AMPLEXOR voltooid definitief de overname van Sajan

19 juli 2017

Op 19 juli 2017 rondde AMPLEXOR definitief de overname van Sajan, Inc., een marktleider op het gebied van taaldiensten in de Verenigde Staten, af. Met deze overname versterkt AMPLEXOR zijn positie als een innovatieve marktleider voor slimme contentoplossingen die op unieke wijze de mondiale digitale ervaringen van bedrijven verbeteren.

Met de overname van Sajan versterkt AMPLEXOR zijn aanwezigheid in de VS in alle sectoren en voorziet het vaste klanten van Sajan van extra capaciteit, meer mondiale middelen, meer deskundigheid en nieuwe technologie om de content van bedrijven van begin tot eind in iedere taal, ieder formaat en op iedere locatie te ondersteunen.

Nu de overeenkomst is gesloten, zet AMPLEXOR alle zeilen bij om de planning en uitvoering van de integratie tot een succes te maken. Hierbij worden alle maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat klanten maximaal profiteren van de overname en tegelijkertijd toegang houden tot toegewijde lokale ondersteuning.

Leer hier meer over de slimme contentoplossingen van AMPLEXOR.

 

Over Sajan

Sajan is marktleider op het gebied van mondiale taal-, vertaal- en lokalisatiediensten en helpt klanten over de hele wereld bij een soepele uitbreiding naar de mondiale markt. De basis van de oplossingen van Sajan wordt gevormd door het beste vertaalmanagementsysteem in de sector, Sajan Transplicity, waarmee processen kunnen worden geautomatiseerd en content op innovatieve wijze en in meerdere talen kan worden hergebruikt. Zo levert dit systeem zijn klanten een voorspelbare planning, hogere kwaliteit en meer kosteneffectiviteit op. Door nauw samen te werken met zijn klanten ontwikkelt het ervaren team van lokalisatieprofessionals van Sajan oplossingen op maat die ieder groot of klein bedrijf de flexibiliteit geven om mondiaal te denken en lokaal te handelen.