Digital Transformation Solutions

Az AMPLEXOR Digital Transformation Solutions rendszerrel a vállalatok felszámolhatják az információk széttagoltságát és áttörhetik a szervezeti határokat. Így a munkatársak arra koncentrálhatnak, ami a legfontosabb: az ügyfélre.

Az ügyfelek megismerése, a munkatársak közötti tudásmegosztás kultúrájának kialakítása, valamint az együttműködés elősegítése ösztönzi a napjaink gazdaságában elkerülhetetlen innovációs kultúrát.

A gazdasági modellek szédületes ütemű változásával párhuzamosan a vállalatok minden ágazatban azzal a kihívással szembesülnek, hogy újra meg kell határozniuk önmagukat. A digitális megközelítési mód egész szervezetre kiterjedő bevezetése a jövő kihívásaira való felkészülés és a tényleges globális működési kiválóság biztosításának egyik leghatékonyabb lehetősége.
Az AMPLEXOR segít abban, hogy a digitális átállás a teljes szervezetet lefedje, a legmagasabb szintű menedzsment is elkötelezett legyen e tekintetben, valamint a vállalat minden egyes dolgozójának minden tevékenysége és kezdeményezése egyetlen célt szolgáljon: az ügyfélélmény jobbá tételét. 

 

 

Lépjen kapcsolatba szakértőinkkel!

Insights

Whitepapers

Download this white paper for insights into website personalization by Sitecore's Lars Birkholm Petersen.

Events & Webinars

View all

What's new?

View all