Cégtörténet

A több mint 23 piacra kiterjedő nemzetközi jelenlétünk a cég szerves növekedésének és más cégek megvásárlásának egyaránt köszönhető.

A cégcsoport az 1987-ben Luxemburgban euroscript néven történő alapításától kezdődően globális digitálismegoldás-szolgáltatóvá nőtte ki magát, amely világszerte segíti az ügyfeleket bármilyen volumenű tartalomkezelési tevékenység megtervezésében, kiépítésében és gyakorlati lebonyolításában. Évtizedek óta segítjük az állami és magánszervezeteket a tartalomkezelési folyamataik strukturálásában, optimalizálásában és megszilárdításában.

 • 1970–1987

  Az európai intézmények szolgáltatója

  Az euroscript tartalom-közzétételi és nyelvi szolgáltatásokat nyújt.
 • 1988–2000

  A cégcsoport megjelenik a gyártás és a pénzügyi szolgáltatások szegmensben is

  A tevékenység beindítása a svájci és a németországi piacon.
 • 2001–2004

  Felkészülés az Európai Unió 2004. évi bővítésére

  Az euroscript belép a közép- és kelet-európai piacra: a lengyel, a lett és a magyar iroda megnyitása.
 • 2005–2007

  Az euroscript kiterjeszti tevékenységi területét az energia- és környezetvédelmi, a repülési és űrhajózási, valamint a védelmi és közlekedési ágazatra, továbbá rendszer-integrációval és tanácsadással kezd foglalkozni

  Üzleti integráció Belgiumban, Hollandiában, Romániában, Portugáliában, Franciaországban, Indiában és Kanadában. Az Eurodoc, a Docconsult, a Polydok és a Delt megvásárlása. Partneri együttműködési megállapodás aláírása az EMC-vel, a PTC-vel és az Oracle-lal.
 • 2008–2013

  Az euroscript megjelenik Ázsiában, Észak-Amerikában és Dél-Európában

  Irodák létesítése Kínában, az Egyesült Államokban és Spanyolországban.
 • 2014–2015

  Az euroscript fejleszti portfólióját az élettudományok ágazatban a digitálisélmény-kezelés és -megoldások terén

  További irodák integrálása Horvátországban, Spanyolországban, Szlovéniában, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban. A szingapúri iroda megnyitása.
 • 2014. január

  Az euroscript megvásárolja az Amplexor NV.-t

  Az Amplexor mindig is elkötelezett volt arra, hogy vállalati tartalomkezelési megoldásokat kínáljon, elsősorban a digitálisélmény-kezelésre és az együttműködésre összpontosítva. Mivel a webtartalom-kezelés technológiájával kapcsolatos tanácsadás és az ilyen technológiák megvalósítása a vállalat kínálatában egyre fontosabbá vált, ez a cégvásárlás tökéletes összhangban van azzal a célunkkal, hogy e területen tovább bővítsük portfóliónkat.
 • 2014. május

  Az INFOTEHNA csatlakozik az euroscripthez

  Az INFOTEHNA, amely az élettudományokhoz kapcsolódó szabályozási megfelelőségi megoldások fejlesztése és forgalmazása terén piacvezetőnek számít, csatlakozik az euroscripthez. Az INFOTEHNA élvonalbeli termékeinek köszönhetően a csoport kínálati portfóliója kibővült a szabályozási információk, dokumentumok és folyamatok kezeléséhez kialakított átfogó megfelelőségi megoldásokkal. Ennek hatására a csoport páratlan képességekre tett szert, amelyekkel világszerte az élettudomány iparág igényeihez szabott tartalomkezelési szolgáltatások, alkalmazások, valamint tanácsadási szolgáltatások biztosíthatók az ügyfelek számára.
 • 2015. május

  Az euroscript megvásárolja a ForeignExchange Translations (FXT) céget

  Vezető orvostudományi fordítási szolgáltató. Az FXT az orvostudományi eszközökkel foglalkozó, gyógyszerészeti és biotechnológiai szervezetek világszerte kizárólagos partnereként nyelvi szolgáltatásokat kínál az orvostudományi eszközök és gyógyszerészeti termékek piacán. Ezzel a cégvásárlással erősödik az élettudományokkal összefüggő globális kihívások kezelésére kialakított egyedülálló kínálatunk.
 • 2015. szeptember

  AMPLEXOR

  Felkészültségünk és globális jelenlétünk jelentős fejlődésének és növekedésének hatására úgy döntöttünk, hogy valamennyi létező márkánkat – Amplexor, euroscript, Infothena és FXTranslations – egyetlen globális márkanév alatt vonjuk össze. A jövőben AMPLEXOR néven működünk tovább. A csoport 2015. december 8-ától kezdődően használja nyilvánosan az AMPLEXOR nevet.