Biowetenschappen

Biowetenschappen

De biowetenschappensector evolueert snel: ondernemingen moeten flexibel zijn om zich te kunnen aanpassen aan de steeds veranderende marktdruk en compliancyvereisten.

De wereldmarkt veroveren wordt steeds moeilijker: de globalisering van processen, kwaliteit, operational excellence, doeltreffende communicatie aangepast aan de lokale talen en culturen, en een kortere time-to-market zijn essentieel om succes te boeken.

Om veilige en doeltreffende producten te kunnen leveren die miljoenen mensen ter wereld helpen, is het noodzakelijk dat u beschikt over de best mogelijke technologie, consultancy en vertaaldiensten die afgestemd zijn op de uitdagingen in de biowetenschappensector.

HOE KUNNEN WIJ HELPEN

Het totale ecosysteem van succesvolle oplossingen en diensten van AMPLEXOR helpt managers binnen een organisatie om hun doelen te bereiken. AMPLEXOR biedt hen technologie en strategieën die de ontwikkeling, productie, lokalisatie en internationale marketing van geneesmiddelen en medische apparatuur ondersteunen, volledig conform de regelgeving van het EMA (Europees Geneesmiddelenbureau), de FDA (Food and Drug Administration) en de verschillende nationale autoriteiten.

De experts van AMPLEXOR helpen hen om hun content beter te beheren door het beheer van de productlevenscyclus te verbeteren, toe te zien op een efficiëntere en meer nauwkeurige vertaling van hun documenten, de time-to-market terug te dringen en compliance op lange termijn mogelijk te maken.

Als onderneming komt innovatie voor u op de eerste plaats. De opvolging van de voortdurend veranderende markt kan echter in de weg staan van zo'n aanpak. Om ervoor te zorgen dat u die focus kunt bewaren en tegelijk efficiënter kunt samenwerken en u sneller kunt aanpassen, ondersteunen onze geïntegreerde of modulaire oplossingen u bij:
·        de ontwikkeling van globale content;
·        het beheer van compliancegegevens;
·        het beheer van documenten en processen;
·        de vertaling en lokalisatie van content en compliancedocumenten voor een internationaal publiek;
·        de centralisatie van vertaalprocessen en middelen; en
·        het beheer van digital experiences.

Aanbevolen oplossingen

Met bijna 30 jaar ervaring in de biowetenschappensector begrijpen we als geen ander de uitdagingen waarmee u geconfronteerd wordt: het draait allemaal om regelgeving, validatie en compliance met lokale en culturele vereisten. Onze technologie en diensten zijn afgestemd op contentgerichte processen en werden ontwikkeld om aan de eisen van internationale organisaties te voldoen. Ze kunnen perfect in uw bestaande IT-landschap worden geïntegreerd, zijn gebruiksvriendelijk en volledig compliant en kunnen worden gevalideerd.

Life Sciences Suite

Een suite die compliance centraal stelt en die biowetenschappenbedrijven toelaat om een reeks aparte tools te vervangen door één enkel betrouwbaar softwareproduct.

Global Content Suite voor de biowetenschappen

One-stop-shop voor al uw contentbehoeften inzake biowetenschappen: van het opstellen tot het beheren en publiceren van meertalige content.

Customer Experience Solutions

Beantwoord aan de hoge verwachtingen van uw klanten door de beste ervaringen te leveren via al uw communicatiekanalen.

Plant Information Suite

Een beveiligde online-interface waar alle assets en documenten van uw fabriek toegankelijk zijn en beheerd kunnen worden.

Onze klanten staan centraal

Abbott - Klant van AMPLEXOR
Antibiotic Guardian - Klant van AMPLEXOR
GE Healthcare - Klant van AMPLEXOR
Guerbet Contrast for Life - Klant van AMPLEXOR
Hexal - Klant van AMPLEXOR
Hikma Quality - Klant van AMPLEXOR
file
file
file
file
file
file
file
file
file
file
file
file