Beheer van technische documenten

Door de exponentiële groei van de hoeveelheid documentatie wordt het steeds moeilijker om interne en externe documentatie efficiënt te beheren.

Ons uitgebreide aanbod van diensten omvat:

  • Engineeringdiensten om u te helpen uw productdocumentatie op te stellen of complexe apparatuur bij uw klanten te installeren (bv. een MRI-scanner in een ziekenhuis)
  • Opstelling van technische documentatie (XML of andere formaten) op basis van de informatie van uw engineeringafdeling
  • Beheer en publicatie van het documentatieopslagpunt met de meest gangbare contentmanagementsystemen (Documentum, Alfresco, enz.)
  • Het scannen, printen en archiveren van uw digitale en gedrukte documentatie.

We staan u bij in elke fase van de documentbeheercyclus. We kunnen het beheer van uw documentatieproces en -opslagpunt ook volledig op ons nemen.

ONS AANBOD

Documentmanagement is van wezenlijk belang. Hoogopgeleide werknemers kunnen kostbare tijd verliezen wanneer ze moeten zoeken naar het juiste document (of de juiste versie) of het opnieuw moeten aanmaken. Het komt te vaak voor dat waardevolle content wordt opgesteld, maar niet correct wordt opgeslagen zodat deze documenten verloren gaan, wat de efficiëntie van het bedrijf ondermijnt.

Dankzij AMPLEXOR kunt u uw aandacht richten op uw kernactiviteit en ons uw documentatie laten beheren met geavanceerde en volledig transparante processen en tools.

ONZE MEDEWERKERS

We hebben de juiste mensen op de juiste plaats: documentalisten, redacteuren, consultants, projectmanagers, ingenieurs, enz.

We hebben een team van meer dan 500 specialisten wereldwijd die zich inzetten voor onder meer farmaceutische laboratoria, luchtvaartmaatschappijen, kerncentrales en grote industriebedrijven.

Onze oplossingen

Wij combineren deze diensten met een waaier aan technologieën, platforms en sectorkennis om onze klanten totaaloplossingen te bieden.

Deze technologieën en platforms kunnen bovendien worden geïntegreerd in uw informatiesysteem (LDAP, ERP, PIM, CRM, enz.) om u meer controle te geven over het productieproces van uw documenten en het beter te automatiseren.

Product Information Solutions
Lees meer
Global Content Suite

Door deskundige diensten te combineren met de beste technologie op de markt kunnen wij voldoen aan al uw behoeften op gebied van vertaling, lokalisatie en publicaties in meerdere formaten.

Lees meer
Enterprise Content Solutions

Maximaliseer uw content zonder aan veiligheid in te boeten, zodat uw business blijft draaien.

Lees meer
Plant Information Suite

Een beveiligde online interface waar alle assets en documenten van uw fabriek toegankelijk zijn en beheerd kunnen worden.

Lees meer