Oferta de trabajo

Consultant met een IT passie (BeNeLux)

North Brabant, , Eindhoven

Descripción:


Wat je gaat doen!
Jij gaat met jouw eigen visie, ervaring en ambities meedraaien in één van onze (Agile)teams. We verbeteren de inkomende informatiestroom vanuit document perspectief. Uitdagende projecten waar mens en techniek samenkomen bij grote organisaties.

“Analog meets Digital - Hardware meets Software”.

Jouw werk heeft een grote impact op mensen en hun activiteit omdat we vaak het begin zijn van de document of informatie stroom in een bedrijf. Samen met jouw team draag je eraan bij om het leven van klanten in zowel België, Nederland als Luxemburg makkelijker te maken. We bieden een innovatief platform en toekomst perspectief in een groeiende niche markt. Jij bent onze expert op het gebied van het aanleveren van data aan data scientists en dankzij jou worden bijvoorbeeld papieren brieven tijdig beantwoord worden bij de overheid of of leningaanvragen goed een financiele organisatie binnengaan


Wie jij bent
Je nek uit durven steken, communicatief vaardig, een echte teamplayer. We hebben een ontzettend hecht team dat voor elkaar door het vuur gaat. Jong, creatief, gezellig en een enorme teamspirit! Maar je durft ook wel alleen op avontuur te gaan bij klanten. Je leert het volledige IT portfolio te begrijpen en aan te wenden. DevOps, Security, Change, maar ook luisteren naar je klant en durven adviseren zijn jou op het lijf geschreven! En het leuke is; een passie voor IT is voldoende! Wij gaan je volop trainen om je de juiste kennis mee te geven.


De skills die jij bezit
Op nummer 1 staat bij ons of je uit het goede hout gesneden bent! Maar een goede basis in je rugzak gaat je natuurlijk wel enorm helpen om een bijdrage te leveren binnen het team.
- Je werkt graag samen en durft een beetje te rebelleren
- Je wil niet alleen achter je scherm zitten maar ook echt met en bij de klant op locatie werken.
- Je bijt je dolgraag vast in het oplossen van complexe problemen (met betrekking tot werk :P)
- In een software omgeving is het wel handig dat niet allergisch bent voor een beetje coderen en configuren in een Microsoft omgeving!

Waarom jij bij AMPLEXOR wil werken
Je wil mee aan de weg timmeren in een groeiende niche markt waar business en techniek samenkomen. Je ontmoet graag nieuwe mensen en bent graag op de baan. De weinige dagen dat je op kantoor bent: Je komt ’s ochtends binnen. Hoelaat? Dat ligt eraan of je een ochtend of avond mens bent😉 Je drinkt een bak koffie en praat je collega’s bij over je weekend. Vervolgens ga je van start en knal je door tot de lunch. Je wandelt gezellig mee naar de Appie, of laat onze kantoorhond Dobby even mee uit. Vervolgens schuif je aan bij de lunch. Tijdens het Ping Pongen of schaken laat je je lunch zakken. Fysiek voldaan bijt je je vervolgens weer vast in complexe processen of haak je aan bij een sessie knowledge sharing.
Nog energie over? Dan doe je vanavond mee een potje zaalvoetbal met ons AMPLEXOR voetbalteam. Oh, en voor we het vergeten; we hebben ook nog weekenden... Bedrijfsuitjes zoals een Prison Escape, kleiduif schieten, movie night, een jaarlijkse DELTdag (die leggen we je nog wel uit..!) en natuurlijk alle (nationale) feestjes waar elk bedrijf wat mee doet!