Documentum

Régóta elismert, mégis modern dokumentumkezelő erőforrás

Szeretne többet tudni a Documentumról?

Mi az a Documentum?

1990-es alapítása óta a Documentum jelentős szerepet játszik a dokumentumkezelés területén. Nagy teljesítményű, méretezhető, és sok funkcióval rendelkező dokumentumkezelő platformként hasznosnak bizonyult számos olyan nagy volumenű tartalomkezelésnél, ahol a tartalom kiemelt jelentségű az üzleti műveletek szempontjából és az üzleti környezetek nagy igényeket támasztanak. A Documentum az integrált dokumentumkezelő összetevők széles skáláját kínálja, amelyek a dokumentumok rögzítésétől (Captiva) a dokumentumkezelésen és az üzleti folyamatok kezelésén át (Documentum xCP és D2) egészen az archiválásig (InfoArchive) támogatják a tartalom teljes „élettartamát”.

Mire használhatja?

A Documentum olyan dokumentumigényes megoldások széles skálájához használható, mint például a digitális esetkezelő rendszerek, tudásbázisok, digitális postázó alkalmazások és digitális dokumentum-archívumok.

Tartalom

Egyszerűsít, rendszerez, ellenőriz és biztonságos hozzáférést biztosít.

Dokumentumrögzítés

A faxok és papíralapú tartalmak alkalmazáskész információkká történő átalakításával a papíralapú dokumentumok üzleti előnnyé válnak.

Folyamat

Az információigényes üzleti folyamatok automatizálása a jobb döntéshozatal érdekében.

Kommunikáció

Nagy mértékben egyedi és személyre szabott, többcsatornás kommunikáció az ügyfelekkel.

Biztonság

Megőrzés, nyilvántartás-készítés, törlés, valamint specializált titkosítás és hozzáférés.

Jelentéskészítés

Hozzon létre egyedi dashboard-okat és jelentéseket különféle formátumokban a myInsight, az AMPLEXOR által kifejlesztett, EMC-tanúsítvánnyal rendelkező bővítmény segítségével.

Miért válassza a Documentumot?

A Documentum a vállalati dokumentumkezelési funkciók és megoldások rendkívül széles skáláját nyújtja, kezdve a szkennelő szoftvertől a dokumentumkezelésen és az üzleti folyamatok kezelésén át egészen a dokumentumok létrehozásáig. A Documentum a méretezhetőség területén ágazatszerte elismert, emellett jellemzően olyan környezetekben alkalmazzák, ahol nagy mennyiségű dokumentumot dolgoznak fel, illetve összetett üzleti folyamatokat modelleznek az első fázistól az utolsóig. A Documentum a közelmúltban front-end dokumentum-összeállítási keretrendszerekbe (D2, xCP) ruházott be, amely jelentősen lecsökkentette a megoldásfejlesztési költségeket.

Az AMPLEXOR partnersége a Documentummal

Az AMPLEXOR évek óta a Documentum jelentős és sikeres partnere, és a myInsight, a Documentum egyik legsikeresebb, tanúsítvánnyal rendelkező bővítményének kifejlesztője.

Kik használják a Documentumot?

Az AMPLEXOR ügyfelei, mint például Antwerpen tartomány, a holland digitális cégnyilvántartás, az adatvédelmi hatóság, a DSM, a Galderma, a Nuvia, a Fluxys stb.

Az EMC² Documentum egyéb felhasználói világszerte: Az Európai Űrügynökség, Los Angeles megye, Warner Bros Recordings, a Fehér Ház, Universal Music, Sanofi Pasteur, és a Greenpeace UK.

DSM
Galderma
Fluxys

Szeretne többet tudni a Documentumról?

Tapasztalt Documentum csapatunk örömmel válaszol kérdéseire!