Az AMPLEXOR a DXM/ECS szervezeti egység ügyvezető alelnökeként köszönti Sylvie Versteylen-t

1 szeptember 2017

Az AMPLEXOR bejelentette, hogy Sylvie Versteylen-t nevezte ki a leuven-i (Belgium) székhelyű DXM/ECS szervezeti egység ügyvezető alelnökének. A globális hálózatának és a szolgáltatáskínálatának kibővítése után az új alkalmazott felvétele egy újabb nagy lépés afelé, hogy az AMPLEXOR világszerte modell legyen a digitális megoldások területén.

Sylvie a cégcsoport „Digital Experience” és „Enterprise Content” portfólióját fogja vezetni, beleértve a tartalomkezelés, a felhasználói élmény és az üzleti együttműködés innovatív megoldásait.  

Az elmúlt 3 évben Sylvie a These Days nevű cég ügyvezető igazgatójaként egy több, mint 150 fős csapatot vezetett a kereskedelmi siker felé, és olyan ügyfelek számára végeztek díjjal is jutalmazott munkát, mint a Microsoft, a Nationale Loterij, a Telenet, a Mazda, az AG Insurance és a Child Focus. Az ügyfelek gondolkodásmódjának alapos megértése révén figyelemreméltó sikereket ért el a marketing, a többcsatornás átalakítás és a vállalkozásfejlesztés területén a szolgáltatási, kiskereskedelmi és gyártási iparágakban egyaránt. Korábban az autóipari ügyfelekkel foglalkozó részleget vezette a These Days/Y&R/Wunderman cégeknél, és kulcsfontosságú feladatokat végzett az FNG fashion Group, a Toyota és a Lexus Europe számára.

Slyvie-t vonzotta a csapat nyitottsága és racionális szelleme, ezért már alig várja, hogy az AMPLEXOR sikertörténetére alapozva megkezdhesse munkáját. „Az AMPLEXOR mindig is ütős név és viszonyítási alap volt az élvonalbeli platformok területén. A cég gyors nemzetközi bővülése egyedülálló lehetőséget nyújt arra, hogy összehozzuk a legjobb technológiákat és tehetségeket annak érdekében, hogy intelligensebb, gyorsabb és jobb tartalomkezelő és együttműködési megoldásokat valósíthassunk meg ügyfeleink számára.

Mark Evenepoel, az AMPLEXOR ügyvezető igazgatója köszöntötte a Sylvie-t a csapat új tagjaként, kiemelve a digitális megoldások terén szerzett tapasztalatát és ügyfélorientált szemléletét. „Örömömre szolgál, hogy Sylvie-t az AMPLEXOR köreiben üdvözölhetem. Jelentős ismeretet és tapasztalatot oszt meg a csapattal, és előretekintő szemléletet követ a partnerekkel és ügyfelekkel való együttműködés területén. Örömünkre szolgál, hogy ő fogja vezetni a digitális kompetenciáink fejlesztését, az új szolgáltatáskínálat kidolgozását és a globális terjeszkedést.”

Sylvie lesz Eric Pieters, az AMPLEXOR egyik belgiumi alapítójának utódja, aki 14 év után távozik a cégtől, hogy új üzleti vállalkozásokba kezdjen.   Vezetői készségeinek és az AMPLEXOR erős portfóliójának kombinálásával Sylvie támogatni fogja a csoport következő növekedési szakaszát, továbbá az ügyfelek, partnerek és érdekelt felek felé való elköteleződést.  

Sylvie hamarosan megkezdi üzleti útját, hogy minél több ügyféllel és partnerrel találkozzon. Kövesse Sylvie-t a LinkedIn-en, hogy naprakész információkat kapjon a szervezeti egység legfrissebb híreivel és tevékenységeivel kapcsolatban.

Profile spotlight | Sylvie Versteylen, DXM/ECS ügyvezető alelnök