Soluții Customer Experience

O EXPERIENȚĂ DIGITALĂ PREMIUM PENTRU CLIENȚII DUMNEAVOASTRĂ

AMPLEXOR Customer Experience pune accent pe optimizarea punctelor de contact pentru a crea legături emoționale pozitive cu clienții dumneavoastră.
Tehnologia de ultimă generație și cei 30 de ani de experiență în gestionare conținutului multilingv ne permit să concepem și să furnizăm strategii personalizate de marketing digital. Cu ajutorul tacticilor personalizate de atragere și păstrare a clienților, puteți să vă consolidați eforturile globale de marketing și să asigurați consecvența în cadrul a multiple canale de comunicare – de la site-ul dumneavoastră profesional până la campanii digitale specifice. Noi vă ajutăm să depășiți așteptările clienților dumneavoastră, optimizând conținutul în fiecare etapă a experienței de cumpărare. 

digital strategy icon

CONSULTANȚĂ CX  
Obțineți o foaie de parcurs personalizată pentru inițiativele dumneavoastră digitale, cu ajutorul orientărilor și bunelor practici în materie de optimizare.
Sunteți pregătit pentru auditul digital? >

AGILE MARKETING

AGILE MARKETING
Utilizați o tehnologie inovatoare ca să evaluați opiniile clienților și să vă personalizați tactica digitală.
Optimizați-vă campaniile >

operațiuni de marketing

OPERAȚIUNI DE MARKETING
Servicii de specialitate pentru a vă susține activitățile de marketing la nivel internațional - de la gestionarea campaniilor până la optimizarea motoarelor de căutare multilingve.
Consultați toate serviciile noastre digitale >

prezența digitală

PREZENȚA DIGITALĂ
Îmbunătățiți vizibilitatea afacerii dumneavoastră și implicarea clienților la nivelul tuturor canalelor de comunicare și punctelor de contact digitale. 
Comunicați mai bine cu clienții dumneavoastră>

customer service icon

SERVICII PENTRU CLIENȚI
Instrumentele strategice sunt valorificate pentru a îmbunătăți nivelul de satisfacție a clienților cu fiecare etapă a experienței de cumpărare.
Îmbunătățiți-vă asistența postvânzare >

AMPLEXOR Customer Experience Solution are ca unic scop să ofere o experiență premium clienților dumneavoastră cu ocazia fiecărei interacțiuni pe care o au cu organizația dumneavoastră.

Având la îndemână cea mai bună tehnologie și expertiză și doza adecvată de creativitate, vă punem la dispoziție o abordare pe canale multiple a brandului dumneavoastră, asigurând implicarea și consecvența prin site-urile internet, mijloacele de comunicare sociale, aplicații și nu numai.

PLATFORMELE NOASTRE

Suntem parteneri cu cei mai importanți lideri ai pieței tehnologiei pentru a pune la dispoziția clienților noștri cele mai bune soluții digitale.

file
drupal_logo-spot_blue
SDL CXC logo
Sitecore - Own the experience

Sunteți pregătit să transformați oportunitățile digitale în rezultate profesionale?

Contactați-ne astăzi! Echipa noastră este gata să vă ajute

Detalii