Sitecore

Univerzális ügyfélélmény-kezelési megoldás

Mi a Sitecore?

A Sitecore az ügyfélélmény-kezelés területén működő piacvezető szolgáltató terméke, amely lehetővé teszi, hogy a marketingszakemberek megismerjék az ügyfeleknek és a potenciális ügyfeleknek nyújtott digitális élményt.

Mire használhatja?

Helyezze az ügyfeleket valamennyi tevékenysége középpontjába. A Sitecore Experience Profile™ információkat nyújt arról, hogy az egyes látogatók milyen tapasztalatokra tettek szert az Ön vállalatával kapcsolatban.

A Sitecore platform fő koncepciói a személyre szabás és a célközönség kiválasztása. A Sitecore Experience Database™ összegyűjti a felhasználói tapasztalatokat bemutató adatokat, és összekapcsolja azokat az egyes ügyfelekkel. Segít az ügyfelekkel kapcsolatos ismeretek kezelésében annak érdekében, hogy a legrelevánsabb, valós idejű ügyfélélményt nyújthassa.

A Sitecore-ral a tartalmak, termékek és eszközök teljes körűen, egy helyen kezelhetők. A platform közösségimédia-integrációkból, e-mail-marketing-platformból, közösségi analitikai és közzétételi modulokból áll. Beépített A/B-tesztelést és elemzést is tartalmaz. A Sitecore valamennyi csatornára kiterjedően, tartalomtól függetlenül, automatikusan nyomon követ valamennyi interakciót.

Miért válassza a Sitecore-t?

A Sitecore egy nagy teljesítményű platform olyan vállalatok számára, amelyek hasznosítani kívánják az ügyféladatokat. Személyre szabott élményt biztosít és vonzóbbá teszi a tartalmakat.

A Gartner webtartalomkezelési Magic Quadrant piackutatási jelentése szerint a Sitecore 2015-ben a „teljesítési képesség” tengely mentén vezető termékként a legmagasabb pozíciót érte el.

Az AMPLEXOR partnersége a Sitecore-al

Az AMPLEXOR Sitecore Solution partner.

Ki használja a Sitecore-t?

Az AMPLEXOR ügyfelei, például az Esko használja a Sitecore-t.

A Sitecore-t világszerte olyan további felhasználók használják mint például a Canon, a Carrefour, a Kia Motors Australia, az Oxfam és a Van Gansewinkel.

Esko

Többet szeretne tudni a Sitecore-ról?

Tapasztalt Sitecore csapatunk örömmel válaszol kérdéseire!

Sitecore why website personalization matters white paper

Készen áll az élménykezelés új korszakára? A weboldalak személyre szabását továbbra is alkalmazni kell. Töltse le a Sitecore tanulmányát és ismerje meg, hogyan nyerheti meg a látogatókat kizárólag az ő igényeikhez szabott tartalommal oly módon, hogy közben arra ösztönzi őket, hogy vásároljanak és újból felkeressék azt a weboldalt, amely a legjobban ismeri igényeiket.

Sitecore Experience Platform ebook

Ismerje meg minden egyes ügyfelét. Formálja az ügyfelek által megtapasztalt élményeket. Töltse le a Sitecore Experience Platformot bemutató e-bookot.

Sitecore - Discover Experience Marketing

Itt az ideje, hogy arra összpontosítson, hogy az ügyfelek mit várnak a digitális megoldásoktól: gazdag ügyfélélményeket. Ismerje meg milyen jövő áll a digitális marketing előtt és miért kell megragadnia a benne rejlő lehetőségeket a Sitecore e-bookja segítségével.