SDL Customer Experience Cloud

Geïntegreerd platform voor digitale marketingtechnologie

Wat is SDL Customer Experience Cloud?

SDL Customer Experience Cloud is een enterprise-suite met digitale marketingtools. De kern van de suite is SDL Web, het systeem voor webcontentmanagement en webpublicatie. Het biedt de mogelijkheid verscheidene websites of mobiele sites met zeer gestructureerde content in vele talen te beheren. SDL levert webcontentmanagement en technisch contentmanagement waarmee u verbinding kunt maken met uw klanten via verschillende kanalen, websites en apparaten.

Waarvoor kunt u het gebruiken?

Neem de controle over uw digitale ecosysteem. 

Maak wereldwijd contact met uw klanten via dynamische, meertalige webervaringen over meerdere apparaten. 

Versterk de verbinding met uw klanten door hen tijdens hun traject relevante ervaringen aan te bieden.

Waarom SDL Customer Experience Cloud?

Onze klanten gebruiken SDL Customer Experience Cloud als het erom gaat complexe websites te beheren:

  • in meerdere landen
  • in meerdere talen
  • op meerdere kanalen en apparaten. 

'Multi' is een kernwoord voor SDL Digital Experience.

Lever een toekomstbestendige, voor mobiele apparaten geoptimaliseerde en schaalbare website met SDL's webcontentmanagement. Beheer uw content op een revolutionaire manier met gebruikmaking van SDL Webs unieke BluePrinting®.

Experience Optimization helpt u hyperrelevante webbelevingen creëren via marketingestuurde tests, targeting en personalisatiemogelijkheden om bezoekers snel uit de anonimiteit te halen en bekend te maken.

Voeg snel en kostenefficiënt beelden en interactieve video toe op elk gewenst digitaal kanaal met Digital Media Management, met de mogelijkheid van automatische complexe bestandsconversies, lokalisatie en mondiale streaming.

AMPLEXORs partnership met SDL

AMPLEXOR is een SDL Systems Integrator Partner. Wij leveren diensten die een uitbreiding vormen op de SDL-technologie en oplossingen integreren met andere toepassingen, zoals CRM-systemen, productconfigurators en meer. SDL Systems Integrator Partners zijn hoog opgeleide professionele consultants die klanten het hoogste niveau van ondersteuning voor integratie en business enablement bieden.

Wie gebruiken SDL Digital Experience Cloud?

AMPLEXOR-klanten, zoals GEA, Rabobank, Puratos en Christelijke Mutualiteiten.

Andere gebruikers van SDL Digital Experience wereldwijd zijn onder meer Yamaha, Atlas Copco, Repsol, MAN en Ricoh.

Rabobank
GEA

Meer weten over SDL Customer Experience Cloud?

Ons ervaren SDL Customer Experience Cloud-team beantwoordt graag al uw vragen.

Quality and Compliance: a guide to better websites – SDL-witboek

Hoe kunnen organisaties van nu het beste omgaan met kwaliteit en naleving? Dit witboek van SDL kijkt naar de manier waarop kwaliteit van content en naleving kunnen worden gemanaged binnen een organisatie.

SDL WP Context Digital Marketing

De digitale kanalen van vandaag bieden marketeers kansen op het leveren van content die uiterst contextueel is en veel verder gaat dan personalisatie en retargeting. Wat is de context binnen digitale marketing en welke rol speelt deze? Ontdek het in dit witboek van SDL en Altimeter.

Top 10 tips voor het selecteren van een webcontentmanagementsysteem – SDL e-book

Wilt u in de nabije toekomst een doeltreffend webcontentmanagementsysteem (WCMS) implementeren? Lees deze 10 richtlijnen van SDL, zodat u er zeker van bent dat u niets over het hoofd ziet.