Sitecore

Een alomvattende oplossing voor Customer Experience Management

file

Sitecore is de wereldleider op het gebied van Customer Experience Management en geeft marketeers de controle over de digitale communicatie die zij aanbieden aan hun prospecten en klanten.

Het Sitecore Experience Platform stelt uw klanten centraal en maakt van hen klanten voor het leven. Sitecore Experience Profile toont u binnen het platform precies welke ervaringen en contacten elke klant met uw bedrijf heeft gehad, en dat al van lang voordat ze klant werden.

Sitecore stelt u in staat een CMS-website te bouwen die consistente en geïntegreerde ervaringen levert bij elk contactmoment met de klant. Beheer naadloos al uw marketinginspanningen voor elk type interactie: online, offline of onderweg. U kunt – op één plaats – content, producten en assets beheren.

Het Sitecore-platform bevat ook analysetools die inzicht bieden in wat al dan niet werkt zonder vooraf elke campagne te moeten taggen: Sitecore traceert automatisch interacties met alle content en over alle kanalen. De volledige customer journey kan in kaart gebracht en opgevolgd worden . Met Sitecore kunnen marketeers meerdere versies van webpagina's maken die door het Sitecore Experience Platform automatisch aan het juiste bezoekerssegment worden getoond. Wanneer bepaalde versies betere resultaten opleveren, worden ze vaker getoond. Sitecore vergemakkelijkt conversies door de geautomatiseerde optimalisatie van de ervaring.

De Sitecore Experience Database verzamelt gegevens over ervaringen en verbindt ze met elke individuele klant. Met één overzicht van elke klant kunt u de kennis over uw klanten gebruiken om hen onmiddellijk de meest relevante ervaringen aan te bieden.

De geïntegreerde tools Sitecore Experience Database, Profile en Analytics maken van Sitecore een krachtig platform voor bedrijven die met één enkel platform klantgegevens optimaal willen benutten door de bezoekers van hun websites gepersonaliseerde ervaringen te bieden en hun betrokkenheid en conversie te stimuleren.