Microsoft Sharepoint

Kiemelt Microsoft termék vállalati együttműködéshez és digitális munkahelyhez

Mi az SharePoint?

A Microsoft SharePoint a Microsoft vállalati együttműködésre szolgáló kiemelt terméke. Fő pillérei a csapatok közötti együttműködés, a dokumentumkezelés, a webes tartalomkezelés, valamint az üzleti intelligencia. A Microsoft Office 365, a Microsoft Skype for Business, a OneDrive és az Exchange programokkal való integráció a SharePoint-ot elengedhetetlen technológiává teszi a digitális munkahelyi megoldások területén. A SharePoint a helyszínen, a felhőben, vagy hibrid konfigurációval egyaránt telepíthető.

Mire használhatja?

A SharePoint leginkább csapatok közötti vagy projektekkel kapcsolatos együttműködéshez használatos, amely során dokumentumokat és listákat kell megosztani a csapatok tagjai között, illetve a partnerekkel és az ügyfelekkel. A SharePoint ezenkívül teljes körűen alkalmas a vállalatok intranet vagy extranet portáljának létrehozására, illetve nyilvános weboldalak közzétételére is. Ügyfeleink ezenkívül esetkezeléshez, és számos üzleti alkalmazáshoz is használják a SharePoint-ot.

Miért válassza a Microsoft SharePoint-ot?

Mivel a funkciók és lehetőségek száma szinte végtelen, a SharePoint a tartalomkezelési és együttműködési feladatok széles körének egyetlen platformon, többféle módon történő elvégzését teszi lehetővé.

A SharePoint ésszerű választás főként olyan IT-környezetekben, ahol a Microsoft a vállalati standard. Mivel a SharePoint kiegészítőinek piaca számos érdekes megoldást kínál, a SharePoint funkciói könnyen bővíthetők az Ön egyedi igényeinek kielégítése érdekében.

A SharePoint Online és az Office 365 bevezetésével mára még könnyebbé vált a platform tűzfalon kívüli használata, valamint az ügyfelekkel és partnerekkel történő kapcsolatfelvétel.

Az AMPLEXOR partnersége a Microsofttal

Az AMPLEXOR a Microsoft Menedzselt Partnere, és tanúsítvánnyal rendelkezik az együttműködés és a felhőalapú produktivitás (Collaboration and Cloud Productivity) területén.

A szolgáltatások körébe tartozik a SharePoint Online és On-premise valamennyi aspektusának megtervezése, áthelyezése, kiépítése, személyre szabása és megvalósítása.

A beruházás felértékelése céljából változásmenedzsmentet és a felhasználók körében történő elterjesztést is tervezünk.

Ki használja a Microsoft SharePoint-ot?

Az AMPLEXOR ügyfelei, mint például a Belfius, a Nationale Loterij, az RSVZ, és a Brussels Airport.

A Microsoft SharePoint egyéb felhasználói világszerte: Aéroports de Paris, Air Canada, ASB Bank Ltd., Western Washington University.

Belfius
RSVZ
Brussels Airport

Szeretne többet megtudni a SharePoint-ról?

Tapasztalt Microsoft SharePoint csapatunk örömmel válaszol kérdéseire!