Conducerea

MARK EVENEPOEL 
Director general

Mark a ocupat poziții ierarhice superioare în domenii precum dezvoltarea de software, contabilitate, consultanța în afaceri și managementul vânzărilor. El deține o amplă experiență în domeniul dezvoltării afacerilor, atât în sectorul public, cât și în sectorul privat.

În ultimii ani, Mark s-a concentrat asupra dezvoltării și materializării viziunii grupului și asupra extinderii prezenței acestuia pe plan mondial. Experiența sa profesională îi permite să intensifice performanța resurselor interne în mod eficient, stabilind în același timp parteneriate externe solide. El a plasat euroscript pe harta lumii, înființând birouri în toată Europa, în Americi și în Asia. După procesul de rebranding prin care euroscript a devenit AMPLEXOR, el continuă să dezvolte grupul sub denumirea de AMPLEXOR.

Dezvoltarea de soluții se află sub conducerea lui Mark, iar scopul acesteia este de a pune la dispoziția clienților răspunsuri de ultimă oră pentru nevoile lor, găsind cea mai bună combinație între cele mai noi tehnologii și know-how-ul resurselor umane.

Ghidarea transformării grupului pentru a face față oportunităților și provocărilor viitoare, adaptarea modelelor de afaceri și adoptarea cât mai multor tehnologii reprezintă aspectele pe care se concentrează Mark în prezent. El este decis să transforme AMPLEXOR în reperul global al soluțiilor digitale.

MICHAEL SUCH
Director financiar

Lucrând pentru mai multe companii multinaționale, Michael a dobândit o vastă experiență în domeniul finanțelor și al controlului financiar. Funcția sa presupune supravegherea tuturor operațiunilor financiare ale grupului, concentrându-se asupra strategiei și planificării financiare globale, domeniu în care Michael facilitează raportarea și asigură responsabilitatea față de acționari. El supraveghează, de asemenea, managementul calității și al securității la nivelul grupului, precum și toate sistemele informatice.

Michael a implementat proceduri de calitate și bine gândite, care asigură obținerea unor rezultate operaționale eficiente, îmbunătățind performanța financiară generală. În ultimii câțiva ani, Michael a condus cu succes grupul spre obținerea și menținerea mai multor certificări ale calității.

Michael a gestionat un număr de proiecte de achiziții care au contribuit la expansiunea internațională a grupului. El a condus primele proiecte de fuziuni și achiziții din Europa, Canada și India, urmate de altele, extinzând prezența AMPLEXOR în SUA și Asia.

Michael a clădit o bază financiară solidă pentru grup, având în vedere că misiunea sa este aceea de a face AMPLEXOR să se dezvolte în mod profitabil pe plan mondial. În demersul de echilibrare a dezvoltării concomitent cu asigurarea calității, Michael este dedicat asigurării transparenței și responsabilității companiei față de clienți și acționari.

JOCHEN KLIEMKE
Director de vânzări

De-a lungul carierei sale internaționale, Jochen a ocupat poziții ierarhice superioare în domeniul consultanței în afaceri, al vânzărilor și al managementului general.

El a contribuit semnificativ la dezvoltarea strategică a euroscript în ultimii ani. El conduce echipele globale de vânzări ale AMPLEXOR.

Experiența sa în sectorul serviciilor și industria prelucrătoare îi permite lui Jochen să adapteze organizația la schimbările rezultate în urma dezvoltării, achizițiilor și fluctuațiilor pieței. El este hotărât să asigure motivarea necontenită a echipelor globale de vânzări și să conducă AMPLEXOR spre cele mai înalte culmi. Continuarea poveștii de succes a AMPLEXOR și mândria părților interesate de a face parte din această companie reprezintă, de asemenea, unele dintre obiectivele sale principale.