AMPLEXOR heet Sylvie Versteylen van harte welkom als Executive Vice President DXM/ECS

1 september 2017

AMPLEXOR kondigde de benoeming aan van Sylvie Versteylen als Executive Vice President van de bedrijfseenheid DXM/ECS, die in Leuven, België, gevestigd is. Deze nieuwe aanwinst markeert een volgende grote stap in de richting van het wereldwijd verankeren van AMPLEXOR als dé referentie voor digitale oplossingen, na de uitbreiding van zijn wereldwijde netwerk en dienstenaanbod.

Sylvie zal aan het hoofd staan van de portfolio van de groep op het gebied van Digital Experience en Enterprise Content, met inbegrip van innovatieve oplossingen voor contentmanagement, gebruikerservaring en bedrijfssamenwerking.  

De afgelopen 3 jaar was Sylvie de directeur van These Days, waar een team van meer dan 150 mensen onder haar leiding commercieel succes boekte en bekroond werk verrichte voor klanten als Microsoft, Nationale Loterij, Telenet, Mazda, AG Insurance en Child Focus. Haar grondige kennis van de mindset van de klant leverde haar een indrukwekkende staat van dienst op met prestaties op het gebied van marketing, transformatie via meerdere kanalen en bedrijfsontwikkeling in de diensten-, en retail- en industriesector. Daarvoor stond ze aan het hoofd van de afdeling die verantwoordelijk was voor de klanten van These Days/Y&R/Wunderman uit de auto-industrie en bekleedde ze belangrijke functies op het gebied van marketing en elektronische handel bij FNG fashion Group, Toyota en Lexus Europe.

De openheid en de nuchtere mentaliteit van het team sprak Sylvie aan en zij kijkt ernaar uit om voort te bouwen op het succesverhaal van AMPLEXOR. "AMPLEXOR heeft altijd een sterke naam gehad en is een benchmark voor contentplatforms van de bovenste plank. De snelle internationale uitbreiding van het bedrijf biedt een unieke kans om het beste van technologie en talent bij elkaar te brengen om de implementatie van slimmere, snellere en betere content en oplossingen op het gebied van samenwerking voor onze klanten te verwezenlijken ."

Tijdens de verwelkoming in het AMPLEXOR-team benadrukte Mark Evenepoel, CEO, haar digitale deskundigheid en klantgerichtheid. “Het is mij een genoegen Sylvie welkom te heten bij AMPLEXOR. Door haar schat aan kennis en ervaring is zij een verrijking voor de groep, en ze heeft een vooruitziende blik als het gaat om het leggen van contacten met partners en klanten. Wij verheugen ons op de leidende rol die zij zal spelen bij het opbouwen van onze digitale competenties en bij het streven naar een nieuw dienstenaanbod en naar wereldwijde uitbreiding.”

Sylvie zal Eric Pieters opvolgen, een van de oprichters van AMPLEXOR in België, die het bedrijf na 14 jaar zal verlaten om zich bezig te houden met nieuwe bedrijfsinitiatieven.   Door haar leidinggevende vaardigheden te combineren met de kracht van de portfolio van AMPLEXOR zal Sylvie de volgende groeifase van de groep en de commitment aan klanten, partners en belanghebbenden ondersteunen.  

Sylvie zal gauw op pad gaan en zal dan zoveel mogelijk klanten en partners ontmoeten. Volg haar op LinkedIn om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de laatste activiteiten van de bedrijfseenheid.

Profile spotlight | Sylvie Versteylen, Executive Vice President DXM/ECS