SDL Web

Átfogó webtartalom-kezelő és publikációs megoldás

file

Az SDL Customer Experience Cloud (CXC) egy vállalati szintű digitálismarketing-programcsomag. Központi eleme az SDL Web (a korábbi Tridion), amely az SDL webtartalom-kezelő és publikációs rendszere. Ezzel a rendszerrel a felhasználók egyszerre és több nyelven kezelhetnek magas fokon strukturált tartalmat megjelenítő weboldalakat vagy mobil oldalakat. A Customer Experience Cloud ügyfélelemző, digitáliseszköz-kezelő, valamint ajánlás- és kampánykezelő elemekből áll.

Használatával több eszközön és több nyelven működő dinamikus webes élmény hozható létre, amellyel menedzselhető a digitális ökorendszer és az ügyfelekkel való, világméretekben történő kapcsolattartás. Az ügyfél a böngészés során mindig a neki megfelelő felhasználói élményben részesül.

Az AMPLEXOR ügyfelei – például a Rabobank, a Daikin Europe, a Puratos, az Agfa, és a CM – az SDL programcsomag segítségével kezelik a weboldalaikat több országban, több nyelven, számos csatornán és eszközön . Jó okunk van arra, hogy az SDL-t továbbra is a „multi” jelzővel illessük.