Sitecore

Een totaaloplossing voor customer experience management

Wat is Sitecore?

Sitecore is wereldleider op het gebied van customer experience management en geeft marketeers controle over de beleving die zij hun klanten en prospects bieden.

Waarvoor kunt u het gebruiken?

Stel uw klanten centraal bij alles wat u doet. Het Sitecore Experience Profile™ laat zien welke ervaring elke bezoeker heeft gehad met uw bedrijf.

Personalisatie en targeting zijn kernconcepten voor het Sitecore-platform. De Sitecore Experience Database™ verzamelt gegevens over ervaringen en verbindt ze met elke individuele klant. Die kennis over de klant helpt u in realtime de meest relevante klantbeleving te bieden.

Met Sitecore beheert u - op één plaats - content, producten en assets. Het platform beschikt ook over integratie met sociale media, een e-mailmarketingplatform, sociale analyses en publicatiemodules. Ook inbegrepen zijn A/B-testfaciliteiten en gebruiksklare analysetools. Sitecore houdt automatisch de interactie met alle content op alle kanalen bij.

Waarom Sitecore?

Sitecore is een krachtig platform voor bedrijven die meer profijt willen trekken van klantgegevens. Het biedt op de individuele gebruiker afgestemde ervaringen, versterkt klantbinding en verhoogt de conversie.

Sitecore staat op de hoogste positie op de Ability to Execute-as als een leider in de Gartner Magic Quadrant for WCM in 2015.

AMPLEXORs partnership met Sitecore

AMPLEXOR is Sitecore Solution Partner.

Wie gebruiken Sitecore?

Klanten van AMPLEXOR, waaronder Esko, gebruiken Sitecore.

Wereldwijde gebruikers van Sitecore zijn onder meer Canon, Carrefour, Kia Motors Australia, Oxfam en Van Gansewinkel.

Esko

Meer weten over Sitecore?

Ons ervaren Sitecore-team beantwoordt graag al uw vragen.

Sitecore why website personalization matters white paper

Bent u klaar voor het nieuwe tijdperk van experience management? Gepersonaliseerde websites hebben de toekomst. Download dit witboek van Sitecore en lees hoe u uw bezoekers kunt verleiden met content die precies op hen is toegesneden, hoe u ze prikkelt om bij u te kopen en regelmatig terug te keren naar de website die hen het beste kent.

Sitecore Experience Platform ebook

Ken elke klant. Maak elke beleving uniek. Download dit e-book voor een kennismaking met het Sitecore Experience Platform.

Sitecore - Discover Experience Marketing

Het is tijd om de aandacht te richten op wat consumenten uit het web willen halen: een rijkere klantbeleving. Lees in dit e-book van Sitecore hoe de digitale marketing evolueert en waarom u die stap zou moeten zetten.