Științele vieții

Științele vieții

Domeniul științelor vieții se află în continuă mișcare. Managerii trebuie să construiască organizații care să dispună de flexibilitatea necesară pentru a se adapta la presiunile pieței și cerințele de reglementare în continuă schimbare.

Obiectivul pătrunderii pe piețele globale devine din ce în ce mai complex: globalizarea proceselor, calitatea pe plan mondial, excelența operațională, comunicarea eficientă personalizată în funcție de limbile și culturile locale și reducerea timpului de lansare pe piață reprezintă în egală măsură aspecte vitale pentru succes.

Pentru a furniza produse de înaltă calitate, sigure și eficiente, care să ajute milioane de oameni din întreaga lume, este absolut necesar să beneficiați de cea mai bună tehnologie, consultanță și servicii de traducere, particularizate în funcție de provocările din domeniul științelor vieții.

CUM PUTEM AJUTA

Ecosistemul complet de soluții și servicii recunoscute al AMPLEXOR ajută liderii organizațiilor să își îndeplinească obiectivele. AMPLEXOR le pune la dispoziție tehnologia și strategiile care susțin dezvoltarea, producția, localizarea și comercializarea internațională a medicamentelor și dispozitivelor medicale, toate acestea în deplină conformitate cu cerințele de reglementare ale EMA (Agenția Europeană pentru Medicamente), FDA (Agenția pentru Alimentație și Medicamente) și ale altor autorități naționale din lume.

Experții de top de care dispune AMPLEXOR în acest domeniu ajută liderii organizațiilor să își gestioneze mai bine conținutul prin îmbunătățirea managementului general al ciclului de viață al produselor, traducerea mai eficientă și mai precisă a documentelor, reducerea timpului de lansare pe piață și asigurarea conformității durabile.

Ca organizație, rolul dumneavoastră principal este acela de a inova. Cu toate acestea, monitorizarea și adaptarea la un mediu aflat în continuă schimbare vă pot distrage atenția de la această prioritate. Pentru a vă permite să mențineți această prioritate în prim plan, dar și să colaborați mai eficient și să vă adaptați mai rapid, soluțiile noastre integrale sau modulare sunt sprijinul de care aveți nevoie pentru:
·        a dezvolta conținut global;
·        a gestiona datele legate de reglementare;
·        a gestiona documente și procese;
·        a traduce și a localiza conținut și documente de conformitate pentru publicul internațional;
·        a centraliza procesele și activele din domeniul traducerilor;
·        a gestiona experiențele digitale.

Soluții specifice

Având un palmares unic de aproape 30 de ani în domeniul științelor vieții, înțelegem pe deplin universul plin de provocări în care vă desfășurați activitatea: totul ține de reglementare, validare și conformitate cu cerințele locale și culturale. Soluțiile noastre de tehnologie și servicii sunt direcționate spre procese centrate pe conținut și sunt concepute pentru a satisface cerințele organizațiilor globale. Acestea se integrează în peisajul informatic existent, sunt ușor de utilizat și pe deplin conforme și pot fi validate.

Life Science Suite

Un pachet de soluții centrat pe conformitate, care permite companiilor din domeniul științelor vieții să înlocuiască instrumentele izolate cu un singur produs software de autoritate.

Global Content Suite for Life Sciences

Ghișeu unic pentru toate nevoile dumneavoastră legate de conținutul din domeniul științelor vieții: crearea, managementul și publicarea conținutului multilingv.

Customer Experience Solutions

Îndepliniți așteptările înalte ale clienților oferind cele mai bune experiențe premium pe toate canalele de comunicare.

Plant Information Suite

O interfață online securizată unde pot fi accesate și gestionate toate activele și documentele unităților industriale.

Clienții au prioritate

Abbott - client AMPLEXOR
Antibiotic Guardian - client AMPLEXOR
GE Healthcare - client AMPLEXOR
Guerbet Contrast for Life - client AMPLEXOR
Hexal - client AMPLEXOR
Hikma Quality - client AMPLEXOR
file
file
file
file
file
file
file
file
file
file
file
file