TEVÉKENYSÉGÜNK

Testre szabott stratégiák a vállalati digitális átalakulás irányítására, valamint a digitális csatornák, az online láthatóság és a társadalmi elismertség optimalizálására.

tovább

A márkapozíció és a felhasználói elköteleződés megszilárdítása az összes digitális kapcsolódási ponton keresztül − a vállalati weboldalaktól kezdve a partnerportálokig és a következő generációs intranet hálózatokig.

tovább

Támogassa globális marketinggel kapcsolatos erőfeszítéseit olyan személyre szabott taktikákkal, amelyekkel megszólíthatók, megnyerhetők és formálhatók a potenciális és tényleges ügyfelek.

tovább

Innovatív eszközök az ügyfélszolgálati és önkiszolgáló támogatáshoz az ügyfél iránti elkötelezettség és az ügyfél-elégedettség javítása jegyében a vásárlási folyamat minden egyes szakaszában.

tovább

Az információk életciklusának észszerűsítése az üzleti kommunikáció optimalizálása, a munkatársak produktivitásának növelése és a folyamatok teljes láthatóságának biztosítása céljából.

tovább

A csapatok összekapcsolása  teljes körű együttműködési ökoszisztémákkal, amelyek maximalizálják a mobilitást, a termelékenységet és a hatékonyságot a szervezet minden szintjén.

 

tovább

Mélyreható ügyfélvizsgálat és az ügyek professzionális szintű megoldása az ügyfélkapcsolatok vállalati információkba és folyamatokba való beépítésével.

tovább

 Az információs munkafolyamatok optimalizálása és biztosítása a tervezés/alapértelmezett jövőkép alapján adatvédelemre és integrált elszámoltathatóságra összpontosító GDPR-stratégia révén.
 

tovább

Beszélje ügyfelei nyelvét, és érjen el új piacokat a kiváló szintű fordításoknak köszönhetően minden kapcsolódási ponton és ágazatban, beleértve az élettudományok területét.

tovább

Egyszerűsítse fordítási projektjeit és a vendormenedzsmentet intelligens és rugalmas fordításkezelési technológiánk, a Transplicity segítségével.

tovább

Fedezze fel a SiteSync megoldásunkat, amelynek révén egyszerűbbé és gyorsabbá válik a weboldalfordítás, ezáltal akár 90%-kal csökkentheti a weboldalon töltött időt és igény szerinti elemzést készíthet.

tovább

Meggyőző többnyelvű tartalom kifejlesztése minden célközönség számára és a ROI maximalizálására irányuló marketing-kampányok szervezése.

tovább

Olyan hatékony üzletiintelligencia-eszköz, amelynek célja ügyfeleink adatkezelési folyamatának a teljes vállalatra és a termékek teljes életciklusára kiterjedő szabványosítása.

 

tovább

A legfejlettebb, legrugalmasabb és legkiforrottabb megoldás, amellyel a felhasználók létrehozhatják, összeállíthatják és kezelhetik a hatósági engedélyezési beadványokat és a kapcsolódó közzétételeket.

 

tovább

A legfejlettebb, rendkívül rugalmas megoldás, amellyel a felhasználók hatékonyan kezelhetik a K+F-projekteket és a dokumentumokat, ideértve a klinikai vizsgálatok kezelését is.


 

tovább

Olyan egységes keretet biztosító, rugalmas, a vállalatok által közvetlenül használható szoftver, amely támogatja a minőségirányítási folyamatokat és az ellenőrzött dokumentumokat, ezáltal az élettudományokkal foglalkozó vállalatok csökkenthetik a szabályozási kockázatokat, és javíthatják a termékbiztonságot és a minőséget.

tovább

TEVÉKENYSÉGÜNKET GLOBÁLIS SZINTEN VÉGEZZÜK

40

Irodáink

22

Ország

1850

Alkalmazottak száma

ESEMÉNYEK ÉS WEBINÁRIUMOK

24 - 25 MAY 2018 | Online

European Medical Device Regulations Part II: Clinical Trials, Data & Submission Management and Labeling

Within the next few years, the Medical Device industry will need to adapt to the Medical Device Regulations (MDR). The transition period to MDR began in 2017 and completed by 2025. These regulations have implications for Device Manufacturers, Notified Bodies, Competent Authorities as well as Ethic Committees.

Tovább
24 MAY 2018 | Brussels, Belgium

1st Brussels Intranet & Digital Workplace Conference

AMPLEXOR brings the future of internal communications and enterprise collaboration to Brussels, as sponsor of the 1st Brussels Intranet & Digital Workplace Conference. Visit our booth and let our digital collaboration experts help you discover the full potential of your intranet portal!

Tovább
30 MAY 2018 | WorldWide

Machine Translation: Get Ready for Revolutions in Translation

Attend our free webinar and learn about Machine Translation and how it can help improve your organization’s localization and content management processes.

Tovább
31 MAY 2018 | Novotel Luxembourg Kirchberg

OpenText Innovation Tour X – Update Session

Couldn’t make it to OpenText Innovation Tour 2018? Our team went to Paris and Amsterdam to bring you the latest technology innovations in enterprise content management directly to Luxembourg. Join us on 31 May at Novotel Luxembourg Kirchberg to discover The Future of Digital!

Tovább

HÍREK

AMPLEXOR hosts 4th Adobe bootcamp in February

09 Jan 2018

The developer bootcamp demonstrates AMPLEXOR’s continued investment and specialization across Adobe technologies.

AMPLEXOR grows team of AEM certified architects

07 Jan 2018

AMPLEXOR’s digital experience team has gained two new AEM certified architects, consolidating the company’s investment in Adobe specialization.

December gets more digital experience success stories in Belgium

01 Jan 2018

December marked an exciting month for AMPLEXOR, with the go-live of digital experience projects based on Adobe technologies for two major Belgian brands.

AMPLEXOR Life Sciences in "Innovations in Pharmaceutical Technology" magazine

18 Dec 2017

Today, successfully competing in the life sciences market demands the right combination of business agility and control.

AMPLEXOR awarded for outstanding international commerce with Belgium and Luxembourg

11 Dec 2017

On 16th of November, AMPLEXOR enjoyed a successful evening at the Annual Dinner organized by The Portuguese-Belgian-Luxembourg Chamber of Commerce (CCLBL) at Sheraton Lisboa Hotel & Spa, winning the National Belém Tower Award.

AMPLEXOR sponsors De Wissel's cultural benefit event in Leuven

04 Dec 2017

Once again AMPLEXOR’s subsidiary in Belgium celebrates the holiday season with local charity De Wissel, by sponsoring their annual benefit concert.

A KÖVETKEZŐK BIZALMÁT ÉLVEZI

Többet szeretne tudni az AMPLEXOR-ról?

Jelezze nekünk!