Sitecore

Soluție completă de management al experienței clienților

Ce este Sitecore?

Sitecore este lider mondial în managementul experienței clienților, care permite specialiștilor în marketing să controleze experiența pe care o oferă clienților existenți și potențiali.

În ce scopuri se utilizează?

Plasați-vă clienții în centrul tuturor activităților dumneavoastră. Sitecore Experience Profile™ arată ce experiență a avut fiecare vizitator care a intrat în contact cu compania dumneavoastră.

Personalizarea și țintirea reprezintă concepte-cheie pentru platforma Sitecore. Sitecore Experience Database™ colectează date privind experiența și le asociază fiecărui client în parte. Vă ajută să controlați cunoștințele despre clienți pentru a genera cele mai relevante experiențe în timp real pentru clienți.

Cu ajutorul Sitecore puteți gestiona conținut, produse și active – toate într-un singur loc. Platforma include integrări cu platformele sociale, o platformă de marketing prin e-mail, module de analiză socială și de publicare. De asemenea, include testare A/B și instrumente de analiză gata de utilizare. Sitecore urmărește automat interacțiunile cu întregul conținut pe toate canalele.

De ce să alegeți Sitecore?

Sitecore este o platformă puternică pentru companiile care urmăresc valorificarea datelor despre clienți. Oferă experiențe personalizate și sporește gradul de implicare și de conversie.

Sitecore a ocupat cea mai înaltă poziție pe axa „capacitate de executare” (Ability to Execute) în categoria „lider” în raportul Gartner Magic Quadrant pentru WCM pe 2015.

Parteneriatul AMPLEXOR cu Sitecore

AMPLEXOR este partener pentru soluții al Sitecore (Sitecore Solution Partner).

Cine utilizează Sitecore?

Clienți ai AMPLEXOR precum Esko utilizează Sitecore.

Printre utilizatorii Sitecore din întreaga lume se numără Canon, Carrefour, Kia Motors Australia, Oxfam și Van Gansewinkel.

Esko

Doriți să aflați mai multe despre Sitecore?

Echipa noastră cu experiență în domeniul Sitecore răspunde cu plăcere la orice întrebare.

Sitecore why website personalization matters white paper

Sunteți pregătiți pentru noua eră a managementului experienței? Personalizarea site-urilor se va menține. Descărcați această carte albă elaborată de Sitecore pentru a afla cum să vă atrageți vizitatorii cu conținut adaptat special pentru ei, încurajându-i să facă achiziții și să viziteze în repetate rânduri site-ul care îi cunoaște cel mai bine.

Sitecore Experience Platform ebook

Cunoașteți-vă fiecare client. Modelați fiecare experiență. Descărcați această carte electronică pentru o introducere în Sitecore Experience Platform.

Sitecore - Discover Experience Marketing

Este timpul să ne concentrăm pe ceea ce consumatorii încearcă să obțină din mediul digital: o experiență a clienților îmbogățită. Aflați care sunt evoluțiile viitoare din domeniul marketingului digital și de ce ar trebui să le adoptați din această carte electronică elaborată de Sitecore.