euroscript şi Componize anunţă încheierea unui parteneriat tehnologic global

30 iunie 2015

euroscript International şi Componize sunt în egală măsură dedicate furnizării celor mai bune soluţii în domeniul sistemelor de management al conţinutului şi al documentelor. Prin urmare, cele două companii au decis să îşi unească forţele şi să încheie un parteneriat tehnologic global pentru a continua dezvoltarea ofertelor actuale destinate clienţilor care derulează activităţi legate de managementul informaţiilor privind produsele. Acest parteneriat global vizează în special America de Nord şi Europa.

Multe industrii se confruntă cu aceeaşi problemă, şi anume gestionarea de linii de produse complexe cu mai multe versiuni şi variante, având ca rezultat o comunicare tehnică şi în materie de produse multilingvă complexă. Principalele avantaje ale soluţiilor de tehnologie lingvistică ale Componize și euroscript sunt: securizarea publicării pe mai multe canale, îmbunătăţirea coerenţei şi a timpului necesar până la introducerea pe piaţă, simultan cu reducerea costurilor de întreţinere şi traducere.  Componize a dezvoltat o soluţie care integrează perfect capacităţile solide de management şi publicare XML și DITA şi capacităţile clasă de întreprindere ale Alfresco în materie de management al conţinutului, de flux de lucru şi de colaborare. Sistemul Componize for Alfresco optimizează producţia colaborativă, managementul şi publicarea pe mai multe canale a conţinutului esenţial al întreprinderilor, cum ar fi documentaţia produselor, manualele de formare și conţinutul juridic. Acesta permite organizaţiilor mari trecerea cu uşurinţă la managementul conţinutului în funcţie de componente XML şi DITA.

Integrarea de sisteme, alături de serviciile şi expertiza euroscript în materie de tehnologie lingvistică sunt perfect compatibile pentru a completa managementul informaţiilor privind produsele asigurat de Componize. Soluţia pentru informaţii postvânzare şi privind produsele a euroscript optimizează procesele de afaceri pentru comunicarea tehnică şi, astfel, asigură auditul şi formarea necesare îmbunătăţirii infrastructurii informaţiilor. Este vorba despre o abordare adaptată, bazată pe un audit al proceselor de afaceri ale clienţilor.

Graţie acestui parteneriat, utilizatorii soluţiilor noastre se pot bucura de un mediu al conţinutului şi al documentelor uşor de gestionat fără a fi necesară familiarizarea cu interfeţele DITA.

Despre Componize

Componize este un sistem DITA de management al conţinutului care optimizează crearea, managementul şi publicarea unui volum mare de informaţii privind produsele cum ar fi documentaţia produselor sau conţinutul de învăţare. Combinând colaborarea la nivelul întregii întreprinderi, uşurinţa utilizării, scalabilitatea şi o arhitectură deschisă, acest sistem pune la dispoziţie gama completă a funcţionalităţilor de care organizaţiile au nevoie în prezent pentru strategia lor de conţinut. Petreceţi mai puţin timp pentru organizarea, căutarea sau refacerea conţinutului şi mai mult timp creând valoare reală printr-o reutilizare îmbunătăţită şi accelerarea producţiei pe mai multe canale. AMD, SAP şi Merck se numără printre clienţii pentru care Componize modernizează în prezent dezvoltarea informaţiilor.