Microsoft Office 365

Microsoft felhőszolgáltatás az Ön digitális munkahelyén történő együttműködéshez, kommunikációhoz és a produktivitás növeléséhez

Mi az az Office 365?

A Microsoft Office 365 egy előfizetés-alapú, az üzleti együttműködésre és a produktivitás növelésére szolgáló alkalmazáscsomag, amely többek között az alábbi funkciókat biztosítja: e-mailezési és közösségi hálózatépítési szolgáltatások (Exchange Online), üzenetküldés (Skype for Business), együttműködés (SharePoint, OneDrive és Office Online), közösségi hálózatépítés (Yammer), valamint hozzáférés a Microsoft Office szoftverhez.

Mire használhatja?

A Microsoft Office 365 az ideális technológiai komponens a digitális munkahelyek, együttműködés-alapú intranetek vagy extranetek és portálok kialakításához. Az együttműködési, kommunikációs és produktivitási szolgáltatások egyedi és integrált kombinációja lehetővé teszi a munkatársak számára, hogy bárhonnan, bármilyen eszközről, bármikor biztonságosan hozzáférjenek az információkhoz.

Asztali és mobil alkalmazások

Office alkalmazások elérése minden eszközön (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, és OneNote).

E-mail

Maradjon kapcsolatban az üzleti színvonalú e-mail tárhelyszolgáltatás segítségével.

Fájltárolás és -megosztás

Fájljaik online tárolásához az Office 365 felhasználónként 1 TB tárhelyet biztosít.

HD videokonferencia-szolgáltatás

Tartson online értekezleteket az audio- és HD videokonferencia-szolgáltatás, és a képernyőmegosztás segítségével.

Miért válassza az Office 365-öt?

A Microsoft Office 365 a legtöbb vállalkozás számára biztosítja mindazt, amire a munkatársaknak szüksége lehet a hatékony, szervezeten belüli kommunikációhoz és együttműködéshez, beleértve az e-mailezést, a közösségi hálózatépítést, az azonnali üzenetküldést, és az online értekezleteket. A SharePoint Online platform a szervezeten belüli és kívüli felhasználók számára egyaránt lehetővé teszi a tartalomalapú projektekkel kapcsolatos együttműködést, az információk megosztását, valamint az azonnali üzenetküldés, illetve videokonferencia-szolgáltatás révén a valós időben történő kommunikációt. Ezenkívül elősegíti a tartalmak kollégákkal, ügyfelekkel és vevőkkel történő megosztását, továbbá zökkenőmentesen integrálható a Microsoft Office-al, a leggyakrabban használt asztali irodai alkalmazással.

Az Office 365 egy felhőalapú előfizetéses szolgáltatás, amely a belső IT-költségek jelentős csökkenését eredményezi.

Az AMPLEXOR partnersége a Microsofttal

Az AMPLEXOR a Microsoft Menedzselt Partnere, és tanúsítvánnyal rendelkezik az együttműködés és a felhőalapú produktivitás (Collaboration and Cloud Productivity) területén.

A szolgáltatások körébe tartozik az Office 365 valamennyi aspektusának megtervezése, áthelyezése, kiépítése, személyre szabása és megvalósítása.

A beruházás felértékelése céljából változásmenedzsmentet és a felhasználók körében történő elterjesztést is tervezünk.

Kik használják az Office 365-öt?

Az AMPLEXOR ügyfelei, mint például Antwerpen tartomány és a Luxemburgi Vöröskereszt.

Antwerpen tartomány
Luxemburgi Vöröskereszt

Szeretne többet megtudni a Microsoft Office 365-ről?

Tapasztalt Microsoft Office 365 csapatunk örömmel válaszol kérdéseire!