SDL Customer Experience Cloud

Integrált digitálismarketing-technológiai platform

Mi az SDL Customer Experience Cloud?

Az SDL Customer Experience Cloud egy vállalati szintű digitálismarketingeszköz-csomag. A csomag központi eleme az SDL Web webtartalom-kezelő és -közzétételi rendszer. Segítségével összetett weboldalak és mobilokra szánt, rendkívül strukturált tartalmú weboldalak kezelhetők több nyelven. Az SDL olyan webtartalom-kezelést és műszakitartalom-kezelést biztosít, amely csatornákon, weboldalakon és készülékeken keresztül létesít kapcsolatot az Ön ügyfeleivel.

Mire használhatja?

Vegye kézbe a digitális ökoszisztéma kialakítását! 

Lépjen kapcsolatba világszerte az ügyfelekkel különféle eszközökön és nyelveken biztosított dinamikus webes élmények nyújtása révén 

Gondoskodjon arról, hogy az ügyfél a böngészés során mindig a neki megfelelő felhasználói élményben részesüljön.

Miért válassza az SDL Customer Experience Cloudot?

Ügyfeleink különösen akkor választják az SDL Customer Experience Cloud megoldást, ha összetett weboldalakat kell kezelniük:

  • több országban
  • több nyelven
  • több csatornán és eszközön. 

Jó okunk van arra, hogy az SDL Digital Experience megoldás esetében a „több” jelzőt használjuk.

Készítsen a jövő kihívásainak megfelelő, mobilra optimalizált és skálázható weboldalt az SDL webtartalom-kezelőjével! Forradalmasítsa tartalomkezelési módszerét az SDL Web egyedi BluePrinting® megoldásával.

Az Experience Optimization segítségével az ügyfelek elvárásain túlmutató webfelhasználói élményt nyújthat marketing-szakemberek által vezérelt tesztelési, piacválasztási és testreszabási funkciókkal, amelyeknek köszönhetően az ismeretlen látogatók rövid idő alatt ismertekké válnak.

Adjon hozzá képeket és interaktív videókat bármely digitális csatornához gyorsan és költséghatékonyan a Digital Media Management segítségével, miközben az összetett fájlkonvertálások, a lokalizáció és a globális átvitel kezelése automatikusan történik.

Az AMPLEXOR partnersége az SDL-lel

Az AMPLEXOR SDL Systems Integrator partner. Olyan szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek bővítik az SDL technológiát és megoldásokat - például CRM-rendszereket, termékkonfigurációkat - integrálunk egyéb alkalmazásokkal. Az SDL Systems Integrator partnerek magasan képzett szaktanácsadók, akik a legmagasabb szintű támogatást biztosítják az integrációhoz és a vállalkozás tevékenységeinek megvalósulásához.

Ki használja az SDL Digital Experience Cloudot?

Az AMPLEXOR olyan ügyfelei, mint például a GEA, a Rabobank, a Puratos és a Christelijke Mutualiteiten.

Az SDL Digital Experience-t világszerte olyan további felhasználók használják, mint például a Yamaha, az Atlas Copco, a Repsol, a MAN és a Ricoh.

Rabobank
GEA

Többet szeretne tudni az SDL Customer Experience Cloudról?

Tapasztalt SDL Customer Experience Cloud csapatunk örömmel válaszol kérdéseire!

Minőség és megfelelőség: útmutató a jobb weboldalak érdekében – SDL tanulmány

Hogyan érhetik el napjainkban a különféle szervezetek azt, hogy weboldalaik kiváló minőségűek legyenek és egyben meg is feleljenek a vonatkozó követelményeknek? Az SDL által készített tanulmány azt vizsgálja meg, hogy adott szervezeten belül hogyan kezelhető a tartalmak minősége és megfelelősége?

SDL WP Context Digital Marketing

A mai kor digitális csatornái lehetőséget nyújtanak a marketingszakembereknek arra, hogy olyan tartalmakat szolgáltassanak, amelyek kontextuálisak és túlmutatnak a testreszabáson és a célközönség újbóli kiválasztásán. Mit jelent a kontextus a digitális marketingben és milyen szerepet játszik? Tudja meg az SDL és az Altimeter által készített tanulmányból.

A 10 legjobb tipp webtartalom-kezelő rendszer kiválasztásához – SDL e-book

Hatékony webtartalom-kezelő rendszert kíván bevezetni a közeljövőben? Tekintse meg az SDL által megfogalmazott, valamennyi szempontra kiterjedő 10 irányelvet.