AMPLEXOR a încheiat oficial afacerea privind achiziția de către acesta a companiei Sajan

19 iulie 2017

La 19 iulie 2017, AMPLEXOR a încheiat oficial afacerea privind achiziția de către acesta a companiei Sajan, Inc., un furnizor lider în domeniul serviciilor lingvistice cu sediul în Statele Unite. Achiziția consolidează poziția AMPLEXOR de lider inovator care furnizează soluții de conținut inteligente care facilitează în mod unic experiențele digitale ale companiilor.

Achiziția companiei Sajan de către AMPLEXOR consolidează prezența acestuia în SUA la nivelul tuturor industriilor și oferă clienților vechi ai Sajan acces la capacitate suplimentară, mai multe resurse globale, expertiză extinsă și tehnologie nouă care pot susține conținutul companiilor în toate etapele unui proces în orice limbă, format sau locație.

Întrucât afacerea a fost încheiată, AMPLEXOR avansează rapid în ceea ce privește planificarea integrării și implementarea. Compania ia toate măsurile pentru a se asigura că clienții profită la maximum de beneficiile achiziției, având în același timp acces la asistență locală dedicată.

Faceți click aici pentru a afla mai multe despre soluțiile de conținut inteligente ale AMPLEXOR.

 

Despre Sajan

Sajan este un furnizor lider în domeniul serviciilor lingvistice globale și al serviciilor de localizare, ajutând clienți din întreaga lume să se extindă fără probleme pe orice piață globală. Baza soluției Sajan este tehnologia sistemului său de gestionare a traducerilor lingvistice cel mai bun din domeniu, Sajan Transplicity, care permite automatizarea proceselor și reutilizarea conținutului multilingv inovator în vederea asigurării predictibilității programului, calității mai ridicate și rentabilității pentru clienții săi. Lucrând în strânsă colaborare cu clienții săi, echipa experimentată a Sajan de profesioniști în domeniul localizării dezvoltă soluții personalizate care oferă flexibilitate oricărei companii mari sau mici care dorește într-adevăr „să gândească global, dar să acționeze local.”