Microsoft SharePoint

Produsul emblematic al Microsoft pentru colaborarea la nivel de întreprindere și spațiu de lucru digital

Doriți să aflați mai multe despre SharePoint?

Ce este SharePoint?

Microsoft SharePoint este produsul emblematic al Microsoft pentru colaborarea la nivel de întreprindere. Pilonii săi principali sunt colaborarea în cadrul echipelor, managementul documentelor, managementul conținutului web, căutarea și informațiile de afaceri. Integrarea profundă cu Microsoft Office 365, Microsoft Skype for Business, OneDrive și Exchange îl transformă într-o tehnologie indispensabilă în zona soluțiilor pentru spații de lucru digitale. SharePoint este disponibil pentru instalarea la fața locului, în cloud și într-o configurare hibridă.

În ce scopuri se utilizează?

SharePoint se utilizează cu preponderență pentru colaborarea în cadrul echipelor sau al proiectelor, unde documentele și listele trebuie distribuite în rândul membrilor echipei sau către parteneri și clienți. Este, de asemenea, perfect adecvat pentru construirea portalurilor intranet sau extranet ale companiilor sau chiar și pentru publicarea site-urilor internet publice. Și clienții noștri utilizează SharePoint pentru managementul cazurilor și aplicațiile de linie de activitate.

De ce să alegeți Microsoft SharePoint?

Întrucât numărul de caracteristici și posibilități este aproape infinit, SharePoint oferă diferite moduri de a aborda diverse probleme de management al conținutului și de colaborare pe aceeași platformă.

Mai ales în mediile informatice în care Microsoft este standardul urmat de companii, SharePoint este alegerea logică. Având în vedere că piața programelor de completare („add-on”) pentru SharePoint pune la dispoziție multe soluții interesante, capacitățile SharePoint pot fi adesea extinse cu ușurință pentru a aborda nevoile dumneavoastră specifice.

Lansarea SharePoint Online și a Office 365 face ca astăzi să fie chiar mai simple expunerea platformei în afara firewallului și conectarea cu clienții și partenerii.

Parteneriatul AMPLEXOR cu Microsoft

AMPLEXOR are statutul de „Managed Partner” al Microsoft și este certificat în domeniile colaborării și productivității cloud.

Serviciile includ previziuni, migrare, lansare, particularizări și implementări ale tuturor aspectelor SharePoint Online și On-premise.

Prevedem, de asemenea, managementul schimbării și adoptarea de către utilizatori pentru a valorifica investiția.

Cine utilizează Microsoft SharePoint?

Clienți AMPLEXOR precum Belfius, Nationale Loterij, RSVZ și Brussels Airport.

Printre alți utilizatori ai Microsoft Sharepoint din lume se numără Aéroports de Paris, Air Canada, ASB Bank Ltd. și Western Washington University.

Belfius
RSVZ
Brussels Airport

Doriți să aflați mai multe despre Microsoft SharePoint?

Echipa noastră cu experiență privind Microsoft SharePoint răspunde cu plăcere la orice întrebare.