Sectorul public

Sectorul public

Publicarea informațiilor și comunicarea sunt activități esențiale pentru orice instituție din sectorul public. De la organizații guvernamentale la instituții internaționale din sectorul public, comunicarea pe plan intern și extern reprezintă priorități comune în egală măsură.

Informațiile trebuie să fie precise și disponibile în multe limbi și formate pentru a ajunge la publicul-țintă la momentul potrivit.
Adoptarea rapidă a canalelor de comunicații electronice și implementarea reformelor bugetare și a politicilor de durabilitate în vederea reducerii birocrației, precum și politicile în materie de multilingvism au forțat organizațiile guvernamentale să își regândească abordarea față de managementul informațiilor. 

CUM PUTEM AJUTA

Datorită expertizei dovedite în sectorul public, ne putem adapta serviciile pentru a aborda aspecte specifice legate de îmbunătățirea proceselor, managementul calității, guvernarea electronică, sistemele informatice și îmbunătățirea serviciilor publice – toate acestea fiind asigurate într-un context multilingv.

Fiind o companie de înaltă performanță, AMPLEXOR are capacitatea de a gestiona proiecte de mare anvergură, cum ar fi publicarea zilnică a Jurnalului Oficial al Uniunii Europene în 23 de limbi. 

Soluții specifice

Combinăm tehnologia de vârf cu expertiza solidă dobândită în sectorul public și la nivel internațional pentru a furniza soluții adaptate și complete. 

Official Publications Suite

Conceput pentru a permite activități controlate de creare, actualizare, publicare și management al conținutului structurat, asigurând conformitatea și automatizând fluxurile de lucru și procesele.

Global Content Suite

Combinând serviciile de specialitate cu cea mai bună tehnologie din clasa sa, acoperă toate necesitățile legate de traducere, localizare și publicare în formate multiple.

Enterprise Content Solutions

Valorificați la maximum conținutul într-un timp minim, în timp ce mențineți un nivel maxim de securitate, pentru a ține afacerea în mișcare.

Customer Experience Solutions

Îndepliniți așteptările înalte ale clienților oferind cele mai bune experiențe premium pe toate canalele de comunicare.

Clienții au prioritate

Bundessprachenamt - AMPLEXOR customer
Bureau de la traduction - AMPLEXOR customer
DILA - AMPLEXOR customer
European Central Bank - AMPLEXOR customer
European Parliament - AMPLEXOR customer
European Commission - AMPLEXOR customer
file
file
Kamer van Koophandel - AMPLEXOR customer
Magyar Nemzeti Bank - AMPLEXOR customer
Maastricht University - AMPLEXOR customer
Nationale Loterij - AMPLEXOR customer
Provincie Antwerpen - AMPLEXOR customer
file
United Nations - AMPLEXOR customer