Finanțe

Finanțe

Necesitatea unui nivel mai ridicat al transparenței și conformității este asociată cu provocarea tehnologică de a pune la dispoziția clienților cele mai rapide și mai eficiente servicii online.

Companiile din sectorul serviciilor financiare au fost supuse în ultimii ani unei analize foarte atente. Clienții dumneavoastră așteaptă o experiență absolută, adaptată unei lumi globalizate, digitale și alerte, în care banii circulă aproape instantaneu. 
Consecvența clară a brandului, modelele operaționale transparente și compatibile, precum și capacitatea de a prelucra un volum din ce în ce mai mare de date sunt esențiale pentru menținerea satisfacției clienților. În același timp, portofoliile de servicii sunt în creștere constantă, pe măsură ce instituțiile financiare le diversifică cu produse de tip asigurări și fonduri de hedging.
Gestionarea tuturor informațiilor necesare pentru a satisface așteptările legate de nivelul înalt al serviciilor și capacitatea de a respecta cerințele din ce în ce mai stricte în domeniu reprezintă provocări dificile cu care se confruntă acest sector de activitate. 

CUM PUTEM AJUTA

Datorită expertizei sale îndelungate în sectorul bancar și financiar, AMPLEXOR vă poate ajuta să optimizați și să securizați întregul conținut, raționalizând și integrând simultan toate procesele de traducere și localizare.

O soluție eficientă de management al conținutului vă va ajuta să reduceți costurile și timpul de lansare pe piață și să vă optimizați performanța generală.

Soluții specifice

Vă punem la dispoziție tehnologia și serviciile multilingve adecvate pentru a raționaliza procesele globale de management al conținutului, asigurând transparența și conformitatea experiențelor digitale pe canale multiple.

Enterprise Content Solutions

Valorificați la maximum conținutul într-un timp minim, în timp ce mențineți un nivel maxim de securitate, pentru a ține afacerea în mișcare.

Global Content Suite

Combinând serviciile de specialitate cu cea mai bună tehnologie din clasa sa, acoperă toate necesitățile legate de traducere, localizare și publicare în formate multiple.

Customer Experience Solutions

Îndepliniți așteptările înalte ale clienților oferind cele mai bune experiențe premium pe toate canalele de comunicare.

Clienții au prioritate

BNP Paribas - client AMPLEXOR
Credit Suisse - client AMPLEXOR
euroclear - client AMPLEXOR
Banca Europeană de Investiții - client AMPLEXOR
Generali - client AMPLEXOR
ING - client AMPLEXOR
KBC - client AMPLEXOR
BanqueNationale de Belgique - client AMPLEXOR
Rabobank - client AMPLEXOR
six - client AMPLEXOR
UBS - client AMPLEXOR