OpenText Innovation Tour - Eindhoven

30 maart 2017

AMPLEXOR zal als Gold-sponsor aanwezig zijn op de boeiende OpenText Innovation Tour in Eindhoven

Enabling the Digital World is het motto van de OpenText Innovation Tour. Daarbij komen de meest recente ontwikkelingen op het gebied van OpenText-technologie aan bod tijdens een eendaags evenement met leermogelijkheden op maat van de interesses van uw bedrijf en producten.

AMPLEXOR is een trotse Gold-sponsor en ons ervaren Documentum-team brengt deelnemers op onze stand met plezier op de hoogte van ons aanbod.

Onze klant CAK, het Centraal Administratie Kantoor, zal eveneens een voorstelling geven van zijn succesvolle implementatie van InfoArchive om de ervaring van klanten te verbeteren.

Deskundigen uit de bedrijfswereld horen discussiëren over innovatieve, nieuwe bedrijfsmodellen. Gesprekken bijwonen met collega's die munt slaan uit disruptie. Lering trekken uit beste praktijken voor transformatie en hypermoderne analytische technologieën.

ONTMOET HET AMPLEXOR-TEAM

Breng een bezoekje aan onze stand of plan een ontmoeting met onze deskundigen . Zo kunnen we u tonen hoe we klanten van A tot Z helpen om hun contentmanagementprocessen te optimaliseren en te integreren.

AMPLEXOR is al ruim 15 jaar een alom gekende OpenText Documentum-partner die klanten over de hele wereld helpt met onze Documentum-diensten en ons gecertificeerd product myInsight voor Documentum.

Ontdek hoe onze ervaren bedrijfsconsultants en technische deskundigen, samen met een opleidingscentrum en internationale Documentum-ondersteuningsdiensten, uw bedrijf kunnen helpen om een cruciale stap te zetten naar een digitale manier van werken.

Complete our InfoArchive hands-on lab and receive a free RaspberryPi
AMPLEXOR - A unique combination of people, technology and services

BEFAAMD KLANTENSUCCESVERHAAL

"Why InfoArchive Helps Us Improve Customer Experience"

door Maurice Hermsen & Robin Sluis
Centraal Administratie Kantoor (CAK)

13:55 - zaal Saturn

WAAROM DEELNEMEN?

  • Deelnemen aan bedrijfsgerichte activiteiten en sessies die zijn afgestemd op de specifieke noden en interesses van de publieke sector, energie & nutsvoorzieningen, financiële diensten, industrie, biowetenschappen, detailhandel en sectoroverschrijdende industrie
  • Op de hoogte gebracht worden van de meest recente ontwikkelingen inzake gebruiksgemak en functionaliteit op het gebied van Enterprise Content Management
  • Te weten komen wat de aankoop van de Documentum-productsuite door OpenText voor klanten betekent
  • Inzicht verwerven in de mogelijkheden, beste praktijken en ultieme waarde van het internet der dingen
  • Meer leren over de impact van Enterprise Information Management en hoe uw wereld kan veranderen tegen 2020 en erna
  • Praten met deskundigen uit de sectoren marketing, toevoerketen, aankoop en financiën over manieren om uw essentiële bedrijfsproblemen op te lossen of nieuwe mogelijkheden te ontdekken

Locatie

Evoluon 
Noord Brabantlaan 1A 
5652 LA Eindhoven
Nederland

MEER WETEN OVER DOCUMENTUM?

Ons ervaren Documentum-team beantwoordt graag al uw vragen.