euroscript en Componize kondigen globaal technologiepartnerschap aan

30 juni 2015

Zowel euroscript International als Componize zetten zich in om de beste oplossingen aan te bieden op het gebied van content- en documentmanagementsystemen. Daarom hebben de twee bedrijven beslist om hun krachten te bundelen en een globaal technologiepartnerschap op te zetten om het huidige aanbod aan systemen voor het beheer van productinformatie uit te breiden. Dit globaal partnerschap richt zich op Noord-Amerika en Europa.

Tal van bedrijven worden geconfronteerd met hetzelfde probleem: ze moeten complexe productlijnen in verschillende versies en varianten verwerken, wat leidt tot gecompliceerde meertalige technische & productcommunicatie. De belangrijkste voordelen van de oplossingen van Componize en euroscript Language Technology zijn: publicatie via meerdere kanalen garanderen en de marktintroductietijd en consistentie verbeteren terwijl onderhouds- en vertaalkosten worden gedrukt.  Componize heeft een oplossing ontwikkeld die de management- en publicatiefuncties van XML en DITA naadloos integreert met de contentmanagement-, workflow- en samenwerkingsfuncties voor bedrijven van Alfresco. Aan de hand van Alfresco optimaliseert Componize gezamenlijke productie, management en publicatie via meerdere kanalen van uiterst belangrijke bedrijfsdocumenten zoals productdocumentatie, opleidingsmateriaal en juridische documenten. Hierdoor kunnen grote ondernemingen gemakkelijk overschakelen naar XML Component Content Management en DITA.

De systeemintegratie gecombineerd met de deskundigheid en diensten op het gebied van taaltechnologie van euroscript zijn de ideale formule om het productinformatiemanagement van Componize verder aan te vullen. De oplossing voor aftersales en productinformatie van euroscript (ASPI) optimaliseert bedrijfsprocessen voor technische communicatie en biedt dus de nodige controle en begeleiding om de informatie-infrastructuur te verbeteren. ASPI is een aanpak op maat, opgesteld op basis van een audit van uw bedrijfsprocessen met betrekking tot uw klanten.

Met dit partnerschap kunnen gebruikers van onze oplossingen profiteren van een content- en documentomgeving die gemakkelijk te beheren is zonder dat ze vertrouwd moeten zijn met DITA-interfaces.

Over Componize

Componize is een contentmanagementsysteem op basis van DITA dat is bedoeld om de creatie, productie en publicatie van grote hoeveelheden productinformatie, zoals productdocumenten of lesmateriaal, te optimaliseren. Door een combinatie aan te bieden van sectorbrede samenwerking met een gebruiksvriendelijk, schaalbaar systeem in een open architectuur, kan Componize perfect inspelen op de huidige behoeften van bedrijven inzake contentstrategie. Er gaat minder tijd verloren aan organisatiewerk en het zoeken naar en herzien van content, waardoor er meer tijd overblijft voor effectieve waardecreatie dankzij beter hergebruik en snellere multichannelproductie. Op dit moment houdt Componize zich onder meer bezig met de modernisering van informatieontwikkeling voor AMD, SAP en Merck.