SDL Customer Experience Cloud

Platformă tehnologică integrată de marketing digital

Ce este SDL Customer Experience Cloud?

SDL Customer Experience Cloud este un pachet de instrumente de marketing digital la nivel de întreprindere. Nucleul pachetului este SDL Web, sistemul de management și publicare a conținutului web. Acesta permite administrarea de site-uri internet sau mobile multiple cu conținut foarte structurat, în mai multe limbi. SDL asigură managementul conținutului web și al conținutului tehnic care se conectează cu clienții dumneavoastră pe canale, site-uri și dispozitive multiple.

În ce scopuri se utilizează?

Preluați controlul asupra ecosistemului dumneavoastră digital. 

Conectați-vă cu clienți din întreaga lume prin experiențe web dinamice pe dispozitive multiple și în diverse limbi. 

Atrageți clienții cu experiențe relevante pe parcursul întregului lor traseu.

De ce să alegeți SDL Customer Experience Cloud?

Clienții noștri utilizează SDL Customer Experience Cloud atunci când trebuie să administreze site-uri complexe:

  • într-o multitudine de țări
  • în multiple limbi
  • pe canale și dispozitive multiple. 

Există un motiv întemeiat pentru care utilizăm constant particula „multi” pentru a descrie SDL Digital Experience.

Realizați un site scalabil, optimizat pentru dispozitive mobile și pe termen lung cu instrumentul SDL de management al conținului web. Revoluționați modul în care gestionați conținutul utilizând tehnologia unică BluePrinting® a SDL Web.

Experience Optimization vă permite să generați experiențe web deosebit de relevante prin capacități de testare realizată de specialiști în marketing, de țintire și de personalizare, vizând transformarea rapidă a vizitatorilor din anonimi în cunoscuți.

Adăugați imagini și materiale video interactive pe orice canal digital, în mod rapid și eficient din punctul de vedere al costurilor, cu ajutorul Digital Media Management, gestionând totodată automat conversiile de fișiere complexe, localizarea și redarea generală în flux.

Parteneriatul AMPLEXOR cu SDL

AMPLEXOR este partener integrator de sisteme al SDL (SDL Systems Integrator Partner). Prestăm servicii care extind tehnologia SDL și integrează soluții cu alte aplicații, cum ar fi sistemele CRM, configuratoarele de produse și altele. Partenerii integratori de sisteme ai SDL sunt consultanți profesioniști cu un nivel ridicat de pregătire care oferă clienților cel mai înalt nivel de susținere pentru integrare și de facilitare a activităților comerciale.

Cine utilizează SDL Digital Experience Cloud?

Clienți ai AMPLEXOR precum GEA, Rabobank, Puratos și Christelijke Mutualiteiten.

Printre utilizatorii SDL Digital Experience din întreaga lume se numără Yamaha, Atlas Copco, Repsol, MAN și Ricoh.

Rabobank
GEA

Doriți să aflați mai multe despre SDL Customer Experience Cloud?

Echipa noastră cu experiență în domeniul SDL Customer Experience Cloud răspunde cu plăcere la orice întrebare.

Calitate și conformitate: un ghid pentru îmbunătățirea site-urilor – Carte albă a SDL

Cum poate o organizație din zilele noastre să abordeze calitatea și conformitatea site-urilor? Această carte albă elaborată de SDL examinează la ce nivel și în ce mod se pot gestiona calitatea și conformitatea conținutului în cadrul unei organizații.

SDL WP Context Digital Marketing

Canalele digitale din prezent oferă specialiștilor în marketing oportunități de livrare de conținut contextual, mergând mult mai departe decât personalizarea și rețintirea. Ce reprezintă contextul în domeniul marketingului digital și ce rol joacă acesta? Aflați consultând această carte albă elaborată de SDL și Altimeter.

Cele mai bune 10 recomandări pentru selectarea unui sistem de management al conținutului web – carte electronică a SDL

Intenționați să implementați un sistem eficient de management al conținutului web (WCMS) în viitorul apropiat? Aruncați o privire asupra acestor 10 orientări oferite de SDL, pentru a vă asigura că acoperiți toate aspectele.