Publieke sector

Publieke sector

Informatie publiceren en communiceren zijn essentiële taken voor elke overheidsinstantie. Interne en externe communicatie zijn zowel voor overheidsinstellingen als voor internationale openbare instanties een prioriteit.

Hun informatie moet nauwkeurig zijn en in vele talen en formaten beschikbaar zijn om het publiek op het juiste moment te bereiken.
De combinatie van de snelle evolutie in digitale communicatiekanalen, begrotingsaanpassingen, beleid rond duurzaamheid dat papierverbruik zo veel mogelijk beperkt, en het officiële meertaligheidsbeleid hebben ertoe geleid dat overheidsinstellingen hun aanpak rond informatiebeheer hebben moeten herzien. 

HOE WIJ KUNNEN HELPEN

Met onze ervaring in de publieke sector kunnen onze diensten specifieke uitdagingen op het gebied van procesoptimalisatie, kwaliteitsbeheer, eGovernment, IT-systemen en verbetering van de openbare dienstverlening aanpakken – en dat altijd in een meertalige context.

AMPLEXOR is een organisatie die beschikt over de nodige middelen om grootschalige projecten aan te pakken, zoals de dagelijkse publicatie van het Publicatieblad van de Europese Unie in 23 talen. 

Aanbevolen oplossingen

Wij combineren geavanceerde technologie met een grote internationale expertise binnen de publieke sector om zo op maat gemaakte totaaloplossingen te leveren. 

Official Publications Suite

Ontworpen om de creatie, update, publicatie en het beheer van gestructureerde content op een gecontroleerde manier mogelijk te maken waarbij compliance en automatisering van workflows en processen wordt verzekerd.

Global Content Suite

Door deskundige diensten te combineren met de beste technologie op de markt kunnen wij voldoen aan al uw behoeften op gebied van vertaling, lokalisatie en publicaties in meerdere formaten.

Enterprise Content Solutions

Maximaliseer uw content zonder aan veiligheid in te boeten, zodat uw business blijft draaien.

Customer Experience Solutions

Beantwoord aan de hoge verwachtingen van uw klanten door de beste ervaringen te leveren via al uw communicatiekanalen.

Onze klanten staan centraal

Bundessprachenamt - AMPLEXOR customer
Bureau de la traduction - AMPLEXOR customer
DILA - AMPLEXOR customer
European Central Bank - AMPLEXOR customer
European Parliament - AMPLEXOR customer
European Commission - AMPLEXOR customer
file
file
Kamer van Koophandel - AMPLEXOR customer
Magyar Nemzeti Bank - AMPLEXOR customer
Maastricht University - AMPLEXOR customer
Nationale Loterij - AMPLEXOR customer
Provincie Antwerpen - AMPLEXOR customer
file
United Nations - AMPLEXOR customer