Menedzsment

MARK EVENEPOEL 
vezérigazgató

Mark korábban szoftverfejlesztési, számviteli, üzleti tanácsadási és kereskedelmi területen töltött be vezető pozíciókat. Kiterjedt üzletfejlesztési tapasztalattal rendelkezik a  közszférában és a magánszektorban egyaránt .

Az elmúlt években Mark fő tevékenységi területe a csoportszintű jövőkép kialakítása és gyakorlati megvalósítása, valamint a csoport világszintű jelenlétének kiépítése volt. Szakmai tapasztalatának köszönhetően képes hatékonyan növelni a belső erőforrások teljesítményét, miközben szilárd külső partnerségi kapcsolatrendszert épít ki. Európa-, Amerika- és Ázsia-szerte létrehozott irodák révén az egész világon ismertté tette az euroscriptet. Miután az euroscript új márkaneve AMPLEXOR lett, az immár AMPLEXOR nevű vállalatcsoportot fejleszti tovább.

Mark vezeti a fejlesztési területet, amely a létező legkorszerűbb megoldásokkal elégíti ki az ügyfelek igényeit a legújabb technológia és az emberi szaktudás legkedvezőbb kombinációját latba vetve.

A vállalatcsoport felkészítése a jövőbeli lehetőségekre és kihívásokra, üzleti modellek, adaptálása és még több technológia bevonása: ezek azok a területek, amelyekkel Mark aktuálisan foglalkozik; elkötelezett arra, hogy az AMPLEXOR a digitális megoldások globális letéteményeselegyen.

MICHAEL SUCH
gazdasági igazgató

Michael számos multinacionális vállalatnál mélyreható pénzügyi és kontrollingtapasztalatra tett szert. Michael Such az általa betöltött pozícióban felügyeli a vállalatcsoport valamennyi pénzügyi műveletét, kiemelten kezelve a globális pénzügyi stratégiát és tervezést, ahol fejleszti a beszámolási tevékenységet és biztosítja az elszámoltathatóságot a részvényesek felé. Felügyeli továbbá a vállalatcsoport minőség- és biztonságügyi irányítását, továbbá az információs rendszereket.

Michael olyan minőségi, jól átgondolt eljárásokat vezetett be, amelyek hatására a vállalatcsoport működése hatékonyabb lesz, általános pénzügyi teljesítménye javul. Az elmúlt években Michael sikeres tevékenysége révén a vállalatcsoport több minőségügyi tanúsítványt is megszerzett és megtartott.

Michael számos felvásárlási projektet vezetett, amelyek hozzájárultak a vállalatcsoport nemzetközi bővüléséhez. Michael vezette az első M&A-projekteket Európában, Kanadában és Indiában, amelyet továbbiak is követtek, kiterjesztve az AMPLEXOR jelenlétét az USA-ra és Ázsiára.

Az ő nevéhez fűződik a vállalatcsoport pénzügyileg szilárd alapokra helyezése, mivel küldetése az AMPLEXOR jövedelmezőségének és növekedésének biztosítása az egész világon. A kiegyensúlyozott növekedés és a minőség egyidejű biztosításával Michael elkötelezett híve annak, hogy a vállalat átlátható és üzletileg elszámoltatható legyen az ügyfelek és a részvényesek felé.

JOCHEN KLIEMKE
Értékesítési igazgató

Nemzetközi karrierje során Jochen vezető beosztásokat töltött be üzleti tanácsadás, értékesítés és általános menedzsment területen.

Az elmúlt években jelentős mértékben elősegítette az euroscript stratégiai fejlődését. Ő vezeti az AMPLEXOR globális értékesítési csapatait.

A szolgáltatási és a termelő ágazatokban szerzett tapasztalatainak köszönhetően Jochen fel tudja készíteni a vállalatot a növekedésből, a felvásárlásokból és a piaci változásokból fakadó változásokra. Kötelességének érzi annak biztosítását, hogy a globális értékesítési csapatok és az AMPLEXOR még tovább menjenek a megkezdett úton, az AMPLEXOR sikertörténete folytatódjon, továbbá, hogy a részvényesek büszkék lehessenek arra, hogy részük van a vállalatban.