Minőség és vállalati társadalmi felelősségvállalás

Az AMPLEXOR határozottan elkötelezte magát, hogy minőségileg magas színvonalú megoldásokkal és szolgáltatásokkal álljon ügyfelei rendelkezésére.

Tevékenységünk éves minőségügyi auditok és újratanúsítási értékelések keretében történő rendszeres és folyamatos vizsgálata 1997 óta lehetővé teszi, hogy ügyfeleink számára folyamatosan biztosítani tudjuk a következő hitelesített szolgáltatásokat: tanácsadás, rendszer-integráció, nyelvi szolgáltatások, tartalom- és dokumentumkezelés, valamint ügyfélfolyamatok kiszervezése a tartalomkezelés életciklusa során.

ISO 9001:2008
Minőségirányítási rendszer

E tanúsítvány bizonyítja, hogy folyamatosan rendelkezésre tudunk állni a szabályozási előírásoknak megfelelő termékekkel és szolgáltatásokkal. Ez alapozza meg ügyfeleink teljes megelégedettségét és képezi számos más, a tevékenységünk egyes konkrét szempontjaihoz kapcsolódó norma alapját is.

 

EN 9100:2009
Minőségirányítási rendszer a repüléssel, űrhajózással és védelemmel kapcsolatos ágazatok vonatkozásában

Specifikusan a franciaországi Montigny-ben és Toulouse-ban lévő irodáink tanúsítványa, amely a következő tevékenységekre jogosít: tanácsadási szolgáltatások, rendszer-integráció, nyelvi szolgáltatások, tartalom- és dokumentumkezelés, valamint ügyfélfolyamatok kiszervezése a tartalomkezelés életciklusa során.

ISO 17100:2015
Fordítási szolgáltatásokra vonatkozó szabvány

Ez a szabvány (korábban: EN 15038:2006) kifejezetten a fordítóvállalatokra és fordítási szolgáltatókra vonatkozik, amelyek a fordítási szolgáltatásaik teljesítése során szigorú minőségügyi követelményeknek kell, hogy megfeleljenek. A szabvány azokra az alapvető folyamatokra, erőforrásokra és más olyan elemekre vonatkozó követelményeket határozza meg, amelyek az ügyfél igényei szerinti és a szolgáltatási dokumentációban meghatározottaknak megfelelő minőségi fordítási szolgáltatáshoz szükségesek.

ISO 13485:2003
Orvostechnikai eszközök – Minőségirányítási rendszerek

Ez a szabvány az orvostechnikai eszközökre vonatkozó minőségirányítási rendszerekkel szembeni követelményeket határozza meg, különös tekintettel a megfelelőséggel kapcsolatos szabályozói követelményekre. ISO 13485 tanúsítvánnyal rendelkező szolgáltatóként megalapozzuk az AMPLEXOR Life Sciences területen az orvostechnikai eszközökre vonatkozó irányelvek, rendeletek és felelősségi körök szerinti eljárást, továbbá demonstráljuk az orvostechnikai eszközök ágazatának minősége iránti elkötelezettségünket.

ISO 14971:2007
Kockázatkezelés alkalmazása orvostechnikai eszközöknél

Az orvostechnikai eszközök ágazatában működő szolgáltatóként, az AMPLEXOR Life Sciences területen az ISO 14971:2007 tanúsítvány követelményeinek való megfeleléssel biztosítjuk a következetes kockázatkezelést és kockázatcsökkentést a szolgáltatásnyújtás minden egyes szakaszában.
Garantáljuk, hogy a kockázatkezelést a szolgáltatásnyújtás során, a kezdeti tervezéstől – adott esetben – egészen a teljesítés utáni szolgáltatásokig, kellő alapossággal dokumentáljuk és végezzük.

ISO 27001*
Információbiztonság-irányítás

Ez a szabvány a vállalaton belüli információbiztonsági irányítási rendszer létrehozásának, bevezetésének, fenntartásának és folyamatos fejlesztésének követelményeit határozza meg. Az AMPLEXOR ISO 27001 tanúsítvánnyal rendelkező szolgáltatóként birtokában van az információbiztonságot fenyegető kockázatok azonosításához, illetve a kockázatcsökkentést elősegítő megfelelő ellenőrzések bevezetéséhez szükséges eszközöknek.

*tanúsítás folyamatban

Vállalati társadalmi felelősségvállalás

Az AMPLEXOR-nál nagyon komolyan vesszük a társadalommal szembeni fenntarthatósági kihívásokat, ezért a vállalati társadalmi felelősségvállalást helyeztük fenntartható fejlődési üzleti stratégiánk középpontjába. Az egyre növekvő nemzetközi versennyel szembenéző világban szeretnénk a társadalmi felelősségvállalás tekintetében legjobb piaci gyakorlatokat alkalmazni és szeretnénk azokhoz igazodni.

A vállalati társadalmi felelősségvállalás vállalatunk számára alapérték. Azért, hogy társadalmi, gazdasági és környezeti felelősségvállalásunkat tevékenységeinkben is megtestesítsük, fenntarthatósági modellel rendelkezünk (munkatársaink motiválása, szénlábnyomunk megfelelő keretek között tartása, a társadalom érdekeit szolgáló tevékenységek, gazdasági érték létrehozása). Modellünk a társadalmi felelősségvállalásra vonatkozó ISO 26000 tanúsítvány és az ENSZ Globális Megállapodás alapelveit követi, ezáltal pedig biztosítja, hogy a legjobb gyakorlatoknak és az üzleti világ igényeinek megfelelően működünk.

 


 

Már 2010 óta az ENSZ Globális Megállapodás (UNGC) büszke tagjaként elmondhatjuk, hogy a megállapodás alapelveit betartva folytatjuk tevékenységünket. Ezek az alapelvek  4 téma köré szerveződnek: emberi jogok, munkastandardok, környezetvédelem és korrupció elleni küzdelem. Számunkra nagyon fontos, hogy az UNGC-ben megfogalmazott tíz elvhez tartsuk magunkat, és e törekvésünket partnereink is támogassák.