Cine suntem noi

Misiunea noastră

Obiectivul nostru este de a ne impune ca principal furnizor de soluții digitale, oferind soluții pentru conformitatea globală, experiența digitală și conținut.

Ne ajutăm clienții să asigure eficiența proceselor, să își îmbunătățească generarea de venituri, să reducă timpul de lansare pe piață și să asigure calitatea și conformitatea.

Soluțiile la cheie pe care le oferim susțin procesele industriale de bază și includ tehnologie software, consultanță, integrarea sistemelor și servicii lingvistice și de management al conținutului.

Noi punem la dispoziție soluții de ultimă oră pentru următoarele domenii: industria aerospațială, a apărării și a transporturilor, energie, finanțe, științele vieții, industria prelucrătoare și sectorul public.

Suntem globali

40
de birouri

22
de țări

1850
de angajați

Principalele nostre valori

Transparența

Credem că transparența este esențială pentru crearea unor relații de lungă durată, bazate pe încredere și informare.

Inovația

Credem că inovația este motorul schimbării în lumea competitivă de astăzi.

Integritatea

Ne desfășura întotdeauna activitatea cu onestitate, corectitudine, etică și în conformitate cu reglementările legale. Vom trata în mod consecvent toate părțile interesate cu respectul și discreția pe care o merită.

Calitatea

Vom viza întotdeauna excelența în toate activitățile noastre și, printr-o îmbunătățire continuă, vom continua să ne optimizăm produsele și serviciile, ajutându-ne în același timp clienții și partenerii de afaceri să se dezvolte.

Diversitatea

Credem că diferențele de gen, vârstă, experiență și cunoștințe sunt valoroase, de aceea, ne vom axa activitățile pe incluziune și diversitate.

Responsabilitatea

Ne vom asuma întotdeauna răspunderea pentru activitățile noastre, vom accepta responsabilitatea pentru acțiunile noastre și ne vom prezenta rezultatele într-un mod transparent.

Serviciile

Furnizăm servicii din surse globale destinate întreprinderilor, care combină capacități la fața locului, on-shore, near-shore și off-shore, adaptate cerințelor clienților noștri. 

Partenerii

Partenerii noștri oferă tehnologie de ultimă oră, completând experiența noastră solidă în medii multilingve cu cel mai bun software și cele mai bune platforme.

Soluțiile

În calitatea noastră de principal furnizor de soluții digitale, bazându-ne pe cele mai bune tehnologii și cunoștințe de specialitate, oferim soluții pentru conformitatea globală, experiența digitală și conținut.