euroscript devine AMPLEXOR

9 decembrie 2015

euroscript International a anunțat astăzi rebrandingul întregii sale oferte comerciale sub numele de AMPLEXOR. Datorită creșterii organice și a achiziționării companiilor Amplexor NV, INFOTEHNA și ForeignExchange Translations, euroscript a evoluat de la un furnizor de servicii lingvistice și de management al conținutului la un principal furnizor de soluții digitale. Noul nume permite companiei să asigure o mai bună poziționare a ofertei sale ample și diversificate de servicii ca parte a strategiei sale de creștere economică pe termen lung.

O singură echipă cu un singur obiectiv

De-a lungul anilor, euroscript a devenit mult mai mult decât un furnizor de servicii lingvistice și de management al conținutului. Odată cu achiziționarea Amplexor NV din Belgia în ianuarie 2014, compania a putut să își dezvolte și să își consolideze expertiza în domeniul managementului experienței digitale, aducând cele mai noi tehnologii și cele mai bune practici în materie de sisteme de management al conținutului web și strategii de marketing digital. Pe de altă parte, achiziționarea și integrarea soluțiilor companiei INFOTEHNA în mai 2014 au reprezentat o evoluție extrem de importantă în domeniul conformității cu reglementările și al managementului conținutului și proceselor. euroscript a mers și mai departe în acest an cu achiziționarea companiei ForeignExchange Translations, un expert în servicii lingvistice pentru piețele dispozitivelor medicale și medicamentelor, care dispune de o bază solidă de clienți la nivel global.

La momentul actual, obiectivul companiei este de a fi recunoscută ca furnizor de soluții digitale care pune la dispoziție soluții pentru conformitatea globală, experiența digitală și conținut sub numele de AMPLEXOR. Pentru a-și susține această ambiție, AMPLEXOR se poziționează ca furnizor global de Business Process as a Service (BPaaS) și își consolidează mai mult imaginea de echipă globală având un singur obiectiv, ceea ce ar trebui să se materializeze într-un brand unic.

Atingerea pragului de 150 de milioane de euro

Mark Evenepoel, directorul general al noului AMPLEXOR: „Credem că este momentul potrivit pentru rebranding. Evoluțiile recente ne-au determinat să reflectăm asupra noilor noastre capacități, asupra brandului nostru și asupra modului în care comunicăm. De aceea am decis că este necesar să comunicăm cine suntem noi cu adevărat: o echipă globală care dispune de cunoștințe de excepție în domeniul soluțiilor de tehnologie software, conținut și management al documentelor, specifice industriei și proceselor operaționale. Integrarea acestor companii într-o strategie de brand global ne va ajuta să rivalizăm cu concurenții noștri de pe toate piețele. Scopul nostru pe viitor este să ne consolidăm prezența în Asia și America de Sud și să atingem pragul de 150 de milioane de euro.”

În 2014, euroscript International a avut o cifră de afaceri de 110 milioane de euro. Cifra de afaceri pentru acest an se apropie de 125 de milioane de euro, aceasta fiind generată în proporție de 45 % de serviciile lingvistice, 29 % de managementul conținutului și documentelor și 26 % de serviciile profesionale. AMPLEXOR are 1 700 de angajați pe 4 continente.

Îmbrățișarea viitorului”

AMPLEXOR, un nume care exista deja în portofoliul de branduri al euroscript, provine din cuvântul latinesc pentru verbul „a îmbrățișa” și reflectă viziunea și abordarea companiei. Mark Evenepoel: „Noi ne «îmbrățișăm» clienții și partenerii, ajutându-i să își îndeplinească cu succes strategia digitală. Așa cum o sugerează sloganul nostru «embrace the future», noi gândim în perspectivă și ne ghidăm clienții spre viitor.”