Az euroscript új neve: AMPLEXOR

9 december 2015

Az euroscript International ma bejelentette, hogy a teljes szolgáltatási palettáját ezentúl az AMPLEXOR márkanév alatt kínálja. Saját szerves növekedésének köszönhetően, valamint az Amplexor NV, az INFOTEHNA és a ForeignExchange Translations megvásárlásával az euroscript nyelvi szolgáltatásokat és tartalomkezelési megoldásokat kínáló vállalkozásból vezető digitálismegoldás-szolgáltatóvá vált. A vállalat diverzifikált és kibővített szolgáltatáskínálata az új név használatával a hosszú távú cégnövekedési stratégia részeként jobban célba juttatható.

Egyetlen csapat, egyetlen célkitűzés

Az eltelt években végbement fejlődésnek köszönhetően az euroscript már nem csak nyelvi szolgáltatásokat és tartalomkezelési megoldásokat kínáló vállalat, hanem sokkal több annál. A belga Amplexor NV 2014. januári megvásárlása lehetővé tette, hogy a vállalat fejlessze és erősítse a digitálisélmény-kezelési szakértelmét, és a webtartalom-kezelési rendszerek, illetve a digitálismarketing-stratégia terén a legújabb technológiákat és a legjobb gyakorlati megoldásokat alkalmazza. Másrészt az INFOTEHNA megoldásainak 2014. májusi megvásárlása és integrálása jelentős előrelépés volt a szabályozási megfelelés, valamint a tartalom- és folyamatkezelés terén. Az euroscript ebben az évben még tovább lépett azzal, hogy megvásárolta az orvosi eszközök és a gyógyszeripari termékek piacán működő, jelentős globális ügyfélkörrel rendelkező, tapasztalt nyelvi szolgáltatót, a ForeignExchange Translations céget.

Az aktuális cél az, hogy az euroscript, immár AMPLEXOR név alatt, olyan elismert digitálismegoldás-szolgáltatóvá váljon, amely globális megfelelőségi, valamint digitálisélmény- és tartalommegoldásokat kínál. E törekvésének támogatása érdekében az AMPLEXOR üzleti folyamatokat szolgáltatásként kínáló globális vállalatként határozza meg önmagát, és tovább erősíti az egyetlen célkitűzést követő globális csapat imázsát, amely egyetlen, egységes márka formájában jelenik meg.

A 150 millió eurós mérföldkő elérése

Mark Evenepoel, az új AMPLEXOR vezérigazgatója: „Úgy érezzük, ez a legmegfelelőbb idő a márkanévváltásra. A közelmúltban végbement fejlődés az új képességeink, a márkánk és a kommunikációnk újszerű kifejezésére késztetett bennünket. Ezért döntöttünk úgy, hogy jobban kiemeljük, kik is vagyunk valójában: olyan globális csapat vagyunk, amely egyedülálló szoftvertechnológiai ismeretekkel, valamint az ágazati és üzleti folyamatokhoz igazodó tartalom- és dokumentumkezelési megoldásokkal rendelkezik. Az említett vállalatok egyetlen globális márkastratégiába történő integrálása segítséget nyújt abban, hogy valamennyi piacon felvehessük a versenyt a legfontosabb versenytársainkkal. A jövőben erősíteni kívánjuk ázsiai és dél-amerikai jelenlétünket, valamint el akarjuk érni a 150 millió eurós mérföldkövet.”

2014-ben az euroscript International 110 millió euró összegű forgalmat ért el. Az idei forgalom megközelíti a 125 millió eurót: ennek 45%-a nyelvi szolgáltatásokból, 29%-a tartalom- és dokumentumkezelő megoldásokból, 26%-a pedig szakmai szolgáltatásokból származott. Az AMPLEXOR 4 kontinensen 1 700 embert foglalkoztat.

Embracing the future”

Az euroscript márkaportfóliójában már korábban is létezett AMPLEXOR név az „átfog” („embrace”) ige latin megfelelőjéből ered, és a vállalat jövőképére, illetve a vállalat által alkalmazott megközelítési módra utal. Mark Evenepoel: „Átfogóan” kezeljük ügyfeleinket és partnereinket, segítve őket a digitális stratégiájuk sikeres megvalósításában. Mint az új jelmondatunk („embrace the future” [vegyük kézbe a jövőnket]) is jelzi, előre gondolkozunk, és megmutatjuk ügyfeleinknek a jövőbe vezető utat .”