜNK

Testre szabott stratégiák a vállalati digitális átalakulás irányítására, valamint a digitális csatornák, az online láthatóság és a társadalmi elismertség optimalizálására.

tovább

A márkapozíció és a felhasználói elköteleződés megszilárdítása az összes digitális kapcsolódási ponton keresztül − a vállalati weboldalaktól kezdve a partnerportálokig és a következő generációs intranet hálózatokig.

tovább

Támogassa globális marketinggel kapcsolatos erőfeszítéseit olyan személyre szabott taktikákkal, amelyekkel megszólíthatók, megnyerhetők és formálhatók a potenciális és tényleges ügyfelek.

tovább

Innovatív eszközök az ügyfélszolgálati és önkiszolgáló támogatáshoz az ügyfél iránti elkötelezettség és az ügyfél-elégedettség javítása jegyében a vásárlási folyamat minden egyes szakaszában.

tovább

Az információk életciklusának észszerűsítése az üzleti kommunikáció optimalizálása, a munkatársak produktivitásának növelése és a folyamatok teljes láthatóságának biztosítása céljából.

tovább

A csapatok összekapcsolása  teljes körű együttműködési ökoszisztémákkal, amelyek maximalizálják a mobilitást, a termelékenységet és a hatékonyságot a szervezet minden szintjén.

 

tovább

Mélyreható ügyfélvizsgálat és az ügyek professzionális szintű megoldása az ügyfélkapcsolatok vállalati információkba és folyamatokba való beépítésével.

tovább

 Az információs munkafolyamatok optimalizálása és biztosítása a tervezés/alapértelmezett jövőkép alapján adatvédelemre és integrált elszámoltathatóságra összpontosító GDPR-stratégia révén.
 

tovább

Beszélje ügyfelei nyelvét, és érjen el új piacokat a kiváló szintű fordításoknak köszönhetően minden kapcsolódási ponton és ágazatban, beleértve az élettudományok területét.

tovább

Egyszerűsítse fordítási projektjeit és a vendormenedzsmentet intelligens és rugalmas fordításkezelési technológiánk, a Transplicity segítségével.

tovább

Fedezze fel a SiteSync megoldásunkat, amelynek révén egyszerűbbé és gyorsabbá válik a weboldalfordítás, ezáltal akár 90%-kal csökkentheti a weboldalon töltött időt és igény szerinti elemzést készíthet.

tovább

Meggyőző többnyelvű tartalom kifejlesztése minden célközönség számára és a ROI maximalizálására irányuló marketing-kampányok szervezése.

tovább

Olyan hatékony üzletiintelligencia-eszköz, amelynek célja ügyfeleink adatkezelési folyamatának a teljes vállalatra és a termékek teljes életciklusára kiterjedő szabványosítása.

 

tovább

A legfejlettebb, legrugalmasabb és legkiforrottabb megoldás, amellyel a felhasználók létrehozhatják, összeállíthatják és kezelhetik a hatósági engedélyezési beadványokat és a kapcsolódó közzétételeket.

 

tovább

A legfejlettebb, rendkívül rugalmas megoldás, amellyel a felhasználók hatékonyan kezelhetik a K+F-projekteket és a dokumentumokat, ideértve a klinikai vizsgálatok kezelését is.


 

tovább

Olyan egységes keretet biztosító, rugalmas, a vállalatok által közvetlenül használható szoftver, amely támogatja a minőségirányítási folyamatokat és az ellenőrzött dokumentumokat, ezáltal az élettudományokkal foglalkozó vállalatok csökkenthetik a szabályozási kockázatokat, és javíthatják a termékbiztonságot és a minőséget.

tovább

TEVÉKENYSÉGÜNKET GLOBÁLIS SZINTEN VÉGEZZÜK

40

Irodáink

22

Ország

1850

Alkalmazottak száma

ESEMÉNYEK ÉS WEBINÁRIUMOK

26 SEPTEMBER 2018 | Online

How AMPLEXOR Helped a Valued Client Pave the Way for Paradigm Change

Attend our free webinar to learn how AMPLEXOR helped redefine the way a top global mobility solutions provider purchases and uses language technology and services.

Tovább

HÍREK

AMPLEXOR sponsors Swissloop, finalist project at Hyperloop Pod Competition

02 Jul 2018

AMPLEXOR is sponsoring the Swissloop team, the leading project from the Swiss Federal Institute of Technology in Zurich (ETH Zurich) for the Elon Musk Hyperloop Competition. This partnership follows our continued commitment and passion for innovation and technological development.

AMPLEXOR Life Sciences in Pharmaceutical Manufacturing

19 Jun 2018

AMPLEXOR’s Romuald Braun explains what Life Sciences firms can learn from other industries about optimizing routine document production

AMPLEXOR and Formtek partner to deliver engineering content management solutions

14 Jun 2018

AMPLEXOR partners with Formtek to further enhance Alfresco credentials and reinforce expertise in engineering content management solutions for aerospace, defense and manufacturing.

AMPLEXOR in PharmExec.com

13 Jun 2018

At this month's AMPLEXOR Life Sciences’ “Be The Expert” conference in Dubrovnik, Croatia, Ilyssa Levins, president and founder of the Center for Communication Compliance, talked about some of the regulatory, compliance and legal challenges posed by the digital health revolution. Pharm Exec caught up with Ilyssa for her views on how pharma companies’ regulatory affairs departments are adapting to this new era.

AMPLEXOR and Adobe co-host the first AEM Meetup in Hamburg

13 Jun 2018

The after-work networking gathering brought together the local Adobe community in Hamburg, Germany, on 6 June. After an exciting tour of the Millerntor Stadium, participants got to explore the latest technology updates and client success stories while exchanging ideas with peers.

AMPLEXOR hosts Innovation Tour X Luxembourg

12 Jun 2018

AMPLEXOR gathered a team of specialists in different fields in Luxembourg to discuss the key announcements and updates from OpenText Innovation Tour 2018, covering Documentum, Captiva, InfoArchive, Magellan and more.

A KÖVETKEZŐK BIZALMÁT ÉLVEZI

Többet szeretne tudni az AMPLEXOR-ról?

Jelezze nekünk!