Drupal

Platformă cu sursă deschisă de management al conținutului web

Ce este Drupal?

Drupal este o platformă cu sursă deschisă de management al conţinutului web pentru conținut online și comunități de utilizatori, care a fost concepută și creată inițial de Dries Buytaert (Belgia). Modul în care a fost concepută și disponibilitatea sa pentru descărcare în spațiul cu sursă deschisă au atras rapid mii de dezvoltatori, care au început să contribuie cu propriile module la comunitatea Drupal. Drupal vă permite să vă organizați, administrați și publicați cu ușurință conținutul, cu nenumărate posibilități de particularizare. 

De ce să alegeți Drupal?

Clienții noștri utilizează Drupal pentru crearea și întreținerea de site-uri ale comunităților, de site-uri pentru companii, de site-uri de marketing, de site-uri de intranet și extranet, fără costuri legate de licență. Faptul că vizitatorii site-urilor pot obține date de conectare, se pot înregistra și pot contribui cu ușurință la discuții sau bloguri face ca Drupal să constituie o platformă foarte adecvată pentru site-urile cu conținut generat de utilizatori.

Drupal încurajează specialiștii în marketing să utilizeze software-ul de marketing pe care îl cunosc, care le place și cu care lucrează, transformându-l în platforma aleasă pentru crearea unei rețele de tehnologii integrate de marketing, cum ar fi CRM, aplicațiile mobile sau instrumentele de automatizare. Modulele de bază ale Drupal oferă servicii web încorporate care permit agregarea, prezentarea și gestionarea cu ușurință a surselor de date separate.

Drupal este diferit nu numai pentru că este un produs cu sursă deschisă, ci și pentru că miile de module disponibile permit cu relativă ușurință crearea de site-uri care să conțină orice funcționalitate posibilă. În același timp, nucleul produsului este în continuare foarte robust și ușor de utilizat.

Parteneriatul AMPLEXOR cu Drupal și Acquia

AMPLEXOR, în calitate de expert și prestator de servicii Drupal, este membru al rețelei de parteneri ai Acquia, compania care prestează servicii comerciale suplimentare legate de platforma de bază Drupal.

Cine utilizează Drupal?

Clienți ai AMPLEXOR precum Comisia Europeană, Colegiul Universitar Karel De Grote, Infrabel, KBC Bank și Banca Națională a Belgiei.

Printre utilizatorii Drupal din întreaga lume se numără Warner Bros Recordings, Casa Albă, Universal Music și Greenpeace UK.

European Commission
Karel de Grote Hogeschool
Infrabel

Doriți să aflați mai multe despre Drupal?

Echipa noastră cu experiență în domeniul Drupal răspunde cu plăcere la orice întrebare.

file

Descărcați cartea electronică „Drupal 8: What’s in it for digital experience management?” (Drupal 8: Care sunt avantajele în materie de management al experienței digitale?) pentru a obține informații despre ce poate însemna Drupal 8 pentru managementul experienței digitale în cadrul organizației dumneavoastră și despre impactul lansării Drupal 8 asupra site-ului dumneavoastră existent construit pe bază Drupal.