Customer Service

CustomerService

Az AMPLEXOR Customer Service az ügyfelek megnyerését és az ügyfél-elégedettséget biztosító eszközöket kínál.

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI TÁMOGATÁS

Többcsatornás és többnyelvű támogatás az ügyfél-elégedettség javítására.

AZ ÜGYFELEK MEGNYERÉSE

A lehető legpozitívabb benyomás kialakítása az ügyfélkapcsolatok minden területén.

VALÓS IDEJŰ MONITORING

Ügyfelei viselkedésének és visszajelzésének figyelemmel kísérése a jobb ügyfélkiszolgálás érdekében.

Az AMPLEXOR Customer Service a legjobb többcsatornás szolgáltatás és támogatás keretében biztosítja azokat az eszközöket, amelyekkel a márkával kapcsolatos egységes, prémium minőségű felhasználói élmény biztosítása útján az ügyfelek megnyerhetők és elégedetté tehetők.

TÖBBCSATORNÁS TÁMOGATÁS
 Több csatornára kiterjedően segítünk szabványosítani az ügyfélszolgálati folyamatokat és az ügyfelek által érzékelhető szolgáltatási élményt: az igények és panaszok közösségi médián keresztüli valós idejű kezelésétől a dinamikus adatbázis útján generált Gyakran ismételt kérdések formájában biztosított legjobb terméktámogatásig.

TÖBBNYELVŰ ÉS LOKALIZÁLT
Tapasztalt nyelvész és fordító csapataink tevékenysége, valamint a kapcsolódó szolgáltatásaink gyors, többnyelvű támogatást tesznek lehetővé, amellyel – magas minőségi színvonalú, lokalizált tartalmak több mint 50 nyelven történő rendelkezésre bocsátásával – elősegítjük, hogy ügyfeleink a globális márkákhoz igazodó globális támogatást tudjanak nyújtani. 

ÜGYFÉLVISSZAJELZÉS
Napjainkban nincs olyan márka, amely nélkülözni tudná, hogy az ügyfelek egyszerű módon véleményt nyilváníthassanak, visszajelzést adhassanak vele kapcsolatban. A felhasználó által generált tartalom a leghatékonyabb marketingeszköz, és mi azt szeretnénk, ha Ön a lehető legjobban ki tudná ezt használni úgy, hogy közben az információ feletti ellenőrzés nem vész el. 

VALÓS IDEJŰ MONITORING
 Ha rendelkezik az ügyfélviselkedés és -visszajelzés elemzésére szolgáló megfelelő eszközökkel, akkor valós időben egyértelműen megállapíthatja, hogy ügyfele mennyire elégedett, és pontosan tudni fogja, hogy mely területeket kell fejleszteni vagy különösen figyelemmel kísérni. Ezen kívül folyamatosan tájékozódhat az adott márka népszerűségéről, és felkészülhet a válságkezelésre. 

ÖNKISZOLGÁLÓ TÁMOGATÁS
Az értékesítést megelőző és az értékesítést követő (ügyfélszolgálati) folyamatokban elsőbbséget kell kapniuk a pontos termék- és szolgáltatásinformációknak. A dokumentumkiadást és -közzétételt biztosító megfelelő eszközökkel mindig aktuális termékinformációt és termékdokumentációt bocsáthat ügyfelei, partnerei és viszonteladói rendelkezésére.

Készen áll arra, hogy a digitális lehetőségeit üzleti eredményekké formálja?

Lépjen velünk kapcsolatba még ma! Segítségért forduljon csapatunkhoz