Drupal

Nyílt forrású webtartalom-kezelő platform

Mi a Drupal?

A Drupal az online tartalmak és a felhasználói közösségek nyílt forrású webtartalom-kezelő platformja, amelyet eredetileg Dries Buytaert (Belgium) tervezett és hozott létre. Létrehozásának módja és a nyílt forrású térben való letölthetősége nagyon rövid idő alatt több ezer fejlesztő számára vonzó megoldássá tette, akik elkezdtek saját moduljaikkal hozzájárulni a Drupal közösséghez. A Drupal segítségével könnyedén rendszerezheti, kezelheti és teheti közzé tartalmait, végételen sok testreszabási lehetőséggel. 

Miért válassza a Drupalt?

Ügyfeleink licencdíj nélkül közösségi weboldalak, vállalati weboldalak, marketingweboldalak, intranetes és extranetes oldalak kialakításához és karbantartásához használják a Drupalt. Mivel a weboldalak látogatói könnyedén beléphetnek, regisztrálhatnak és hozzászólhatnak vitákhoz vagy blogokhoz, így igazán alkalmas platform a felhasználók által létrehozott tartalommal rendelkező weboldalakhoz.

A Drupal elősegíti, hogy a marketingszakemberek munkájuk során olyan szoftvert használjanak, amelyet ismernek és szeretnek, és amelyet igényeik szerint választhatnak meg olyan integrált marketingtechnológiák hálózatának létrehozásához, mint például a CRM, a mobil alkalmazások vagy az automatizálási eszközök. A Drupal fő moduljai olyan beágyazott webszolgáltatásokat kínálnak, amelyek segítségével ezek a különféle adatforrások könnyedén aggregálhatók, megjeleníthetők és kezelhetők.

A Drupal nem csak abban különbözik, hogy nyílt forrású termék, hanem abban is, hogy a rendelkezésre álló több ezer modul viszonylag egyszerűvé teszi bármilyen lehetséges funkciót tartalmazó weboldalak kialakítását. A termék központi modulja ugyanakkor nagyon nagy teljesítményű és egyszerűen lehet vele dolgozni.

Az AMPLEXOR partnersége a Drupallal és az Acquia-val

Az AMPLEXOR Drupal szakértőként és szolgáltatóként tagja az Acquia partnerhálózatnak. Az Acquia a Drupal központi platformmal kapcsolatos kereskedelmi különszolgáltatásokat nyújt.

Ki használja a Drupalt?

Az AMPLEXOR olyan ügyfelei, mint például az Európai Bizottság, a Karel De Grote Egyetem, az Infrabel, a KBC Bank és a Belga Nemzeti Bank.

A Drupalt világszerte olyan további felhasználók használják mint például a Warner Bros Recordings, a Fehér Ház, a Universal Music és a Greenpeace UK.

European Commission
Karel de Grote Hogeschool
Infrabel

Többet szeretne tudni a Drupalról?

Tapasztalt Drupal csapatunk örömmel válaszol kérdéseire!

file

Töltse le a „Drupal 8: What’s in it for digital experience management?”  (Drupal 8: Milyen megoldásokat kínál a digitális élmény kezelésére?) e-bookot, és tájékozódjon, hogy mivel járul hozzá a Drupal 8 az Ön szervezeténél a digitális élmények kezeléséhez és milyen hatást gyakorol a Drupal 8 megjelenése a már meglévő Drupal weboldalára.