AMPLEXOR salută numirea lui Sylvie Versteylen în funcția de vicepreşedinte executiv DXM/ECS

1 septembrie 2017

AMPLEXOR a anunțat numirea lui Sylvie Versteylen în funcția de vicepreşedinte executiv al Unității de afaceri DXM/ECS, cu sediul la Leuven, Belgia. Noua angajare reprezintă un alt pas important în direcția transformării AMPLEXOR în rețeaua globală de soluții digitale, ca urmare a extinderii rețelei globale și a ofertelor de servicii ale acesteia.

Sylvie va fi însărcinată cu portofoliul Experiența digitală și conținutul întreprinderilor al grupului, incluzând soluții inovatoare pentru gestionarea conținutului, experiența utilizatorilor și colaborarea între întreprinderi .  

În ultimii 3 ani, Sylvie a fost director general al companiei These Days și a condus o echipă de peste 150 de angajați către succesul comercial și către câștigarea premiului pentru activitatea desfășurată pentru clienți precum Microsoft, Nationale Loterij, Telenet, Mazda, AG Insurance și Child Focus. Datorită unei înțelegeri profunde a concepțiilor clienților, aceasta a avut o serie impresionantă de realizări în domeniul marketingului, al transformării omnicanal și a dezvoltării afacerilor în industria serviciilor, industria comerțului cu amănuntul și industria prelucrătoare. Anterior, aceasta a fost responsabilă pentru conturile clienților de automobile în cadrul companiei These Days/Y & R/Wunderman și a deținut roluri-cheie în domeniul marketingului și al comerțului electronic în cadrul companiilor FNG fashion Group, Toyota și Lexus Europe.

Atrasă de spiritul deschis și logic al echipei, Sylvie așteaptă cu nerăbdare să se bazeze povestea de succes a AMPLEXOR. „AMPLEXOR a reprezentat întotdeauna un nume puternic și un punct de referință pentru platformele de top de management al conținutului. Expansiunea internațională rapidă a companiei oferă o oportunitate unică de a îmbina cele mai bune tehnologii și talente în vederea implementării unor soluții de conținut și de colaborare mai inteligente, mai rapide și mai bune pentru clienții noștri.”

După ce i-a urat bun venit în cadrul echipei AMPLEXOR, directorul general Mark Evenepoel i-a evidențiat expertiza digitală și axarea pe client. „Mă bucur să îi urez bun venit lui Sylvie în cadrul AMPLEXOR. Sylvie aduce grupului o mulțime de cunoștințe și o experiență bogată și este nerăbdătoare să se concentreze pe atragerea de parteneri și de clienți. Așteptăm cu nerăbdare ca Sylvie să preia conducerea pentru consolidarea competențelor noastre digitale, precum și pentru promovarea noilor oferte de servicii și extinderea globală.”

Sylvie îi urmează lui Eric Pieters, unul dintre fondatorii AMPLEXOR din Belgia, care părăsește compania după 14 ani pentru a se angaja în alte activități comerciale.   Prin combinarea abilităților sale de conducere și a forței portofoliului AMPLEXOR, Sylvie va oferi sprijin pentru etapa următoare a grupului de dezvoltare și de angajament față de clienți, parteneri și părți interesate.  

Sylvie își începe curând activitatea și va avea întâlniri cu cât mai mulți clienți și parteneri posibil. Urmăriți-o pe LinkedIn pentru a fi la curent cu cele mai recente știri și activități ale Unității de afaceri.

Profile spotlight | Sylvie Versteylen, vicepreședinte executiv la DXM/ECS