Rólunk

Küldetésünk

Célunk, hogy olyan vezető digitálismegoldás-szolgáltatóvá váljunk, amely megoldásokat kínál a globális megfelelés, a digitális élmény biztosítása és a tartalomkezelés területén.

Segítséget nyújtunk ügyfeleinknek a folyamathatékonyság és a jövedelemtermelő képességük javításában, a piacra lépéshez szükséges idő csökkentésében, valamint minőségügyi és megfelelési kérdésekben.

Azonnal alkalmazható megoldásaink támogatják az alapvető ipari folyamatokat, és kiterjednek a szoftvertechnológiára, a tanácsadásra, a rendszer-integrációra, továbbá a nyelvi és tartalomkezelési szolgáltatásokra is.

A repülés és űrhajózás, a védelem és közlekedés, az energiaszektor, a pénzügyek, az élettudományok, az ipari termelés, valamit a közszféra területén általunk kínált megoldások a napjainkban elérhető legkorszerűbbek.

Tevékenységünket globális szinten végezzük

40
Iroda

22
Ország

1850
Alkalmazott

Alapvető értékeink

Átláthatóság

Meggyőződésünk,  hogy az átláthatóság alapvető fontosságú a bizalomra és a tájékoztatásra épülő, hosszú távú kapcsolatok kiépítéséhez.

Innováció

Meggyőződésünk, hogy a mai versengő világban az innováció a változás mozgatórugója.

Integritás

Munkánkat mindig őszinteséggel, tisztességgel, etikusan és a jogi szabályozásokkal összhangban kell végeznünk. Partnereinketminden esetben az őket megillető tisztelettel és diszkrécióval kezeljük.

Minőség

Minden esetben arra törekszünk, hogy munkákat kiválósággal végezzük, és a folyamatos fejlesztés révén optimalizáljunk termékeinket és szolgáltatásainkat, miközben segítséget nyújtunk ügyfeleink és üzleti partnereink fejlődéséhez.

Sokszínűség

Meggyőződésünk, hogy a nem-, életkor-, háttér- és tudásbeli különbségek értékes lehetőségeket hordoznak magukban, ezért törekszünk a befogadásra és a sokszínűségre.

Elszámoltathatóság

Tevékenységeinkkel minden esetben elszámolunk, felelősséget vállalunk cselekvéseinkért, és az eredményeinket átlátható módon hozzuk nyilvánosságra.

Szolgáltatások

Az erőforrások globális szintű biztosításán alapuló üzleti szolgáltatásaink, ügyfeleink igényeihez igazodóan, helyi, onshore, nearshore és offshore megoldások esetén egyaránt növelik ügyfeleink kapacitását. 

Partnerek

Partnereink a legkorszerűbb technológiát kínálják a legjobb szoftver és a legjobb platformok, és a többnyelvű környezetek területén szerzett mélyreható tapasztalatunk ötvözésével.

Megoldások

A legjobb technológiával és szakértelemmel felvértezett vezető digitálismegoldás-szolgáltatóként megoldásokat kínálunk a globális megfelelés, a digitális élmény biztosítása és a tartalomkezelés területén.