Customer Experience Solutions

NYÚJTSON PRÉMIUM MINŐSÉGŰ DIGITÁLIS ÉLMÉNYT ÜGYFELEINEK

Az AMPLEXOR Customer Experience alapja a digitális kapcsolódási pontok optimalizálása annak érdekében, hogy Ön pozitív emocionális kapcsolatot alakíthasson ki ügyfeleivel.
Élvonalbeli technológiánk és a többnyelvű tartalmak kezelésének területén szerzett 30 éves tapasztalatunk lehetővé teszi számunkra egyénre szabott digitálismarketing-stratégiák kidolgozását és megvalósítását. Az ügyfelek megszerzésére és megtartására irányuló, személyre szabott taktikák segítségével Ön fokozhatja a globális marketinggel kapcsolatos erőfeszítéseit és több csatornán biztosíthatja a konzisztenciát – a vállalati weboldalaitól kezdve a célzott digitális kampányokig. A vásárlási folyamat minden szakaszában történő tartalomoptimalizálással segítünk Önnek elérni azt, hogy ügyfelei elégedettek legyenek. 

digital strategy icon

CX CONSULTING  
Egyénre szabott ütemtervet nyújtunk az Ön digitális kezdeményezéseihez, optimalizációs iránymutatásokkal és a helyes gyakorlatokkal együtt.
Készen áll a digitális auditra? >

agile marketing

AGILE MARKETING
Alkalmazza az innovatív technológiát az ügyfelei igényeinek felmérése és a digitális stratégiájának személyre szabása céljából.
Kezdje el kampányai optimalizálását >

marketing operations

MARKETING OPERATIONS
Szakértői szolgáltatások a nemzetközi marketing-tevékenységeinek támogatása céljából, a kampánymenedzsmenttől a többnyelvű keresőmotor-optimalizálásig (SEO).
Használja ki valamennyi digitális szolgáltatásunkat >

digital presence

DIGITAL PRESENCE
Növelje vállalkozása láthatóságát és ügyfelei elköteleződését valamennyi digitális csatornán és kapcsolódási ponton. 
Javítsa ügyfélkapcsolatait >

customer service icon

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Alkalmazzon stratégiai eszközöket annak érdekében, hogy növelje ügyfelei elégedettségét a vásárlási folyamat minden egyes szakaszában.
Kezdje el ügyfélszolgálati támogatásának fejlesztését >

Az AMPLEXOR Customer Experience Solution arról szól, hogy a vállalat és az ügyfelek közötti minden egyes kommunikáció során garantált legyen a prémium minőségű felhasználói élmény.

A legjobb technológia, szaktudás és kreatív készség birtokában olyan többcsatornás megközelítést alkalmazunk márkájának népszerűsítésére, amely garantálja a márka elkötelezett és konzisztens módon történő megjelenítését, legyen szó weboldalról, közösségi médiáról, alkalmazásokról vagy bármi másról.

PLATFORMJAINK

A technológiai piac legjelentősebb vezető szervezeteivel állunk partnerségben, hogy a legjobb technológiát kínálhassuk ügyfeleinknek.

file
drupal_logo-spot_blue
SDL CXC logo
Sitecore - Own the experience

Készen áll arra, hogy a digitális lehetőségeit üzleti eredményekké formálja?

Lépjen velünk kapcsolatba még ma! Segítségért forduljon csapatunkhoz

Részletek